Last news in Fakti

20 Юни, 2018 12:26 11 599 1

Отведоха Хедър Локлиър в болница заради заплахи за самоубийство

  • хедър локлиър-
  • актриса-
  • самоубийство-
  • заплашва-
  • труден период-
  • обвинение-
  • домашно насилие-
  • побой

Актрисата се оказа в труден етап от живота си

Отведоха Хедър Локлиър в болница заради заплахи за самоубийство - 1
Снимка: Архив АР

Хедър Локлиър в болница. Заплаши, че ще се самоубие
Актрисата е съсипана психически

Американската актриса Хедър Локлиър бе настанена в болница, след като заплаши да се самоубие, съобщава сайтът за светски новиниTMZ.

Според изданието, близък на Хедър е позвънил на телефона за спешни случаи 911 и е поискал тя да бъде хоспитализирана, тъй като заплашвала да сложи край на живота си.

Звездата, позната от сериалите "Мелроуз плейс" и "Династия" се държала странно и дори търсела огнестрелното си оръжие.

Хедър е била транспортирана от дома си до болница, където психиатър я прегледал, за да оцени психическото ѝ здраве.

Опасенията на близките на Хедър Локлиър идват, след като през февруари срещу нея бяха повдигнати няколко обвинения за домашно насилие и побой, които я вкараха в затвора. 56-годишната актриса нападна полицейски служители, посетили дома й в Южна Калифорния, след като получили сигнал за домашно насилие.

Холивудската звезда бе обвинена в четири нападения срещу полицаи и оказване на съпротива на органите на реда, както и в насилие и малтретиране на приятеля си, като по-късно обвиненията в домашно насилие бяха оттеглени.

Звездата бе съпруга на Томи Лий, както и на китариста на "Бон Джоуви" - Ричи Самбора, от когото има дъщеря Ейва Елизабет. През 2011 г. за малко да подпише за трети път с колегата си от "Мерлоуз Плейс" Джак Уагнър, с когото бяха сгодени.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Светла

    2 0 Отговор
    Хедър е невероятна, красива и талантлива актриса! Нека бъде много, много щастлива!