26 Юли, 2018 11:34 4 336 1

Бременната Дария Симеонова показа коремче на фона на буря (СНИМКИ)

  • дария симеонова-
  • бременна-
  • коремче-
  • море-
  • актриса-
  • откраднат живот

Звездата от "Откраднат живот" се наслаждава на спокойно лято с любимия

Бременната Дария Симеонова показа коремче на фона на буря (СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

Актрисата Дария Симеонова си взе почивка от телевизията, за да се радва на бременността си и прекарва спокойно лято с годеника си. Сега тя сподели в Instagram снимка, на която ясно се вижда наедрялото ѝ коремче. Кадърът е заснет от годеника на Дария — Антон. Актрисата е позирала на плажа, на фона на лятна буря, а към снимката коментира: "Вчерашната буря... Величието на природата...!"

Вчерашната буря... Величието на природата...! ⛈🌪💧💨🌊 #storm #thunderstorm #amazing #speechless #mothernature #feeling #insignificant Photo by: my love @totzi111

A post shared by Daria Simeonova (@daria_simeonova) on Jul 23, 2018 at 3:10am PDT

Дария и любимият ѝ Антон са сгодени от края на миналата година. Той работи като мениджър партньорства в образователен сайт. Двамата са в очакване на първото си дете, като това бе споделено от самата Дария по време на публична прожекция на последния епизод на "Откраднат живот" в Дома на киното.

Best friend’s wedding #love#happiness#wedding #peshopadna#ivasistruva

A post shared by Daria Simeonova (@daria_simeonova) on Jul 7, 2018 at 5:11am PDT

В интервю за Dir.bg, след конкурса "Най-красива абитуриентка", на който бе жури, Симеонова разкри, че мечтае за лятна сватба на плажа.

Ето какъв беше нейният съвет към бъдещите зрелостници: "Да не се подвеждат по общо нашумели тенденции, моди и всякакви крайности, които биха променили, понякога опропастили, визията и тялото им за цял живот. Да мислят, не толкова да слушат какво се говори около тях. И да не се срамуват от това, което са. Има много неща, които притежаваш, и това са твоите качества. Има и много неща, които не притежаваш, но това не са ти недостатъци..."

Кеф. ☀️😎🍭👒🍉🍦#chilling #enjoy #timeformyself #summer #lovelife

A post shared by Daria Simeonova (@daria_simeonova) on Jul 14, 2018 at 6:46am PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.