19 Юли, 2018 00:30 14 644 19

Любимите секс подвизи, фантазии и ерогенни зони на всяка зодия (II част)

  • секс-
  • подвизи-
  • фантазии-
  • ерогенни зони-
  • зодия
Любимите секс подвизи, фантазии и ерогенни зони на всяка зодия (II част) - 1
Снимка: Shutterstock

ВЕЗНИ

Открийте как да разтърсите уравновесените Везни

Сексът често е духовно изживяване за въздушните знаци и Везните не са изключение. Тези чудесни събеседници притежават остър ум, а богатата им обща култура често е добър помощник в изследването на сексуалния им партньор. Везните обичат да поддържат баланс, така че обикновено мислят за желанията и на двамата партньори. Подчертаното им нежелание да спорят, лесно може да бъде взето за липса на интерес, но в повечето случаи е породено от нуждата им да доставят удоволствие. Обожават съблазняването, любовната предигра и дългия интересен разговор, водещ до горещи страсти... Ако всичко това бъде постигнато в подходяща луксозна обстановка, се получава взривоопасна комбинация! Везните обичат да имат до себе си надарен и привлекателен партньор, защото усещат, че те представляват абсолютно същото. При този знак няма как да минете без еротика с всички нейни спомагателни атрибути от секс шопа.

Жената ВЕЗНИ

Ключовата дума е „драма“. Тя е супер женствена и инстинктивна ексхибиционистка. Жената Везни чувства, че тялото й е създадено, за да бъде гледано и оценено. Наясно е, че изкушението е изкуство, а не начин да атакуваш противоположния пол. Когато някой подходи към нея по правилния начин, тя съвсем лесно ще каже „да“ на почти всички предложения. Притежава необикновен контрол над вагиналните си мускули. Най-добрите секс съвпадения за жената Везни са Дева, Близнаци, Лъв, Скорпион, Стрелец и Водолей. Обожава всички пози, при които дупето й е на показ.

Мъжът ВЕЗНИ

Интересува се от истински съвършени връзки, чисто сексуалните взаимоотношения не го интересуват. Определено има леко смахната страна, пада си воайор и любител на груповите изпълнения. Притежава нужното търпение, за да ви достави удоволствие. Допадат му добре облечени жени с дълга коса. Ако пък му се стори, че дрехите ти изглеждат, сякаш лесно могат да бъдат свалени, ще му бъде ужасно трудно да ти устои. Ерогенна зона: долната част на гърба и дупето. Любимата му фантазия:
мъжете Везни всъщност истински обичат заповедите, така че вадете камшика!

СКОРПИОН

Може ли да бъде верен сексапилният Скорпион?

Секс богът на зодиака определено има какво да покаже. И го прави. Нестандартните му сексуални умения са просто легендарни. Скорпионът излъчва сексапил от абсолютно всеки свой поглед, съблазнително примигване или мистериозно втренчване. Либидото на Скорпиона е повишено по природа. Обожава чувствените наслади... Разнообразието и експериментите са водещи при този знак, като винаги се грижи за максималното удоволствие и на двамата партньори. Всеки, който е стигнал до спалнята му, трябва да се подготви да навакса на темпото му. Скорпионите си падат по супер издръжливи партньори, особено ако понякога допринасят за креватните приключения и с някоя палава еротична играчка.

Жената СКОРПИОН

Любопитна, търсеща, експериментираща. Жената Скорпион много добре знае, че еротиката не се съдържа само във физическия израз на любовта. В обществото се държи като типичната лейди, но в спалнята надява дяволските рогца. Тя знае, че контролът на оргазма й е супер важен, така че би опитала абсолютно всичко, за да му помогне да издържи по-дълго. Никога не приема „не“ за отговор и когато някой я интересува, би го преследвала до дупка, не би се поколебала дори да прибегне до хитрости... Най-добрите секс съвпадения за жената Скорпион са Лъв, Близнаци, Скорпион и Риби. Обожава всички чудесии, които могат да се намерят в един добре оборудван секс шоп и не би се поколебала да ги използва по предназначение.

Мъжът СКОРПИОН

Похотлив, секси, животински... Обожава да хапе, смуче, драска и се справя виртуозно с френската любов. Причиняването на болка го възбужда, така че няма да се замисли да ощипе зърната ти или вътрешната част на бедрата... Пада си по секса във вода, но май повече предпочита дървените маси и нежните материи като коприна или сатен. Ерогенна зона: гениталиите. Любимата му фантазия: каквото и да е, важното е да съдържа много играчки и гелове!

СТРЕЛЕЦ

Запознайте се с креативността на Стрелеца

Стрелецът е от групата на огнените знаци... Поне що се отнася до секс - със сигурност! Първичният му сексуален нагон е чисто физически, дори е противопоставен на практичността и емоционалността. Стрелецът никак не е срамежлив и може да бъде описан, точно както го изобразяват - полузвяр, получовек. Той определено е супер животински любовник. С други думи: този мъж абсолютно винаги е в готовност! Стрелците обичат да правят много, ама наистина много секс, но се стремят това по никакъв начин да не пречи на богатия им социален живот. Либидото им ги превръща в супер артистични и изтънчени любовници. Винаги е готов да изпробва нещо ново. Жаждата му за знания може да бъде потушена от разговор в спалнята в абсолютно прав текст, като това е неговият начин да съчетае двете си най-големи удоволствия.

