Last news in Fakti

22 Август, 2018 11:10 10 700 3

Скандална развръзка на случая с чисто голата блондинка на бензиностанция (ВИДЕО)

  • блондинка-
  • чисто гола-
  • бензиностанция-
  • русия-
  • пазарува чистогола

Момичето слезе от лъскав джип на бензиностанция и в този си вид влезе, за да купи алкохол

В Ставропол, Русия, приеха оставката на председателя на едно от окръжните съдилища Юрий Макаров, който се оказа в центъра на голям скандал с голо момиче на бензиностанция. Самият Макаров решил да не присъства на заседанието, макар че е подал собственоръчно заявлението за напускането си.

И целият този небивал скандал е заради видеозапис.

Видеото е направено в началото на август. От бял джип излизат двама души - солиден мъж и напълно гола блондинка. Уверена в себе си и в своята красота, тя дефилира между витрините на магазин и се отправя към касата. Еротичните кадри са снимани на мобилен телефон от придружаващия я мъж. Макаров от своя страна е заявил, че внимава за фигурата си и не би си позволил да има такъв корем като мъжа от клипа.

Председателят на окръжния съд в Ставропол Юрий Макаров е казал още, че да коментира приликата си с човека, който влязъл с жената в магазина към бензиностанцията, смята за излишно. Според него, през тази година той въобще не е бил в този район, а и колата, която притежава има конструктивни разлики от тази на кадрите.

Какви конструктивни разлики има неговата кола, Макаров предпочита да не уточнява. Макар че едва ли е необходимо, пишат в мрежата, ако марката, модела, цветът и дори регистрационните номера съвпадат. Участието на съдията в тази история се потвърждава от факта, че самият той е подал молбата за напускането си. Очевидно невинен човек не би направил това


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо

    21 0 Отговор
    Глупав ебльо. Снимай си я в къщи. Какво по-хубаво от това
  • 2 Иво

    32 3 Отговор
    Там подават оставки а в Бг ги повишават.
  • 3 Фен

    1 0 Отговор
    Съдията, съдията ...