26 Юли, 2018 12:42 11 866 28

Българите ще стават все по-богати, защото…

  • пари-
  • българи-
  • астролог-
  • прогнози-
  • любомир червенков

Според астрологът Любомир Червенков, българите са пълни с пари, но ги кътат за "черни дни"

"Българският етнос, който през последните 120 години е живял с неправилни ценности – горе-долу от 1900 година до наши дни, и през цялото това време се е движел назад, обръща посоката и през следващите три века ще се движи напред." Това каза астрологът Любомир Червенков, който представи книгата си "Рождена карта на българския етнос", цитиран от БНР.

"През следващия век ние трябва да си уравновесим кармата, която сме направили през последния век, след което през следващите два века имаме работа, за да бъдем световни лидери в идейно, идеологическо и духовно отношение. Дори в момента, почти незабелязано, посоката се променя", посочи Червенков. По думите му, в оставащите две до пет години, когато планетите ще се задвижат, това завъртане на посоката ще бъде факт: "Дали ще стане от тези управляващи, които са в момента, или от някой друг, зависи от самите управляващи". От 30 години Любомир Червенков живее зад граница — от тях 20 е прекарал в Австралия, останалите в Малта и бившия Съветски съюз. На корицата на книгата му е изобразена рождената карта, направена за датата 24 април 680 година. Определя труда си като революционно научно изследване, което досега не е правено в световен мащаб. Червенков прогнозира разчупване и промяна на либералния модел, който се е развивал у нас през последните 30 години. По думите му, предстои завръщане към изконните православни и славянски ценности.

"С много лека ръка българинът хваща вяра на красивите лъжи и трудно вярва на истината, особено когато тя е горчива", изтъкна астрологът.

България никога не е била бедна. Българите имат пари, но просто ги диплят — за черни дни:

"Това е заложено в народопсихологията. Винаги е било така. Също така управляващите ни казват, че сме на първо място в Европа по брой на спестяванията в банки. Бедните пенсионери, които ходят на социална кухня и си взимат безплатно фасул, могат да намерят 30 хиляди лева, ако им се обади телефонен измамник. Как се получават тези неща?"

Парите ще се върнат в България, но това няма да стане за година-две, убеден е астрологът. "Ако досега е крадено от държавата и изнасяно навън, сега същият този процес ще тече в обратната посока — отвън ще се внася тук и тук ще се развива и тук ще се просперира."

Запитан дали трябва да се появи силна личност, която да отвори пътя на България към ново Възраждане, Любомир Червенков поясни:

"Не е въпросът само да се появи личност. Личности са се появявали много. И Ботев се е появил и е бил най-вероятно застрелян от приятелски огън. Самият Христос от плът и кръв да се появи днес и да стане министър-председател — ние ще му намерим кусури веднага. Така че не е въпросът някой да се появи и да започне да ни води, въпросът е ние самите да се променим. Какво прави един човек, когато има проблеми? За да може тези проблеми да ги реши, първото необходимо условие е да се огледа в огледалото обективно."

Астрологичните данни сочат, че българите ще се завръщат към корените си:

"В рождената карта на българския етнос имаме Луна в Кози рог, Нептун в Кози рог, Юпитер в Кози рог, и асцендент в Кози рог. След като толкова платени са в Кози рог, единственият начин българинът да започне да се задвижва да прави нещо е когато той има някакъв материален интерес от това. Когато няма материален интерес — нищо не прави. Следователно, след като ще има масово завръщане на българи в България, това означава, че там няма да има пари, а тук ще има пари."

"Когато баба Ванга казва, че много българи ще започнат да се връщат в България, тя не уточнява обаче защо, аз ще го кажа в прав текст. Те ще се върнат не защото са родолюбци, те ще се върнат, защото ще бъдат принудени от обстоятелствата да се върнат. Вие виждате, какво става в Америка и в Европа… Ако искат да сложат фереджетата, да се забулят и да продължават да живеят там, тогава — да. А ако искат да се придържат към православните християнски ценности, ще се върнат в България. По същия начин ще се изменя положението и в Америка и там ще се стигне до големи катаклизми — и природни, и политически."