Жената СТРЕЛЕЦ

Жената Стрелец обича да е на открито – в планината, на плажа, сред природата. Обожава секса, но не обича да протака предиграта. Тя иска да премине към същинската част, колкото се може по-скоро. Обича да дразни партньора си, докато не изгуби контрола над себе си. За нея не е проблем, ако партньорът й свърши прекалено бързо, защото е всеотдайна и толерантна партньорка. Най-добрите секс съвпадения за жената Стрелец са Близнаци, Лъв, Везни и Водолей. Сексуалният й гардероб съдържа предимно палави аксесоари – ръкавици и обувки.

Мъжът СТРЕЛЕЦ

Сексът с него рядко е супер интензивно изживяване – в повечето случаи не издържа много дълго, но пък за сметка на това ще е първият, който би записал участие в изпробването на нова нестандартна поза. Той е майстор на еротичния масаж както с ръце, така и с език. Езикът му се справя толкова добре, че може да се превърне в порочния му инструмент за наслади, който в комбинация с устните му предизвиква експлозии... буквално! Ерогенна зона: бедрата. Любимата му фантазия: игра на „Истината или се осмеляваш“...

КОЗИРОГ

Деликатният Козирог е известен като работливата пчеличка на зодиака

Зад спокойствието на Козирога се крие зноен сексапил, който очаква да бъде открит, и то само от този, който го заслужава. Козирогът няма нужда от специално отношение, за да повиши нивата на възбудата си. Това, което ръководи сексуалността му, е чувството, че е щастливо влюбен, защото любовта и сексът при него вървят ръка за ръка. Козирогът е издръжлив, страстен и верен партньор, така че който и да си има работа с него, може да бъде спокоен, защото добре прекараното време му е в кърпа вързано. Козирогът мрази да бъде зависим от половинката си, но за сметка на това не би отказал да бъде глезен и подлаган на нови и нови нива от възбуда. Без съмнение палавата и работлива пчеличка на зодиака би била щастлива с толерантен, силен и супер страстен партньор до себе си.

Жената КОЗИРОГ

Жената Козирог не се нуждае от кой знае колко много предигра – способна е от нула да достигне до състояние „УАУ“ за отрицателно време. Екзотичните отклонения от правия похотлив път не я интересуват особено, предпочита да запази силите си за класически здрав секс. Обича да играе доминираща роля, така че доста си пада по поза „ездачката“. Веднъж щом открие своя ритъм, сексът се превръща в диво състезание с награда оргазъм. Почти безпроблемно тя може да си осигури достигане до финала повече от веднъж. Обича да драска, хапе и крещи. Най-добрите секс съвпадения нея са: Телец, Скорпион, Риби и Козирог.

Мъжът КОЗИРОГ

Когато прави секс, се стреми към най-доброто, на което е способен. Обича да прави стриктни планове и предпочита да има до себе си жена, която знае какво му харесва. Очаква от нея да бъде винаги на разположение, когато я потърси. Притежава маратонска издръжливост. Точно това е мъжът, който ще издържи до момента, когато сте готова да закрещите... дори да ви трябва цяла нощ. Една от най-предизвикателните му фантазии: масаж, който започва от долната част на гърба му и с нежни движения продължава от двете страни на гръбначния му стълб. Ерогенна зона: коленете. Любимата му фантазия: да се настаните в скута му...

ВОДОЛЕЙ

Открийте какво търси в любовта магнетичният Водолей

Както при повечето въздушни знаци Водолеят подхожда към секса чрез съзнанието си. Ако успее да сподели и дискутира мислите си с партньора си, със сигурност приключенията между чаршафите ще са супер интензивни. Вроденото му любопитство постоянно го предизвиква да експериментира със супер креативни нови маневри. Всеки сексуален партньор, с когото има нужната сексуална химия, ще отключи прикритата му похотлива освободеност. Пригответе се да бъдете много изненадана. Дори малко шокирана...

Жената ВОДОЛЕЙ

Жената Водолей обича нещата да се случват бавно. Идеализира любовта и я обгражда с нежност. Но ако я обземат приятни вълни на възбуда, не може да чака дори секунда! Въображението й е супер богато и обича да изпробва нови неща. Едва ли съществува нещо, което не би опитала. Вярва, че всичко, което доставя удоволствие на нея и половинката й, си заслужава. Най-добрите секс съвпадения за жената Водолей са Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей. Тя обожава секса във водна среда.

Мъжът ВОДОЛЕЙ

Никога не се отнася с жените като със сексуален обект и използва изключително разнообразна предигра, преди да достигне до същинската част. Трябва му доста време, за да достигне горещата точка, но когато дойде моментът, е супер освободен, креативен и невероятно издръжлив. Винаги прави всичко възможно за оргазма на партньорката си. С всички сили се старае да осигури поне двоен оргазъм – веднъж орален, след това генитален. Все пак е добре да бъдете внимателна – палавият Водолей има леко садистични наклонности понякога. Ерогенни зони: прасците и глезените. Любимата му фантазия: Водолеят е най-ексхибиционистично настроеният знак. Една от най-горещите му фантазии е за секс в кола, където може да бъде хванат.

