9 Август, 2018 09:45 3 889 8

Загадъчно НЛО прелетя бавно над Луната (ВИДЕО)

  • нло-
  • прелетя-
  • луната
Загадъчно НЛО прелетя бавно над Луната (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Турски фотограф любител разглеждал в началото на август Луната през компактна камера с мощен обектив и внезапно забелязал огромен обект над повърхността на естествения спътник на Земята, подобен на черна топка или диск. Удивеният мъж побързал да запечата предполагаемата аномалия на видео, след което изпратил видеоклипа на авторитетни уфолози. Специалистите били много впечатлени от изпратените им материали.

Според мнението на изследователите на "летящи чинии" и извънземни цивилизации, тези кадри определено не показват Международната космическа станция или изкуствен спътник, тъй като скоростта на НЛО е твърде бавна. Освен това уфолозите стигат до извода, че не може да става въпрос за птица, атмосферен балон или друг обект в земната атмосфера, пише "Блиц". По този начин на експертите не им е останала друга възможност освен да назоват загадъчното откритие на турския фотограф - летателен апарат от извънземен произход.

Луната отдавна е обвита в булото на тайнственост за хората, а причината за това се крие в различни необясними явления, възникващи на нея. Още през XVIII век английският астроном Уилям Хершел пише в своите трудове да това, че най-близкото небесно тяло вероятно гъмжи от живот, доказателство за което може да намери всеки търпелив човек с телескоп. Е, в наши дни, както изглежда, достатъчно е да имаш добър фотоапарат с достатъчно мощен обектив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и кво вика

    2 6 Отговор
    алау акбар
  • 2 123

    8 3 Отговор
    Ово йе Зоран Заев, лети да си нагледа територията. ;)
  • 3 ами не сме сами

    9 5 Отговор
    на земята. Мислим си, че сме сами и единствени на Земята (барабар със спъткина й), но явно не е така. Напълно възможно е, някъде в недрата на нашата планета и спътника Й, да има друг, технически по-развит от нас "живот".

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Манаф

    1 2 Отговор
    Тва е кърлеж
  • 5 ВОЙНА НА СВЕТОВЕТЕ

    1 6 Отговор

    До коментар #3 от "ами не сме сами":

    На пълно си прав,те даже ни следят и наблюдават от както свят светува! Един ден в недалечното бъдеще ще се изправим лице в лице с тях! Според някои велики уфолози срещата с тях може да бъде повратен момент за цялото човечество!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Папус

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "ами не сме сами":

    Да, напълно е възможно да съществуват технически развити същества в 'недрата' на Земята, където температурите са нищо и никавите 5000 градуса ,а те са с еволюционния желязно-бетонен кофраж
  • 8 stupid dog

    4 0 Отговор
    Около нас ,извънземни колкото искаш! Опитват се да се цивилизоват,не става, то вече е заложено първичното!