25 Юли, 2018 15:48 3 921 3

Деми Ловато се възстановява след свръхдоза наркотици

  • деми ловато-
  • поп певица-
  • свръх доза-
  • хоспитализирана-
  • в болница
Деми Ловато се възстановява след свръхдоза наркотици - 1
Снимка: shutterstock

Американската поп певица и актриса Деми Ловато е била хоспитализирана в Лос Анджелис, след като вероятно е приела свръхдоза наркотик, съобщават световните агенции.

Неин говорител заяви, че тя е в съзнание и е заобиколена от семейството си, след настаняването ѝ в болница.

"Деми е в съзнание и е заедно със семейството си, което иска да благодари на всички за любовта, молбите и подкрепата им", каза говорителят. Близките на Ловато настояват медиите да не се ровят в личния ѝ живот и да не спекулират със ситуацията, защото здравето и възстановяването на певицата сега са най-важни.

Сайтът за знаменитости TMZ.com пръв съобщи за хоспитализацията на Деми Ловато, както и за причината - свръхдоза наркотик - вероятно хероин. Сайтът се позова на свои собствени източници.

Списание People също оповести новината, че певицата е в болница, цитирайки близък до нея източник, според който състоянието ѝ е стабилно.

По късно новината за приемането на певицата в болница бе разпространена от множество медии по цял свят, а различни американски телевизионни предавания обсъждаха състоянието ѝ, както и причината за него.

Куп знаменитости от света на шоубизнеса, сред които Елън ДеДженеръс, Денис Родман, Руби Роуз, Кеша, Джъстин Тимбърлейк, Бруно Марс, Ариана Гранде, Лейди Гага, Джо и Ник Джонас, изразиха подкрепата си за Деми Ловато в социалните мрежи:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    6 2 Отговор
    Тая я чувам за първи път.Да беше свръх доза ракия разбирам,ама наркотици нещо тъпо ми се струва.
  • 2 Порки

    1 2 Отговор
    Всъщност й дадох свръх доза разпорване на анала и затова е болницата. А освен това й разбих гръкляна от минети...

    Коментиран от #3

  • 3 Порки Сере

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Порки":

    Евала пич, историите ти са просто уникални!