Last news in Fakti

2 Юли, 2018 14:41 5 242 8

Фолк певици превзеха плажовете, заляха мрежата с горещи СНИМКИ

  • певица-
  • фолк-
  • поп фолк-
  • чалга-
  • плаж-
  • море

Певиците започнаха да пускат горещи летни снимки в мрежата

Лятото започна съвсем наскоро, въпреки променливите температури и чести превалявания. И ако за обикновените хора лятната почивка тепърва предстои, то от чалга съсловието вече направиха по няколко бани, като предпочитани дестинации се оказаха екзотични дестинации, а не родното Черноморие. Познатият рефрен “И замирисва на море“, посветен на лятото и морето, вдъхнови част от изпълнителите за първите им морски снимки.

Бременната Преслава реши да се скрие от любопитните погледи и да се отдаде на заслужена почивка на гръцкия остров Лефкада. Тя и любимият ѝ Павел се насладиха на слънчевите лъчи на един от най-известните плажове там – Порто Кацики. Тя публикува няколко снимки от морската си ваканция в личния си профил в Инстаграм.

Мария пък реши да съчетае полезното с приятното. Докато събираше тен в Гърция, тя засне и клип на последния си хит „Чувал ли си за такива”. Певицата изненада феновете си със секси червен бански. Мнозина я сравниха със сексапилната Памела Андерсън от култовата роля през 90-те в „Спасители на плажа”.

Джена и нейният съпруг Наско Стоев пък се насладиха на слънчевите лъчи в Турция. Джена и Наско бяха специални гости на частно парти на яхта, където не пропуснаха да си направят няколко морски кадъра. По всичко личи, че и те са в плен на един от най-красивите заливи на Егейско море.

Най-добрата приятелка на Галена – Лорена, реши да отпразнува своя пик в кариерата на най-екзотичното място на о. Бали. Изпълнителката побърза да сподели няколко фотоса от своята ваканция. От тях се вижда, че Лорена е в топформа и е заредена с много положителни емоции.

Соня Немска също е от работохолиците, които предпочитат да съчетаят почивката с работата. Докато плажувала край Халкидики в Гърция, тя заснела и последната си песен „Тя е топ”.

Пътуване до Малдивите получи попфолк дивата Кали като подарък от любимия си Влади. Свободното си време двойката прекарва в разходки и гмуркане в кристалните води на Индийския океан. Менюто, с което Кали и любимият ѝ са решили да се поглезят, включва морски дарове, ориз, рибно къри и кокосово масло. Карането на сърф също влиза в графика, който изпълнителката на „Каква съм луда“ си е направила за ваканцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината в очите

    57 1 Отговор
    Чисти коври

    Коментиран от #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Gustafson

    42 0 Отговор
    Тези пачаври трябва да бачкат на някоя кариера за чакъл!
  • 5 Lodkarq

    19 1 Отговор
    Бих ги обрулил.
  • 6 Гошо

    25 0 Отговор
    Защо ни губите времето с най-големите отпадъци?
  • 7 Morgoth

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Истината в очите":

    Е чак пък чисти :)
  • 8 И кво толкова

    2 0 Отговор
    Борят се с живота жените. Намерили са си търговската ниша и я експлоатират колкото могат. Аз чалга не слушам и може да се каже, че я мразя тази музика, но пък жените стават за секс.