Last news in Fakti

20 Юни, 2018 10:51 6 681 11

Удар в главата превърна жена в нимфоманка (СНИМКИ)

  • нимфоманка-
  • нимфомания-
  • пристрастяване-
  • секс

Жена стана секс маниак след като се е ударила в метален стълб

Ники Пеграм била нормална майка със стандартно семейство. Двамата със съпруга ѝ имали син, Фреди, и живеели спокойно в продължение на седем години. За секса с други мъже младата жена въобще не си помисляла. Но един ден се случи нещо, което развалило отношенията на Ники с мъжа ѝ, и след това напълно променило живота ѝ. Момичето паднало и ударило главата си в метален стълб. Травмата била сериозна и дори ѝ причинила антероградна амнезия. Скоро след инцидента семейството се разпаднало.

Тогава Ники осъзнала, че нещо се променило в нея - вече искала да прави секс с различни хора. Тя не можела да се въздържа. Запознавала се с партньорите си в различни приложения за запознанство. "Имах връзка седем години. Обичах съпруга си и никога не съм и помисляла да спя с някой друг. Нашата раздяла обаче ми даде шанс за по-приключенски сексуален живот", споделя Ники.

Със сегашния си любовник - 32-годишния мениджър Марк Госдън, Ники също започва отношения в социалните мрежи. След това си направили няколко срещи и осъзнали, че искат нещо повече. Те "официално" започнали да излизат. Момичето все още не искало да спира безразборния секс. Споделила това на Марк, който проявил разбиране.

"Животът е много по-добър, когато сте доволни от секса. Сексът с един човек може да стане рутина. Да знам, че мога да имам страстна вечер с някого, след което мога да се върна при приятеля си без страх, е сбъдната мечта", лети от щастие Ники Пиграм.

Сега двойката е в свободни взаимоотношения: правят секс с различни партньори и не смятат, че е погрешно. Първият мъж, с който Ники е правила секс е нейният бивш съпруг. На сина си не разказва какви ги върши между завивките, но вече го е просветлила, че има и други взаимоотношения освен моногамните.

"Не искам Фреди да мисли, че моногамията е единственият вариант. С Марк се обичаме повече от всякога и ще живеем така, докато го смятаме за правилно", категорична е Ники Пеграм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Мекия

    7 8 Отговор
    Оххх и мен така,обожавам любовта от боЦи,цОци и компания....ох-охххх....
  • 2 газо

    30 0 Отговор
    Като се прибере мойта от работа и още от вратата я хващам за главата...удри, удри..........
  • 3 дедо Генчо

    48 2 Отговор
    Ако става въпрос за жената от снимките...благодарим! По-добре с баба Вуна.
  • 4 гост

    26 1 Отговор
    Е това са англичани и за тях тази е страхотна щом не е буре на крака. Малко даже си мяса на баба Вуна в носа.
  • 5 гост

    15 1 Отговор
    А Вени къде е?
  • 6 бббббб

    15 1 Отговор
    Какъв е извода !?!?!?Да не си бием жените по главите.

    Коментиран от #10

  • 7 123

    6 1 Отговор
    дух на разврата е влезнал в нейната глава при удара
  • 8 гост

    4 2 Отговор
    Значи истинските мъже,постоянно се удрят в стълб,за да изневеряват!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 КУР ШУМЛИЕВ

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "бббббб":

    Изводът е : няма да стигне ,,жиуезото" на целия свят, за да станат всички жени щастливи ! ))))
  • 11 катеричкин

    3 0 Отговор
    Ох, и аз искам да топвам чушлето в разбични катерички.