Last news in Fakti

5 Юли, 2018 00:30 11 541 11

Пикантните истории на най-покварените жени в света

  • пикантни-
  • истории-
  • покварени-
  • жени-
  • оргии-
  • любовници
Пикантните истории на най-покварените жени в света - 1
Снимка:Shutterstock

Фаталните жени винаги са привличали умовете на мъжете. Когато някой разбива сърца с един поглед. не е необходимо да отговаря на конкретни стандарти за красота. Тези жени имат особен чар и често използват сексът за лична облага. Ето селекция от жени, които се смятат за най-покварените в света:

Клеопатра - Благодарение на сексуалността си тя е осигурила 20 години независимост на Египет

Кралицата на Египет Клеопатра е провъзгласена за най-порочната жена. Смята се, че тя е притежавала невероятна красота. Историята на нейния живот е изпълнена с уникални събития, но не само заради интимните й приключения. На 18-годишна възраст тя се омъжила за 9-годишния си брат Птолемей XII, за да застане начело на Египет. И управлявала страната в продължение на четири години, докато брат й не се разбунтувал срещу нея и нейния съюзник и любовник Юлий Цезар.

След като съблазнила Цезар и Марк Антоний, Клеопатра осигурила 20 години независимост от римляните в страната си. Хитростта и красотата й са накарали Юлий Цезар да се хвърли между чаршафите с нея, да го завърже с въже и да го плени.

И за да победи Марк Антоний, тя заповядала да се построи кораб с червени платна и да се поръси с розови листенца. Клеопатра обичала козметиката и буквално се давела в богатство.

Тя имала няколко деца - Цезарион, Александър Хелиос, Клеопатра Селена и Птолемей II Филаделфус. Клеопатра е починала на 38-годишна възраст, след като сама се отровила със змийска отрова, оставяйки много загадъчни истории след себе си.

Мария Александровна Салтикова: Преоблича се в мъжки дрехи, за да стигне до мъжете

Принцеса Мария Александровна Салтикова, светска дама от края на 20-те и 30-те години на 20 век, е била омъжена за граф Поточка. Тя обичала мъжете в униформа и често посещавала казармите, като прекарвала цялото си свободно време в компанията на любовниците си. И за да влезе в камерите на гранадините, тя дори се преобличала в мъжки дрехи.

Валерия Месалина: Спечелила състезание с известна куртизанка

Валерия Месалина, съпруга на римския император Клавдий, също се смята за жена, която много е обичала мъжете. След като се омъжила за императора, тя направила публичен дом и организирала оргии.

Казват, че дори се е обзаложила с известната куртизанка Сцила, коя от тях ще спи с по-голям брой мъже за една нощ - и спечелила с впечатляващия резултат от 50:25.С този си подвиг тя дала на науката и историята алтернативното название на нимфоманията — месалинов комплекс.

Името на Месалина е станало нарицателно за жени, заемащи високо положение и отличаващи се с разпуснатост и безсрамие.

Маркиз дьо Помпадур: Построява замък-публичен дом

Маркиз дьо Помпадур, любимата на крал Луи XV, се смята за най-покварената жена на времето си. Завоювайки царя, тя в продължение на двадесет години успява да стане политик, меценат и кралска фаворитка. И за да му се хареса, тя дори му построила замък-публичен дом.

Мари Жана Дю Бари: Другата любимка на Луи XV

Мари-Жана Бекю, графиня Дю Бари, е последната метреса на крал Луи XV. Тя избягала от дома си на 13-годишна възраст, за да не влезе в манастир. Животът я превърнал в проститутка, но в крайна сметка успяла да очарова граф Дю Бари, който я отвел в замъка на Луи. Но на Мари не й стигало постигнатото и се е влюбила в самия крал.

Статутът на официалния й фаворит не се превърнал в пречка за нея и любовите й - тя продължила да се среща с други мъже.

Мария Антоанета: Намирала мъже за самотните си нощи на баловете

След сключването на брака си с Луи XVI двамата се оттеглят в брачните си покои, където, по стар обичай, бракът трябва да бъде консумиран през първата брачна нощ. Преди да бъдат оставени да изпълнят този дълг, лично Луи XV благославя брачното ложе на внука си и произнася тържествена реч по този случай. На следващата сутрин става ясно, че това не се е случило. Нищо не се случва и през следващите години. Сексът между двамата се оказва проблем, тъй като Луи не е никак сексуален и не разбира необходимостта да спи със съпругата си.

Френската кралица Мария Антоанета не приемала ситуацията, в която се намирала, а съпругът й Луи XVI бил безсилен. Мария Антоанета намирала винаги как да задоволи нуждите си - на всеки бал намирала мъж, който й давал това, което било безполезно да очаква от съпруга си.

Катрин II - Руската императрица

Легендите говорят много и за интимния живот на руската императрица Катрин II. Известно е, че в младостта си тя имала повече от 30 любовници. И когато взела трона, кандидатите за нощта били избирани от слугите й.

Гала Дали: Безкрайните оргии

Съпругата на Салвадор Дали, Гала Дали го съблазнила, макар че била десет години по-възрастна от него. Твърди се, че тя е била много смела в интимния си живот. Правела оргии дори в семейните покои, когато мъжът й не бил там.

Гала има много извънбрачни връзки, на повечето от които Дали не възразява. Въпреки всичко това Гала остава единственият женски модел в творчеството му и той не спира да ѝ се възхищава и да я възхвалява до края на дните ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зелено човече

    31 2 Отговор
    От край време която търси си намира...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ussr

    18 1 Отговор
    Не камери-стаи!
  • 4 пост

    17 1 Отговор
    Гладна кокошка, просо сънува. Нали така, Вени.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Alfa Romeo

    15 2 Отговор
    До година две и Вени в класацията
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Разпичин цепи сливата на две

    1 0 Отговор
    За наше време Мерилин Монро и Мадона дъщерята на Луцифер след това световен разврат и поквара. А онези римски, френски и руски пачаври са си чесали само личното шуши нямат световно отражение върху поведението на женския пол.
  • 10 Цоцко Боцко

    0 0 Отговор
    Аз не възразявам, която и да е, ще й включа маркуча...
  • 11 радев

    0 0 Отговор
    е нема ли една българка