11 Август, 2018 11:38 16 097 6

Турска черна магия погубила голямата любов на Люси Иларионов и сестра ѝ

  • черна магия-
  • турци-
  • турция-
  • люси иларионов-
  • рейхан-
  • ямбол

Спомняте ли си чаровната певица Рейхан? Въпреки че от смъртта на момичето да са минали 13 години, и до днес в родния им град Ямбол местните хора не спират да коментират странните съвпадения, белязали живота на семейството им, пише "Уикенд".

Тя е имала сестра, с която заедно са пеели с небезизвестния оркестър "Кристал", но по-гласовита и популярна бе Рейхан. Певиците загинали съвсем млади, на 19-годишна възраст, а по-малката от двете катастрофира тежко в същия ден , в който тежък пътен инцидент уби кака ѝ. И двете били в кома преди да издъхнат.

Автомобилът, с който пътували Рейхан, Мартин Кискинов - Кезо и още двама музиканти, излязъл извън пътното платно и се ударил в дърво. Четиримата са пътували за Габрово, където трябвало да свирят на частно парти. Зад волана бил 31-годишният Кезо, който загинал на място. Пътникът до него, 42-годишният Бисер Асенов - също. Рейхан и още един музикант седели на задната седалка. 28-годишният Северин Йорданов се разминал само с фрактура на дясното бедро и лявата ръка, но по певицата нямало здраво място.

Рейхан била с множество фрактури и травми на гръдния кош. Певицата била откарана с тежка черепно-мозъчна травма, счупен таз и тежка белодробна травма в габровската болница. Въпреки че поредица операции стабилизирали състоянието ѝ, след две седмици се влошила рязко и сърцето ѝ отказало.

Нещастията в семейството на сестрите започнали през 2001 година. Сестрата на Рейхан - Севджан, пеела по местните сватби, кръщенета и други тържества. Музикалните спецове ѝ предричали бляскава кариера. Пиян шофьор обаче прегазил пресичащата девойка, която часове след удара починала от многобройните си рани и травми в болницата.

От години в родния им град Ямбол витаят злокобни слухове, че семейството им е застигнато от черно проклятие. Според смразяващата мълва още когато родителите им не били семейство, бащата изоставил отмъстителна туркиня, за да бъде с майка им. Двете сестри имали брат, който е единствения оцелял.

2005 година се оказала преломна и за режисьора Люси Иларионов. Година преди това дуетът му с Рейхан го изстреля на върха в класациите. От стрес той напълня скорострелно и стигна 170 килограма. "Причината за напълняването ми е твърде лична. Психически бе много труден период за мен. Хвърли ме в отчаяние", загатва той. Според близки до Иларионов и Рейхан двамата са имали сериозни интимни отношения близо 2 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валя

    11 7 Отговор
    Да бе лиляво проклятие+ слухове= безмозъчност
  • 2 Валя

    10 9 Отговор
    И какво точно се случва,атомите и молекулите ли почерняват и придобиват съзнание ли какво?
  • 3 Просто гост

    9 2 Отговор
    Само като им прочетох имената на тея всичките и ми стана едно такова тъжно.
  • 4 лабораторията

    11 5 Отговор
    Турска сага + режисьор = сапунка
  • 5 Milen

    0 0 Отговор
    Тва ни е бъдещето
  • 6 Ивайло

    1 0 Отговор
    Не дава значение дали е било черна магия или не,
    Важното е че горкото момиче си отиде много младо,живота беше пред нея и със сигурност я чакаше блестяща кариера