21 Август, 2018 19:06 3 876 3

Разгадаха мистерията на тези СНИМКИ на принцеса Даяна

  • принцеса даяна-
  • мистерия-
  • стара снимка-
  • часовник

Всички се питат защо бъдещата принцеса на народа носи на едната си ръка два часовника

Тази година се навършват 21 години от трагичната смърт на принцеса Даяна, при която на 31 август 1997 тя загина при автомобилна катастрофа в Париж. Макар отдавна да не е сред нас тя си остава една от най-харесваните и обичани жени в света.

Принцесата на народа, както още е известна, е пример за подражание на милиони жени по света.

Списание "Мери Клеър" реши да разкрие една голяма мистерия, свързана с Даяна, която дълго време е мъчила умовете на мнозина.

Тя се касае за една любопитна снимка на бъдещата тогава принцеса, направена през топлия юли на далечната 1981 г., дни преди дългоочакваната сватба на века с принц Чарлз.

На фотоса Даяна е заснета на игра на поло, в която принц Чарлз е участвал, а младата и влюбена жена била там, за да подкрепи своя бъдещ съпруг.

На снимката прави впечатление, че Даяна носи на едната си ръка двата часовника.

Всички се питали „Защо?”.

Е, отговорът е съвсем прост.

Единият часовник (в златно) е неин, другият, с кожена верижка, на принц Чарлз. Според изданието бъдещата принцеса носи часовника на Чарлз, за да му донесе късмет по време на играта.

Списанието припомня, че някога рицарите връзвали на гърба си малка кърпичка, която им е дадена от дамата на сърцето им, за да им носи късмет по време на тежките сражения и по подобен начин Даяна носи часовника на Чарлз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мария

    11 0 Отговор
    "Трагичната смърт"...."при която тя загина"... Що за български и журналистика е това
  • 2 Гад

    2 1 Отговор
    Според мен е продавала незаконно китайски часовници-ментета .
  • 3 Литератиотсекаде

    1 0 Отговор
    Тва па кво е - "кожена верижка"... Ако е верижка, не е кожена... Ако е кожена не е верижка...
    Не че на някой толкова му дреме за една каишка ама нали сте журналя бе д*ба...