11 Юли, 2018 14:12 9 937 2

Майкъл Джексън бил "химически кастриран" от баща му

  • тайна-
  • чудовищни-
  • зверства-
  • извършил-
  • баща-
  • майкъл джексън-
  • джо джаксън-
  • химическа кастрация-
  • хормонални инжекции

Изплуваха наяве чудовищни зверства, извършени от бащата на Майкъл Джексън над сина му

Майкъл Джексън бил "химически кастриран" от баща му - 1
Снимка: shutterstock

Лекарят на Краля на попа Майкъл Джексън твърди, че бащата на изпълнителя е Джо Джексън е подложил сина си на шокиращи процедури, за да изкара повече пари от детето си, поддържайки гласът му висок максимално дълго време, пише британският вестник Sun.

Според д-р Конрад Мъри мениджърът, който почина наскоро, е използвал медикаменти, с които да направи така, че гласът на сина му да остане висок възможно най-дълго време.

Джексън баща е поставял на сина си хормонални инжекции, за да го избави от кожни проблеми и да избегне мутирането на гласа.

„Той (Майкъл), е бил подложен на химическа кастрация, за да поддържа високия си глас и това не са празни думи”, казва медикът във видеообръщение след смъртта на Джексън — старши.

По думите му, подобно "чудовищно решение" доказва колко жесток човек е бил Джо Джаксън и сега той трябва да изкупи греховете си в ада.

Лекарят твърди, че покойният се интересувал само как да изкара повече пари и изобщо не му пукало за децата му.

Д-р Мъри смята още, че въпреки публичното сдобряване, Джако не е спирал да ненавижда баща си. Това се потвърждавало и от факта, че Кралят на попа лично се погрижил татко му да не може да претендира за някаква част от наследството му.

Майкъл Джексън бил "химически кастриран" от баща му
Снимка Архив АР/БТА

Джо Джексън почина в ранното утро на 27 юни в Лос Анджелис на 89-годишна възраст от рак. В последните години той не спираше да боледува. Мениджърът стана популярен в края на 60-те години на миналия век, когато групата Jackson 5, в която участваха синовете му, победи на няколко конкурса за таланти.

През следващите години популярността на момчетата расте, а влиянието на таткото в света на шоубизнеса става все по-голямо. През 1979 година Майкъл Джексън уволни баща си от длъжността „мениджър”, а 14 години децата му започнаха да признават, че мъжът е бил изключително жесток родител.

Майкъл Джексън бил "химически кастриран" от баща му
Снимка Архив АР/БТА

Лекарят на Джако обаче, също не е с безупречна репутация. Той прекара няколко години в затвора, след като бе доказано, че именно действията му са довели до смъртта на изпълнителя. Мъри бе признат в непредумишлено убийство и осъден на 4 години затвор. Докторът прекара зад решетките едва 2 години, преди да излезе на свобода.

Майкъл Джексън бил "химически кастриран" от баща му
Снимка Архив АР/БТА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цинга файв

    23 4 Отговор
    Шайка циганьори.
  • 2 Гост

    14 0 Отговор
    Толка объркана статия... поне като я превеждате с гугал я преглежданите малко..