Last news in Fakti

26 Август, 2018 17:21 2 466 7

Майка на три деца шие уникални дрехи (СНИМКИ)

  • тао-
  • мода-
  • деца-
  • рециклиране-
  • дрехи

Сара Тао взима стари и неактуални дрехи и ги превръща в истински модни шедьоври.

Старото облекло има 10% вина за глобалните въглеродни емисии и остава вторият по големина замърсител в индустрията (на първо място е петролът). Този факт по някакъв начин не получава една и съща публичност, като например отрицателното въздействие на селското стопанство или пластмасовите отпадъци, но това е нещо, за което спешно трябва да се погрижим.

Именно това прави секси майката на три деца Сара Тао. Тя взима стари и неактуални дрехи и ги превръща в истински модни шедьоври.

Подтикнал я е фактът, че старите дрехи често се изхвърлят, а в тях има още много „живот”. Пък и американците изхвърлят около 70 кг дрехи на човек всяка година.

Сара започна да рециклира стари дрехи скоро след раждането на първата си дъщеря. Това, което започна като начин за спестяване на пари, сега е станало философия на живота й.

„Изглеждаш добре, чувстваш се добра, а и вършиш добро”, така Сара описва това, което прави.

Тя също така сподели, че в началото дори не е умеела да шие, но се е научила като е гледала клипове в интернет.

Е, каквото и да е правила – получило й се е много добре, защото тя наистина прави уникални шедьоври от старите вехтории.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луда 🐞

    1 5 Отговор
    Луда съм за хубави дрехи!Като бях по млада правих впечатление,а сега казват ,че търся други калинки,от м.р!Така ,че не може да се угоди на простия българин!!!!
  • 2 no name no face no number

    2 1 Отговор
    Живо и здраво да е виетнамчето е красиви са и след 5 раждания. Дано остане на земята, че там им е приблема на азиатките лесно си вдигат носа и после само ъперкът помага да,се приземят, е не всички са такива разбира се има и много точни мадами признаеам

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    3 раждания!Този ъперкът го размахваш наляво и надясно!
  • 4 no name no face no number

    1 0 Отговор
    Е не съм чак такъв биткаджия или жесток човек, но със сигурност ако се наложи бих употребил сила поради факта, че законоте насърчават жените към разводи и им дават огромни права да тъпчат мъжете. И само насилие им е в устата. Иначе до момента за щастие не съм употребявал такава, чупил съм телефони и мотори, но жената до момента късметлийка ;), от мотора си съсипах дясната ръка. Вярно изкривих му волана но кокалчето ми не ми се оправи, а и постоянно ме боли от тогава до днес. И всичко поради факта, че жените лазят ужасно по нервите на мъжа и после той виновен. Та така за мен. По принцип всичко е ок но понякога си показва рогата ;))) Поздрави!

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "no name no face no number":

    Няма да се плашиш!Не всички жени са лоши!Бъди сигурен в това!Кавазаки харесвам! Съжалявам за ръката ти! Поздрави и на теб!
  • 6 no name no face no number

    2 0 Отговор
    Мерси Госте жив и здрав да си, да прав си все още има свестни жени, но ти сам виждаш как обществото законодателите и медиите полагат неистови усилия да съсипват здравите семейства и да създават леки жени. Само виж публикациите дори тук. Еди коя си зарязала приятеля си заради тв шоу и пари, друга се утешила с милионер, трета тъкмо извади един и си пъхне друг, понякога и по повече заедно и така децата израстват с еврогейски разбирания и здрави семейства и деца трудно...е поне за някои, за такива идиоти като милионери, мутри и политици , пропуснах и тъпите артисти и режисьори, за тях може и по 10. ок хубава вечер
  • 7 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    САМО ДЕТО ПЛАЩАЧИТЕ ,НИКОГА НЯМА ДА СИ КУПЯТ СТАРИ ДРЕХИ !!