Last news in Fakti

12 Юли, 2018 20:11 6 132 9

Тежък сблъсък между Меркел и Мей по време на срещата на НАТО (СНИМКИ)

  • тереза мей-
  • ангела меркел-
  • канцлерът на германия-
  • премиерът на великобритания-
  • еднакви тоалети-
  • синьо-
  • облечени-
  • среща на нато
Тежък сблъсък между Меркел и Мей по време на срещата на НАТО (СНИМКИ) - 1
Снимки: AP/БТА

Канцлерът на Германия и премиерът на Великобритания се сблъскаха с проблем, от който всички жени биха изпаднали в истерия — пристигнаха на едно от мероприятията в еднакви дрехи.

Модните предпочитания на Мей и Меркел и друг път са били сходни, но този път — направо еднакви.

По време на пристигането на държавните глави журналисти обърнаха внимание, че Меркел и Мей се появили със синьо сако в еднакъв оттенък, който се нарича "кралско синьо".

Тежък сблъсък между Меркел и Мей по време на срещата на НАТО (СНИМКИ)

Меркел ще се срещне по-късно с Тереза Мей и може би идентичната цветна гама ще повлияе добре на резултатите от преговорите, коментират журналисти, отразяващи срещата на НАТО.

Тежък сблъсък между Меркел и Мей по време на срещата на НАТО (СНИМКИ)

Тереза Мей бе избрала и съответните украшения към тоалета си. Тя допълва своя монотонен син костюм с класическа огърлица от перли, а изпод сакото можеше да се види черна блуза, с която съчетаваше черни обувки на висок ток.

Ангела Меркел бе избрала панталони в телесен цвят и бяла блуза и кройката на сакото й се отличаваше от това на Мей. На него се виждаше редица от стегнати копчета, което създаваше впечатление, че сакото не е съвсем по размера на германския канцлер. Колегите на двете дами се направиха, че не забелязват почти еднаквото им облекло и предпочетоха да не говорят за това.

Медиите неведнъж са коментирали, че Ангела Меркел, независимо от влиянието си в света, остава далече от модата. Простотата и стабилността — може така да се нарече индивидуалния стил, който е изключително популярен в Германия и възприет от Меркел.

Тежък сблъсък между Меркел и Мей по време на срещата на НАТО (СНИМКИ)

Тя винаги съблюдава този дрескод — костюм с панталони, по-дълго сако с V-образно деколте и три копчета.

Единственото, в което си позволява волности, е цветът на сакото — от яркочервен, до салатено зелен. Панталоните обаче си остават в сдържан цвят — бежов, черен или сив. Понякога тя обува обувки в цвета на сакото, но никога височината им не надвишава 5 см на тока.Тежък сблъсък между Меркел и Мей по време на срещата на НАТО (СНИМКИ)

Така стоят нещата при Меркел. Нейната опонентка Тереза Мей, обаче, неведнъж е обвинявана в прекалена любов към луксозните вещи и то в условията, когато Англия се раздира от икономическа криза.

Също, както Меркел, и Тереза Мей не се притеснява да се появи втори път с една и съща дреха. Например точно това синьо сако тя облече по време на съвместната пресконференция с японския президент Шиндзо Абе на 31 юли 2017 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    13 9 Отговор
    Не знам за тия гар*ги, ама в Брюксел никой не ни бръснене за слива нашият президент Радев.. Радев, стоеше в последната дупка на кавала..
  • 2 3456678

    11 1 Отговор
    Да ви имам сблъсъка👎
  • 3 Rer

    4 1 Отговор
    Тия на снимката какво гледат нагоре?

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Ко рече

    11 1 Отговор
    Меркел е с на баща си мундира от 44та
  • 5 РЗС

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Rer":

    Летно кино, прожектират Титаник 2
  • 6 Boni

    1 2 Отговор
    Жената може да не се облича модерно ,но народа и си живурка .А ние Българите като се носим много фешън та какво толкова .
  • 7 нло

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Rer":

    Чакат да кацне чинията за да посрещнат височайшите си работодатели от Сатурн със синхронно ритуално надупване и събуване на гащите.
  • 8 сноу

    1 0 Отговор
    Орда бандюги облечени във власт начело с Дон Винету и нагайката ЙеНс.
  • 9 Гост

    0 0 Отговор
    Панталон с телесен цвят абе журналиста къде го видя този цвят на панталона на Меркел?!!!