Червенков предвижда втори мандат на Доналд Тръмп. „Тези, които не го поддържат, са либералите, но ние виждаме, че Тръмп си върви като булдозер напред. Ако продължава по същия начин, след една-две години ще стане още по-силен.“

Бойко Борисов е в много деликатна ситуация и аз му съчувствам, защото по астрологична карта сега би трябвало да има друго правителство, подчерта Червенков. Според него Борисов е под влиянието на силните Близнаци и "ако правилно си изиграе картите, има всички шансове за успех".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дано

    44 1 Отговор
    Любчо колкото имам аз и ти да имаш нали всички са богати

    Коментиран от #20

  • 2 ГосТ

    38 0 Отговор
    😂
    Т'ва е единствената надежда-луната в козирог и кармата да се опраи 😂

    Коментиран от #21

  • 3 форумник

    21 1 Отговор
    Всички тук сме идеологически и духовни лидери, нали.
  • 4 997

    32 5 Отговор
    Ще стават много богати, защото ком. партия герб и в частност бащицата се грижат за нас стадото.
  • 5 Bahti

    27 3 Отговор
    Абе душевно Болните от парламента не стигат ли?
  • 6 Сатурн

    29 3 Отговор
    докато звездите и планетите ви говорят, богати няма да станете
  • 7 дядо Йоцо гледа

    34 3 Отговор
    Пълни простотии! Нищо от това не звучи сериозно. Ще станем по-богати - " зеле със свинско" - едни ще ядат свинското, други постно зеле. Същото е и със спестяванията - на милионерите растат, на бедните намаляват!
  • 8 Аоо

    25 3 Отговор
    Всички гадатели астро номероложци са лъжци. Като го гледам този колко доволно гледа имам чуството че е излъгал много хора и ги е обрал .
  • 9 Хасан

    35 5 Отговор
    Ще станат по богати..едни с Бентлита а други с 20 лв коледни добавки към пенсиите

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гнида

    8 2 Отговор
    Ще поживеем , ще видим ...Иначе , като гледам от факти сте уцелили на точният астролог ...
  • 12 Bahti

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    А Теб Алла ще те Накаже за Сквернословие!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Написах име

    10 2 Отговор
    У другата статия пишеше, че планетата-звезда Нибиру се спуска по ръба и август ше ни утепа. При положение, че риби е в козирог, овен в козирог и че август е септември според Миро стигам до извода, тоя астролог ни лъже с цел да се облагодетелства.
  • 15 Емил

    7 14 Отговор
    Фактът, че приччслява българите към славаяните е достатъчен! НЕВЕЖА (т.е. русофил), вероятно добре платен от Москва!
  • 16 Непознат

    4 1 Отговор
    Уфффф,такава прогноза и аз ще направя.Знаем добре нравите на обществото,философ.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Алфа Ромео

    6 2 Отговор
    Големи глупости и празни приказки прочетох. знаех си че ша е нещо такова ама пак се подлъгах.
  • 19 Сандокан

    7 2 Отговор
    Тия приказки ги пазете за изборите. Борисов и ренесанс🤔
  • 20 Кр с

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "дано":

    Глупости
  • 21 ДДД

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГосТ":

    ти да видиш значи и пари съм скътал:)))
  • 22 МДААА

    4 1 Отговор
    Трябва да се пишат такива неща каквито хората очакват и харесват за да се купува книгата . Като например това - Бедните пенсионери, които ходят на социална кухня и си взимат безплатно фасул, могат да намерят 30 хиляди лева, ако им се обади телефонен измамник. Как се получават тези неща?" И подобни лакардии , и пророчества и всичко каквото душата иска и , и . . . . Всичко за продажбата !
  • 23 vasik atanasova

    4 3 Отговор
    този не е добре
    личи си че е болен
    здрав бой му требя
    ще заправи за зодии и глупости
  • 24 Аман

    2 1 Отговор
    Може,може - ама надали???
  • 25 Др Щонов

    6 2 Отговор
    Тоя не си е взел магнезия!!!
  • 26 хахаха

    1 1 Отговор
    Значи, според другаря астролог, успелите българи в чужбина, които са си устроили живота и този на децата им, ще хукнат да се връщат в татковината ей просто така - зарад едните православни и християнски ценности, чунким някой там им пречи да ги изповядват и прилагат:) Хвала на таквиз астролози:)
  • 27 Братле

    1 1 Отговор
    Аз като легна през нощта не сънувам голи мацки а сънувам само монети и че се намирам в златен храм и вътре има гологлави монкове облечени с оранжеви роби и посредата седи Буда блестейки с аура на злато той е целият в злато и си мислех да го открадна. Затичах се към него ама онези Шаолин монкове знаеха бойни изкуства но аз не се предадох като се затичах и по чудо направих най големия си скок и се презимих направо пред Буда и онези нинджи идваха зад мен да ме претиснат аз трябваше да действам бързо ама времето ми изтече тъкмо да докосна Буда се сабудих. Бях на косъм да съм спукан от бой и бях на крачка да стана богат. Виждате ли какво стана.
  • 28 Отличен учител

    0 0 Отговор
    Любомир Червенков е страхотен. Научих, че новините му са от неговите ученици. Говоря китайски. Българският е много лош, моля да ме извините. Мъдростта на учителя е отворила хоризонтите на много китайци и е разкрила мъдрост, която никога досега не сме имали. Продължаваме да се учим от него, за да помогнем на нашата собствена страна да стане по-силна в света.