РИБИ

Надникнете в романтичната душа на странните Риби

Сексът е емоционален при Рибите, както повечето неща в живота им. Те са чувствени и креативни любовници, които си падат по енергичния секс и реализирането на еротични фантазии. Ако говорим за вратата на спалнята, срамът определено остава зад нея. Апетитът им за секс е нестихващ и обичат да поддържат похотливо разнообразие. Ако партньорът им реализира някоя от палавите им фантазии, ще получава наградата си цяла нощ... За тях най-добрата възможна комбинация е любовта и сексът да вървят ръка за ръка, защото обичат сигурността. Освен това наистина обожават да доставят удоволствие на някого.

Жената РИБИ

Жената Риби винаги предприема правилните действия, има правилните реплики и създава правилната атмосфера. Супер сексуално освободена е и ако фантазиите на партньора й съвпаднат с нейните, приключенията между чаршафите може да се превърнат в истински горещи. Никога не отказва нови предложения. Любимо похотливо място: водно легло или джакузи. Най-добрите секс съвпадения за жената Риби са: Рак, Скорпион, Козирог, Риби.

Мъжът РИБИ

Обича да играе главната роля в спалнята и става ужасно нетърпелив, ако не получи мигновен отговор. Задръжките са му безразлични, така че си търси партньорка с нестихващо желание. Пристрастява се към всичко, което му носи удоволствие. За максималната му наслада масажирайте и галете стъпалата му. Ерогенна зона: стъпалата. Любимата му фантазия: иска да прави любов на самотен остров в близост до морето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    10 3 Отговор
    Риби най големите к*рви

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Lady":

    Съгласен съм
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Morgoth

    4 0 Отговор
    Не обичам да ми мачкат стъпалата - гъдел ме е. Любимата ми фантазия изобщо не е за самотен остров и няма нищо общо с морето.
    Сега чакам да разбера за ерогенните зони на трансджендър роден под знака на съзвездието Змиеносец ;)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Катя

    5 3 Отговор
    Най-извратени са мъжете-Близнаци, перверзни егоисти, грубияни, които мислят само за собственото си задоволяване и нищо друго, неромантични, ужасни стиснати използвачи, а "прословутият им дар слово" и "поддържане на интересни разговори" са пълен мит и лъжа!!!

    Коментиран от #12, #15, #16, #18

  • 10 пост

    3 0 Отговор
    Вени, обширна статия в две части - добре. Ама си пропуснала най-важното: асцендента. Виж, колко недоволни читатели, само...

    Коментиран от #13

  • 11 Лупи

    1 1 Отговор
    Пълни глупости съчинени от плитък ум.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Алтаир

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "пост":

    Виждам си запознат повече в детайли, но нали знаеш, тук не е и асцендента отговорен, а...5-ти дом в наталната карта. Него сектор отговаря за любовния живот. Сиреч, ако не си знаеш астро картата, тук четеш неща, които не са за теб. Имам привилегията, да знам, че в 5-ти дом ми е Стрелец, но колко от читателите знаят техните си съзвездия?
  • 14 Анонимен

    1 4 Отговор
    Да кате!
  • 15 Lady

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Катя":

    Сестричке, това за Близнаците мъже ли го казваш!?!? Съпругът ми е Близнак, 100 % истински мъже и страхотни пичове са Близнаците! Щедър. Нежен. Интересен. Силен. Добър. Красноречив. С ум като бръснач. С нестандартен подход към живота. Силно сексуален. Великодушен. Винаги мога да разчитам на него в трудни моменти и го е доказал пред мен! Още да ти изброявам ли?! Вероятно си някоя критично настроена Дева, на която все не може да и се угоди и търси кусури там където ги няма. Или пък си Риби, както казва Госта. ОК, твоя грижа, твой проблем, жива и здрава, само не приказвай глупости пред мене за мъжът Близнаци, защото не палиш!

    Коментиран от #17

  • 16 Фактология

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Катя":

    Бе Катенце лъжливо гузно, с такива като тебе ТАКА постъпваме, щото им липсва интелект и ниво... Просиш си лошата ни страна, показваме ти я..!
  • 17 Фактология

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Lady":

    Истина е. Така се отнасяме към интелигентните дами!!
  • 18 Ема

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Катя":

    Ха ха, я па тая смешница. Близнаците са суперготини и сладко перверзни и сексът с тях е здрав луд и шашав и яко задоволителен супер са, и са приказливи много, а ти като искаш пари вземи се хвани работи, не да чакаш мъжете да те издържат.
  • 19 Венелина Маринова

    0 1 Отговор
    Анален 10лв
    Свирка 3лв
    Стандартен 5лв
    Свършване на лице 8лв на гърди 5лв вътре 10лв
    Промо във всички дупки със свършване по ваш избор 15