Last news in Fakti

27 Юли, 2018 12:47 15 742 28

Любо Нейков брои тлъсти пачки за...

  • любо нейков-
  • пари-
  • пачки-
  • милионер-
  • продуцент

Актьорът прекарва лятото със семейството си в Гърция

Най-скъпоплатеният актьор у нас – комикът Любо Нейков, може да си позволи да задоволи всяко свое желанеи. След като си купи имение в съседна Гърция, 46-годишният Любо вече е собственик и на 10-метрова моторна яхта, пише "Уикенд".

Тарторът на „Комиците” вече обикаля из морето със собствена луксозна лодка, заради която е изкарал курс за капитани „Водач на кораб до 40 БТ”. Актьорът платил таксата от 600 лв. и успешно завършил задължителния курс. После се явил на практически и писмен изпит пред Морската администрация. Според кетапа за капитан на кораб, Нейков вече имал право да вози до 35 души на борда на собствено или взето под наем плавателно средство.

На борда на лодката, освен семейството си, Любо качвал и приятели, които почивали в Гърция и се отбивали да му гостуват. От седмица комикът се е отдал на активна почивка в южната ни съседка заедно със семейството си. Малко преди да заминат за южната ни съседка, семейство Нейкови се подготвили за лятната им ваканция в столичен хипермаркет. Босът на „Комиците”, съпругата му Гинка и 7-годишната им щерка Анна прекарали повече от час в магазина. Тримата напълнили количката си с плажни стоки – надуваем дюшек, спасителни пояси и играчки, с които малката да се забавлява по крайбрежието.

Кракът на комика обаче не стъпва на българското Черноморие. Откакто е напълнял драстично, актьорът изпитвал срам да се съблича по бански. В Гърция не страдал от подобни скрупули и събирал тен на частен плаж, разположен само на няколко крачки от двора на вилата му. Актьорът редувал лежането на шезлонга под дебелата сянка на чадъра с разхладителни питиета от близкия бар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    151 9 Отговор
    Кой е луд да ходи при нашите мутри и да се къпе е тоалетна вода

    Коментиран от #8, #9

  • 2 Пламен

    131 9 Отговор
    И аз не стъпвам по нашето Черноморие. Да е жив и здрав! Живота е за живеене.
  • 3 гост

    80 11 Отговор
    Миналият месец ходих на нашето море, на което почти няма свободни места, всичко е резервирано, следователно цените са доста високи и ако си намерите стая за 120лв трябва да сте много доволни. Нищо не се включваше: паркинг се плаща по 20лв на вечер, няма закуски или вечери, абе гола стая, която не влязоха да почистят дори веднъж за седмица. В същото време в Гърция си взимаш за 50-60евро прилична стая със задължителна закуска, почистване през ден. За морето и чистотата не става дума за сравнение, пътя също е еднакъв. Менюто им е на български и е много по-спокойно и курортно отколкото нашата мизерия, защото у нас като направят хотел и си хвърлят боклуците от другата страна на оградата, което прави много лошо впечатление на фона на малкото добри плажове. Та учуди ме за какво искат колкова много пари нашите, оказа се че основно е пълно с руснаци, поляци и словенци, а българите са в Гърция и Турция.

    Коментиран от #6, #14, #18, #19

  • 4 Иилия

    44 41 Отговор
    Лакомията ще го съсипе.
    Освен, че е лаком за храна е лаком и за пари.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Hhh

    23 26 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    То много хубаво пък при гърците......
  • 7 Хаха

    54 21 Отговор
    Че кой е луд да ходи на нашето море? Там кочината е по-голяма от свинщината.
  • 8 Гост

    30 17 Отговор

    До коментар #1 от "Ицо":

    Аз това лято бях на Созопол и си изкарахме чудесно обслужването беше великолепно а комплекса е със собствен паркинг.
  • 9 asdf

    33 12 Отговор

    До коментар #1 от "Ицо":

    Като започнете да се правите на голямата работа всички леле мале. Аз там не ходя много ми е не знам си какво. Почти всички са някакви много важни надувки. Много сте важни няма що. Ядете кренвирши и други боклуци, като не видели.
    Нормални не останаха само от "Големото добрутро".
  • 10 vasik atanasova

