Last news in Fakti

15 Юли, 2018 11:45 11 432 12

Майката на Врачански се сърди заради Векилска

  • векилска-
  • майка-
  • врачански-
  • връзка-
  • отношения

Майката на актьора не одобрява връзката му с водещата

Майката на Калин Врачански категорично не одобрява връзката на сина си с Мариана Векилска, съобщава "Ретро".

Причината била както възрастовата им разлика, така и славата на водещата на мъжемелачка. Векилска е с цели седем години по-голяма от актьора и вече има два провалени брака зад гърба си. Родителката на Врачански не може да приеме мисълта, че гаджето му вече има две деца, от които едната е студентка.

Тя беряла голям срам пред познатите си в малкото градче Роман, които шушукали, че Мариана има дъщеря, по-подходяща като възраст за актьора. Леля Недка нямала очи да се покаже пред съседите и вече е вдигнала ръце от най-малкото си дете.

Авантюрата му с доскоро омъжената жена съвсем развалил отношенията им. Които и без това не са особено добри, след като преди няколко години Врачански я накара да продаде семейния дом в Роман, понеже му трябвали спешно пари.

Добре, че била сестра му Таня да я прибере. Не е тайна, че Недка трудно напуснала панелния апартамент, тъй като там прекарала тежки, но хубави години с децата си.

Не е тайна, че Недка сама възпитава и отглежда децата си, след смъртта на мъжа си. Той починал от инфаркт, когато Калин бил едва на 14 години. Близки до актьора издават, че заради мъчителните спомени той не иска да се връща в родното си място, допълва изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    15 1 Отговор
    Явно момчето е опукало паричките на мама и сега се е приютил при кака Марияна да го храни.

    Коментиран от #4

  • 2 Ярослав

    23 2 Отговор
    Разбирам го Калин. И аз загубих рано баща си на 11 години. Вече съм на 47, но винаги ще ми липсва моя татко. И аз като него дълго не исках да се връщам в родното място.

    Коментиран от #3

  • 3 Данаил

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ярослав":

    Сигурно ти е било много тежко юношеските години. Всички си имат татко, ти не. Моят почина миналата година на 81 и ми липсва но все пак бях на 58 и вече бях дядо когато го загубих. Да не дава Бог такива страдания.
  • 4 KROMAZON

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "12345":

    Не е тайна, че явно четеш между редовете.....
  • 5 Изглежда, че

    12 1 Отговор
    Горкият се оказа голям бунак, красиво момче, а се забърква с дърта дебелана. Съжалявам искрено бабата, но с мечтаещите за Холивуд е така.
  • 6 ежко бежко

    10 0 Отговор
    Нито е красив,нито е умен!Някой ако и завижда ,да развали работата,и да го вземе завинаги!
  • 7 гощо

    7 2 Отговор
    Лельофил си пада момчето,реставратор! А с парите от панелката в Роман си купо Ауди А5 бяло! Ма това си е негова работа.
  • 8 marquise

    3 0 Отговор
    Като потърпевш с 38 годишен брак, г-н Врачански не бива да се обвързва с разведена жена, одобено ако са със "зестра", т.е. с деца. Проблемите, които може да си създаде са неподозорани. До сега не познвам лице, което житейски да се справил с труднорешими проблеми от съвместен живот, имайки предвид, че упражнявам адвокатска професия. Ако някой твърди обратното, то той е или неискрен с Вас, или не Ви мисли диброто. В случая трябва да послушате разума си, но той може да бъде обременен.Затова се обърнете към близки с житейски опит, на които вярвате.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Кога

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "marquise":

    Кой ти слуша гадове като аВдокатите, не познавам по-презряна пасмина от тях. Първо им вземате всичко, после ги питате за съвет, накрая правите обратното...

    Коментиран от #12

  • 10 аВдокатите

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "marquise":

    АВдокате, децата ли са Ви виновни, или на калпавата ракета и космоса й пречи!?!

    Коментиран от #11

  • 11 marquise

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "аВдокатите":

    Неграмотността и злобата властват в синергизъм по нашите земи.
  • 12 marquise

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кога":

    Какво образование имате Вие и Вашите родители? По всяка вероятност имате проблеми с правораздаването у нас.