1 Септември, 2018 16:10 3 772 3

Приятелка на принцеса Даяна показа непубликувана нейна снимка 21 г. след смъртта й

  • принцеса-
  • даяна-
  • снимка-
  • розамонд мери моктън

"Даяна, така, както я помня.", написа Роза в Туитър

Близката приятелка на Даяна - Роза Монктън почете принцесата, която загина преди 21 години, с непоказвана досега снимка, на която Даяна се превива от смях, облечена със спортни дрехи.

Даяна и Роза са били изключително близки. Бизнесдамата, чието име е Розамонд Мери Моктън, е един от последните хора, видели Даяна жива през 1997 г, пише dir.bg. Десетина дни преди смъртта на принцесата, приятелките са били заедно на плаване между гръцките острови.

"Даяна така, както я помня. Нищо, което напиша, няма да е достатъчно да опише чувството ѝ за хумор и желанието ѝ за живот. Приятелка и чудесна кръстница на Доменика. Почивай в мир", написа Роза в Туитър.

Принцесата е била и кръстница на дъщерята на Роза - Доменика.

Лейди Ди загива на 31 август 1997 г. в тунела Пон дьо л'Алма в Париж. Тя пътува на задната седалка в мерцедес заедно с приятеля си Доди Ал-Файед, а автомобилът е шофиран от мениджъра по сигурността на хотел Риц Париж - Анри Пол. Пол и Ал-Файед загиват на място, а Даяна умира по-късно в болницата от раните си, въпреки усилията на лекарите да я спасят. Единственият оцелял от удара в 13-ата колона на тунела е бодигардът на Ал-Файед, който седял на предната седалка до шофьора. Експертизата показва, че шофьорът Анри Пол е бил под влияние на алкохол. Разпространени са и много конспиративни теории, които твърдят, че катастрофата е умишлено причинена и това е дело на обитателите на Бъкингамския дворец, но до ден-днешен нито една от тях не е официално потвърдена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Философ

    5 14 Отговор
    Една разглезена и разточителна принцеса! Бог да я прости!
  • 2 оооо

    8 3 Отговор
    ПРЕКРАСНА ЖЕНА НЯМА ВЕЧЕ ТАКИВА КРАСИВИ ЖЕНИ ПОЧТИ НЯМА САМО СИЛИКОН И БОТОКС МЪРШИ
  • 3 ванката

    8 4 Отговор
    наистина прекрасна жена не само външно но за жалост оня дъртия крептил бабата на англия не желае такива добри хора да управляват империята на злото и затова съвсем случайно я катастрофира...