22 Август, 2018 12:14 11 526 8

Поли Генова и Камелия аут от "Гласът на България"!

  • певици-
  • музикално шоу-
  • поли генова-
  • камелия-
  • гласът на българия

Внушителни рокади се случват в шоуто за новия сезон

Камелия вече няма да е част от журито на „Гласът на България“. След два сезона в шоуто русото изкушение на фолка отстъпва място на своята колежка Преслава. Тя ще седне в стола й за прослушванията на кандидатите за новия сезон веднага след Нова година. Поли Генова най-вероятно също ще бъде заменена, пише в. „Уикенд“.

Преслава вече е била журито на музикалното състезание на bTV. Тя бе поканена във втория сезон (2013 г.), когато продуцент бе Слави Трифонов.

Както е известно, той открай време има слабост към едрогърдата добричлийка, чиито пищни форми я превърнаха в любимка на целокупно мъжко съсловие. Благодарение на нея рейтингът във втория сезон доста се вдигна, а звездата получи признание не само като кръчмарска певица, но и като истински музикален капацитет.

Сега Петя пак напирала за място в предаването, надявайки се с него да си върне позавехналата покрай бременността й слава. Тя очаква да роди през септември и за да пази бебето, спря работа преди месеци. От доста време не е имала нито едно участие, не е записвала нови парчета, не е снимала и клипове.

Единственото, което прави, за да поддържа интерес към себе си, е от време на време да пуска снимки в социалните мрежи. Заради това пълно оттегляне от работа феновете й все повече намаляват, а джобът изтънява. Преди да спре участията си, тя взимаше по 8 бона за час и половина пеене, но сега публиката я е позабравила и е логично цената да падне.

Няколко месеца престой в съдийския стол на „Гласът“ след раждането обаче ще бъдат като спасителна инжекция за завехналата кариера на звездата, да не говорим за хонорара в шоуто, който също не е за пренебрегване.

Поли Генова вероятно също ще е аут от шоуто, като неин предполагаем заместник ще се избира измежду Михаела Филева, Люси Дяковска, Любо Киров и Орлин Павлов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тайната

    3 0 Отговор
    Взимаше 8 бона на час пеене +" устна уговорка " на Патрона ( собственика на заведението )
  • 2 ежко бежко

    9 3 Отговор
    Това предаване е доста банално,като някои хора!А че ,тези двете,са аут,особено, Камелия,идеално!
  • 3 Пламен

    6 10 Отговор
    Вземете на Петя мъж и, да ги пита искат ли да им го покаже... неуморния. Кака Ками е слдуранка, Поли е наркоманка, Петя е анорексичка, Графа е джендър
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 има още

    4 1 Отговор
    А Люси е на другия бряг.
  • 7 дедо Шишарко

    2 1 Отговор
    А аз се чудя от ма боли курягата!
  • 8 Александра Алексиева

    0 1 Отговор
    Журито на този формат е с дразнещо поведение!
    Изключение прави само Иван Лечев, който се държи достойно, като истински професионалист!
    Всички останали са абсолютно недоразумение! Кълчат се и се предлагат като проститутки.