    28 12 Отговор
    да е жив и здрав
    винаги съм го харесвал Любо Нейков
    и като човек и като актьор
    той работи много и е едни от най добрите продуценти
  • 11 Бай Благой

    61 5 Отговор
    Не ходи човека по черноморието ни, не заради килограмите...а заради фекалиите в морето, мутрите по плажа и простотията в курортите ни.
  • 12 Бай Ганю

    33 1 Отговор
    Има - брои.
  • 13 Алфа Ромео

    27 1 Отговор
    Ами има талант човека, плащат му лошо няма, не е като онези хрантутници в кочината на жълтите павета, да си ги харчи със здраве!
  • 14 Мрънкачи

    20 7 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Както в България, така и в Гърция има лоши места за почивка. Трябва да си подбираш хотели и да прочетеш малко преди да скачаш на ункалната оферта :D. Препоръчвам ти догодина да пробваш в Поморие-старата част , където има много места за разходка, хубави ресторанти и най-вече хотели с добро обслужване!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 гкохйжолжх

    18 2 Отговор
    Що да не ходи?Изкарал лев с талант,защо да го дава на нашите мизерници?Всички знаем,че по нашето черноморие само се скубе.Даваш пари и се чустваш задължен.И е мизерно.Там даваш лев,ама се чувстваш човек.
  • 18 Петър

    16 9 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Стига сте плюли “ нашето”! Вчера се прибрах от Солун , спах в хотел 4 звезди за 2 вечери и мога да кажа, че се върнах 20 години назад!! Навремето такова обзавеждане имаха бунгалата на НСА в Равда, но не на тази цена!А тук: Разбира се срещу 75€ на вечер със закуска!!
  • 19 Тур ист

    23 2 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Българските хотелиери и ресторантьори са много алчни, пропъдиха българския турист.
  • 20 Радо

    10 4 Отговор
    Да споделя и аз - преди 10г. в Трикала стая за трима 100 евра, жега абсолютна, климатикът беше от сватбата на баба ми, с дистанционно на стената с плъзгачи, не охлаждаше,
  • 21 Анонимко

    4 0 Отговор
    Евалата, така се прави.
  • 22 яажя

    4 2 Отговор
    няма как български актьор да си позволи собстване яхта
  • 23 123

    18 6 Отговор
    Гърция я хвалят тези с консервите и ракията в багажника. Е, има разбира се много хубави места, ама си трябват паре! Нормално ва плаж у гръцко си ходят между 25 и 40 евро на, според зависи! За вечеря между 35 и 50 евро, пак според зависи. Вода, шоколад, вафлички още 10 евро на, и опааа, вече си 100 на ден за нормално прекарване. Нощувката, ами 50 евро за апартамент е извън сезона, в сезона, ами по 1.5 или по 2. Та, има няма 250 до 300 лева на ден! И това без много изхвърляния! Ако се умен и търсиш, то определено при нас за тези пари ще получиш повече, само без морето...
    Пунта мара е всичко. И при тях, и при нас!
  • 24 Стефан

    4 1 Отговор
    Ако премине на диета/на банички/и спестява от закуските ще си закупи по голям плавателен съд ще е по слаб с 50кг.за една година при това и следващото лято ще си почива на френската ривиера.
  • 25 БАЙ ГАН4О

    7 8 Отговор
    Какво толкова му харесват на тоя шишко не разбирам
  • 26 1234

    3 1 Отговор
    Случайно ми попадна едно клипче на плажа в Рио.Там не видях строени чадъри,заведения на плажа,всеки си ходи където си иска,къпе се под зоркия поглед на спасителите,които единствени имаха вишки да гледат в океана,а при нас е....ужас на всяка крачка такса,заграждения ,пропуски....
  • 27 Биде

    0 1 Отговор
    Абе, хора за какво статията,а вие тръгнахте да правите туристически дискусии! Тъжното е че с халтура, тъпи реклами и предавания и какво ли още не се вадят яки пачки, а истинското изкуство е навряно някъде надълбоко в килера от такива като него. За това ще се излежава в имението си, ще плава с яхта и ще се чуди как да изхарчи парите си до като ние цъкаме с език!!!! !!!!
  • 28 Съдист

    0 1 Отговор
    Наркоман