Last news in Fakti

6 Юли, 2018 14:51 4 018 3

Черна прокоба за смърт тегне над руския "Биг Брадър"! (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • русия-
  • ескорт-
  • проститутки-
  • елитни проститутки-
  • участнички-
  • риалити шоу-
  • дом-
  • биг брадър

За броени дни мистериозно си отидоха две фатални участнички

20-годишната Полина Лобанова, която тази сутрин бе открита мъртва в банята, е била фенка на голите фотосесии. В акаунта й в социалната мрежа на голяма част от снимките хубавицата показва татуси и съблазнява последователите си с голото си тяло.

Бившата участничка от хитовото руско телевизионно шоу „Дом” бе открита мъртва. Тъжната вест бе съобщена от сестра й Василиса.

„Случи се в Москва, нищо не предвещаваше тази трагедия. Много ми е тежко да говоря сега”, коментира момичето пред журналисти.

„Сутринта ми се обадиха от полицията. Първоначално си помислих, че се шегуват с мен. Дадоха ми адрес, на който да отида”, добавя Василиса.

Полина е открита в безсъзнание във ваната на гаджето си — 19-годишния татуист Иван.

Според някои информации, на Полина й станало лошо в клуба, в който купонясвала и приятелят й я откарал в дома си.

Според друга информация, двамата се прибрали от нощното заведение около 7 часа сутринта, където били откраднали телефоните им. Полина отишла да си полегне в спалнята. Приятелят и компанията му се намирали в дневната. След известно време те чули странни звуци. Влизайки в стаята, те видели, че на младото момиче му е лошо, извикали спешна помощ, но лекарите не успели да спасят живота й.

Причината за кончината й ще стане ясна след аутопсия, но запознати предполагат, че Полина може да е издъхнала от свръхдоза.

На 1 юли Полина навърши 20 години. В мрежата тя постна снимка от ресторанта и написа, че това е била най-хубавата вечер в живота й.

Часове преди смъртта си тя е публикувала в Инстаграм няколко видеа от предишната вечер. На тях тя се забавлява с приятелка в ресторант. Двете красавици се чудят къде да отидат — на кино или да пият текила някъде навън.

Това не е първата участничка от предаването, която си отива без време. В средата на миналия месец почина друго колоритно момиче — 24-годишната Анастасия Тарасюк. Тя падна от прозореца на 19-етажна сграда в елитен московски комплекс и издъхна на място.

От получените травми лицето й било обезобразено и тъй като била по домашни дрехи, първоначално я сбъркали с домашна помощничка.

Разследващите не изключват да става дума за нещастен случай. Версията за убийство не се потвърждава.

Според някои данни, Анастасия е имала проблеми с алкохола и наркотиците. В последно време била в депресия.

Малко преди да загине трагично, Анастасия е получавала заплахи за живота си. В началото на май в Инстаграм се появило страховито предупреждение по неин адрес „Смъртта те чака”.

Бившият приятел на 24-годишната красавица твърди, че тя е работела като модел за ескорт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тра Г точка

    4 2 Отговор
    Таа последната снимка е направо шедьовър!
  • 2 Расулюлах

    2 2 Отговор
    2 парцала по малко...на женските парите и дрогата и алкохола никога не им стигат особенно ако са на аванта става тва от статията
  • 3 гамена

    0 0 Отговор
    А ма нещо, хич не ми е мъчно за простакесите