20 Август, 2018 07:00 8 172 1

Вашият хороскоп за днес, 20.08.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 20.08.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес ще постигате целите си на работното място, но е необходимо да сте много прецизни и мотивирани. В противен случай проектите ви няма да се изпълняват по желания от вас начин, което може да доведе до сериозни сблъсъци и конфликти с колеги, началници и делови партньори.

Телец

Днес използвайте умело силните аргументи, особено ако сте в центъра на ожесточени дебати. Стремете се към разумен подход при подписване на договор за дългосрочно сътрудничество. Като цяло решителността ще е тази, която ще превръща желанията ви в реалност.

Близнаци

Днес взимайте решения, от които в бъдеще можете да очаквате положителни промени поне в едно направление. Независимо от факта, накъде искате да насочите усилията си, не си позволявайте лукса да пренебрегвате останалите сфери от живота.

Рак

Денят е подходящ за предприемане на някои решителни крачки в деловата област, но не без подкрепата на високопоставена особа. Не допускайте започването на любовна афера на работното си място, която ще ви разсейва и ще доведе до редица грешки.

Лъв

Възможно е днес да се изправите пред предизвикателства във финансовата сфера, които ще провокират уменията ви да спестявате. Направете си точна равносметка на събитията, случили ви се до момента в професионалната сфера.

Дева

Днес ще имате нужда от по-голямо разбиране към вашите потребности в личен план. Концентрирайте усилията си в професионалната сфера, където обстоятелствата бързо ще се променят. Не давайте ухо на слуховете и интригите по ваш адрес, защото те едва ли ще ви навредят по някакъв начин.

Везни

Днес новостите буквално мълниеносно ще започнат в живота ви, като на първо място ще ги усетите в деловата сфера, след което и в любовта. Ще разполагате с пълната подкрепа на звездите, така че не допускайте колебание в действията си. Не подценявайте мнението на родителите си.

Скорпион

Днес ще се нуждаете от голяма доза съобразителност в професионалната сфера, любовта и финансовите въпроси. Внимателно планирайте служебните си ангажименти, като не отхвърляте идеи и предложения на ваши колеги. Обърнете повече внимание на интимната си половинка.

Стрелец

Днес мнозина от вас ще се радват на значително раздвижване в предприетите неотдавна инициативи в професионалната сфера. Можете да си позволите лукса да осъществите желана покупка или да планирате предстоящо пътуване. Помогнете на приятел в нужда.

Козирог

Днес насочете усилията си към социалната сфера, където е напълно възможно да установите интересни делови контакти, които могат да се окажат изключително полезни за вас в близко бъдеще. Проявете твърдост, когато отстоявате финансовите си интереси. Обърнете внимание на здравето си.

Водолей

Днес внимателно слагайте подпис на документи, защото в последно време страдате от прекалена разсеяност, която може да стане причина да се превърнете в лесна плячка за измами. Необвързаните представители на знака най-вероятно ги очаква пламенно влюбване и огнени страсти.

Риби

Днес не оставяйте служебните си ангажименти в ръцете на колеги или подчинени на работното си място. Възможно е мнозина от вас да са силно привлечени от нова възможност в професионално отношение. Не пилейте необмислено наличните си спестявания. Не се поддавайте на провокации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    1 0 Отговор
    звездите ми говорят