Last news in Fakti

22 Юни, 2018 10:50 10 268 4

Деси Слава е неузнаваема: Свали 20 кг. след раждането и е зашеметяваща (СНИМКА)

  • деси слава-
  • отслабване-
  • раждане-
  • бебе-
  • слаба

Деси Слава се завърна на сцената за пръв път след раждането. Само преди няколко дни поп фолк изпълнителката съобщи, че прекратява майчинството и започва отново да пее.

„Липсвам ли ви вече ….. защото вие на мен да…“, написа тя в социалните мрежа. Феновете ѝ полудяха от щастие от новината. Те окуражиха певицата. Според тях не е важен външният вид, а гласовите възможности, а Деси не веднъж е доказвала, че има такива. „Ти си една необикновена певица! Имаш ангелски глас, красавице“, „Ти си една от малкото, които заслужават наистина уважението и обичта на публиката“, „Няма друга като теб! Чакаме с нетърпение хита на лято 2018“, „Друга като теб няма, Деска!!! Обичаме те!!!“, „Крайно време беше да се завърнеш, няма значение как изглеждаш, важен е гласът“, бяха само малка част от коментарите към снимка, с която Деси съобщи, че се завръща на сцената.

Първото участие на певицата след раждането беше в София. През следващите дни поп фолк изпълнителката ще продължава да радва своите фенове от столицата. Това, което изуми всички почитатели на Деси, беше нейната перфектна фигура. Дълго време поп фолк певицата се бореше с излишните килограми и дори се твърдеше, че е изпаднала в тежка депресия, защото не могла да отслабне. За 6 месеца обаче може да се каже, че Деси е постигнала истинско чудо и изглежда зашеметяващо.

С гръм и трясък поп фолк изпълнителката се завърна на сцената и остави всички без думи. Някои дори не успяха да я познаят и се зачудиха това наистина ли е Деси Слава. Цяла вечер комплиментите не спираха да валят. Такива поп фолк изпълнителката получи не само докато беше на сцената, но и в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чоко

    20 0 Отговор
    Отлично постижение, не е мръднала - все същата кифла си е!
  • 2 Тина

    6 5 Отговор
    Браво Деси,ти си най-добрата
  • 3 Гец

    7 1 Отговор
    Тая поне може да пее по добре от всички останали, а и парчетата и са по приятни за слушане не като на другите.
  • 4 PANCH5

    1 5 Отговор
    МНОГО РАЗБИРАТЕ ОТ МУЗИКА СЛУШАТЕЛИ МОИ СЛАДКИ ГЛУПАВИЧКИ ЕЙ