Last news in Fakti

7 Юли, 2018 07:00 16 568 0

Вашият хороскоп за днес, 07.07.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 07.07.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес се отдайте на занимания, които са източник на приятни емоции. Не правете коренни промени в дома си. Вечерта е подходяща за среща с приятели, които не сте виждали доста време.

Телец

Днес забравете за проблеми и неприятности. Изразете любовта и грижите към постоянния си партньор, обградете го с нежност и ще създадете прекрасна атмосфера около себе си, в която и други ще се чувстват уютно.

Близнаци

Денят е подходящ за разширяване на перспективите, творческа смелост и преодоляване на задръжките. Нараства вашият духовен и творчески потенциал. Благоприятните семейни отношения ще доведат до положителни изменения в живота ви.

Рак

Денят ви ще бъде изпълнен с хубави преживявания. Покажете добронамереността си към всички, с които живота ви среща и ще спечелите приятели. Ще се разнообразите сред природата, черпейки от нейната сила, енергия и мощ.

Лъв

Ако сте обвързани – връзката ви ще се задълбочи и ще постигнете по-добра комуникация с партньора, за необвързаните – вероятно е да срещнат любов от пръв поглед. Вечерта излезте и се забавлявайте с приятели.

Дева

Денят ви ще премине в разговори с приятели или в четене на интересни книги. Интелектуалната претовареност може да има позитивни, но и негативни ефекти върху вашето здраве. Не позволявайте на книга или филм да създаде във вас чувство на безпокойство и прекалено вълнение.

Везни

Днес очаквайте развитие в социален план. Ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Вечерта посетете културно мероприятие.

Скорпион

Денят ще е вълнуващ. Телефонно обаждане ще ви зарадва с добра новина. Възможно е да предприемете пътуване. Ще е приятно, ако сте в компанията на приятели и любими хора.

Стрелец

Стремете се през този ден да се освободите от напрежението, което ви е тормозило през цялата седмица. Може да го направите като предприемете пътешествие на любимо място при любими хора или просто да се поглезите с любима храна и да помързелувате.

Козирог

Възползвайте се от добрите новини, за да повишите доходите си, особено ако става въпрос да започнете свой бизнес. Разговори с околните ще ви вдъхновят с идеи – възползвайте се от тях. Ако ви поискат помощ не се отзовавайте веднага, а преценете възможностите си.

Водолей

Добра новина ще промени значително вашето ежедневие и това ще е доста вълнуващо за вас. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Риби

Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Обърнете внимание и на интимната си половинка, зарадвайте го с мил жест или подарък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА