13 Август, 2018 16:17 4 574 4

Издадоха "смъртна" присъда за една от най-обичаните дрехи

  • дънки-
  • дреха-
  • жени-
  • възраст-
  • изследване-
  • подходящи

Разкриха на каква възраст жените трябва да спрат да носят дънки

Издадоха "смъртна" присъда за една от най-обичаните дрехи - 1
Снимки: shutterstock

Когато бъдат запитани за дрехата, която винаги ще е на мода, повечето хора убедено заявяват, че това са дънките. Но грешат. Изглежда че, както се случва с всичко друго, и тяхното време отминава.

"Смъртната" им присъда издадоха група британски изследователи.

С възрастта гардеробът на всяка жена се променя. От изрязани и ярки дрехи те постепенно преминават към по-класически и по-семпли тоалети. полите например стават по-изчистени, по-дълги и не толкова набиващи се на очи, блузите с дълбоки деколтета постепенно се заменят с по-затворени модели и т.н. Въпреки това в гардероба на всяка жена има дреха, която неизменно ги съпътства в израстването и остаряването и това са сините дънки.

Издадоха "смъртна" присъда за една от най-обичаните дрехи

Те се съчетават отлично почти с всичко. с тях можете да отидете до магазина или на клуб, че дори и на работа. Те винаги стоят естествено и в комбинация с различна блуза или риза, дълга туника или изрязан топ.

Резултати от това ново британско проучване обаче, показват, че има възраст, на която се налага жените да спрат да носят удобната дреха.Тази възраст е 53 години.

Оказва се, че е почти непостижима задача за една жена над 50 години да си намери подходящ чифт дънки. Според учените изразходваните усилия да изберете правилните дънки не си струват. Та, ако имате такива, които ви стават до 53-годишна възраст — носете ги смело, след това по-добре забравете за тях!

Издадоха "смъртна" присъда за една от най-обичаните дрехи


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 0 Отговор
    Парцали не носим,а каквото ни сака душата!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 сладурче

    6 0 Отговор
    И кой ще им забрани ,като имат прасковена кожа и хубаво дупе!И кой е този оформения,с къси бедра, уж жена с мъжки диференциал и ред други кусури! Спортуване пред компа и злобеене!Не позволява мястото да казвам още!Носи си 20 годишния вмирисан кафяв панталон!
  • 4 Маркиз дьо Отзад

    9 1 Отговор
    На групата британски изследователи, направили това епохално откритие мога да им кажа да дойдат, да ми го хванат и да ме поразведат...английски суяци!