21 Юли, 2018 07:00 11 105 0

Вашият хороскоп за днес, 21.07.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • близнаци-
  • рак

Овен

Много приятни изживявания ви очакват през този ден. Вечерта не оставайте вкъщи, излезте и се забавлявайте с приятели. За необвързаните се очертава нова любовна връзка. Обърнете внимание на здравето си.

Телец

Доставяте си малко радост и кулинарни удоволствия. Обмисляте едно пътуване и макар че нещата не са узрели за него, отваряте отново темата пред близки и приятели. Парите или липсата на такива няма да ви спрат.

Близнаци

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции. Ще съумеете да разпределите времето си по такъв начин, че да свършите всички ангажименти, свързани с дома и семейството, и да ви остане време и за заслужена почивка и срещи с приятели.

Рак

Днес ще имате възможност да се отдадете на така желаната от вас почивка. Забравете за грижите и се отдайте на любимо занимание. Не допускайте да ви натоварват с чужди проблеми.

Лъв

Денят ви ще премине спокойно и ще се радвате на семеен уют и релакс. За необвързаните се очертават нови любовни вълнения. Телефонно обаждане ще ви напомни за дадено обещание.

Дева

През този ден обичайния ви ритъм на живот ще бъде нарушен от многобройни събития. Ще ви изненадат неканени гости, но това само ще ви разсее от грижите и ще ви зареди с положителни емоции. За някои се очертава дълъг път.

Везни

Ако имате работа за довършване разумно е да я свършите, въпреки почивния ден. След това се насладете на заслужена почивки. Не пренебрегвайте желанията на интимния си партньор.

Скорпион

Денят ви ще бъде напрегнат и натоварен. Вярвайте в себе си, изведете напред силните си страни, като потиснете нагласата си да поставяте всеки на мястото му. Проявете щедростта си към онези, които обичате, а и не само към тях.

Стрелец

Днес не давайте обещания, които няма да можете да изпълните. Обърнете внимание на интимния си партньор, излезте на разходка или посетете културно мероприятие. Отлично здраве.

Козирог

Денят е подходящ за среща със стари приятели или семейно събиране. Забравете поне за малко ангажиментите, които ви очакват през новата седмица и се отдайте на заслужена почивка.

Водолей

Денят е подходящ за среща със стари приятели или семейно събиране. Забравете поне за малко ангажиментите, които ви очакват през новата седмица и се отдайте на заслужена почивка.

Риби

Многото работа през изминалата седмица може да ви се отрази на здравето. Днес намерете начин да се отдадете на заслужена почивка и да забравите за грижите. Не се натоварвайте с чужди проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА