Last news in Fakti

23 Август, 2018 07:00 11 557 1

Вашият хороскоп за днес, 23.08.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 23.08.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес ще имате нужда от по-голямо разбиране към вашите потребности в личен план. Концентрирайте усилията си в професионалната сфера, където обстоятелствата бързо ще се променят. Не давайте ухо на слуховете и интригите по ваш адрес, защото те едва ли ще ви навредят по някакъв начин.

Телец

Днес ще започнат промени в живота ви, като на първо място ще ги усетите в деловата сфера, след което и в любовта. Ще разполагате с пълната подкрепа на звездите, така че не допускайте колебание в действията си. Не подценявайте мнението на родителите ви.

Близнаци

Днес мнозина от вас ще се радват на значително раздвижване в предприетите неотдавна инициативи в професионалната сфера. Можете да си позволите лукса да осъществите желана покупка или да планирате предстоящо пътуване. Помогнете на приятел в нужда.

Рак

Днес насочете усилията си към социалната сфера, където е напълно възможно да установите интересни делови контакти, които могат да се окажат изключително полезни за вас в близко бъдеще. Проявете твърдост, когато отстоявате финансовите си интереси. Обърнете внимание на здравето си.

Лъв

Днес внимателно слагайте подпис на документи, защото в последно време страдате от прекалена разсеяност, която може да стане причина да се превърнете в лесна плячка за измами. Необвързаните представители на знака най-вероятно ги очаква пламенно влюбване и огнени страсти.

Дева

Днес не оставяйте служебните си ангажименти в ръцете на колеги или подчинени на работното си място. Възможно е мнозина от вас да са силно привлечени от нова възможност в професионално отношение. Не пилейте необмислено наличните си спестявания. Не се поддавайте на провокации.

Везни

Днес мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Скорпион

Днес използвайте умело силните аргументи, особено ако сте в центъра на ожесточени дебати. Стремете се към разумен подход при подписване на договор за дългосрочно сътрудничество. Като цяло решителността ще е тази, която ще превръща желанията ви в реалност.

Стрелец

Днес решителността и активността ще ви помогнат да се движите в правилна посока в професионално отношение. Възможно е да допуснете грешка, ако не подберете внимателно хората, с които смятате да преследвате целите си. На този етап от време ще се нуждаете от цялата си интуиция.

Козирог

Днес взимайте решения, от които в бъдеще можете да очаквате положителни промени поне в едно направление. Независимо от факта, накъде искате да насочите усилията си, не си позволявайте лукса да пренебрегвате останалите сфери от живота.

Водолей

Денят е подходящ за предприемане на някои решителни крачки в деловата област, но не без подкрепата на високопоставена особа. Не допускайте започването на любовна афера на работното си място, която ще ви разсейва и ще доведе до редица грешки.

Риби

Възможно е днес да се изправите пред предизвикателства във финансовата сфера, които ще провокират уменията ви да спестявате. Направете си точна равносметка на събитията, случили ви се до момента в професионалната сфера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    0 1 Отговор
    мдаааа, и тук звездите говорят......