2 Септември, 2018 16:09 7 602 9

Кабаева омаяла Путин с татарска магия

  • алина кабаева-
  • путин-
  • магия

Атрактивната спортистка е приложила древни заклинания за любов, за да примами в мрежите си руския държавен глава. Шесткратната абсолютна шампионка на Русия по художествена гимнастика (1999-2001, 2004, 2006-2007 г.) е изучила занаята от своята баба по майчина линия още като дете.

Кабаева за пръв път приложила знанията си, когато е била на 17 години. Тогава тя се е влюбила в милиционера Давид Муселиани, който вече е бил женен с деца, пише novini.bg. Магията обаче не довела до желания от младата вещица ефект. Нейният възлюбен ту заживявал с нея, ту я напускал. Най-накрая служителят на реда се е върнал при законната си съпруга.

"Определено с течение на времето Кабаева е усъвършенствала изкуството на любовната омая, щом в нейните мрежи е попаднал стопанинът на Кремъл", допълва украински източници.

За връзката между спортистката и политика се заговори през 2008 г. Тогава руски таблоид съобщи за предстояща сватба между двамата. Малко след публикацията "Московский кореспондент" бе спрян.

Масло в огъня на спекулациите наля и разводът на Путин със съпругата му Людмила, официално обявен през лятото на 2013 г. Тогава с нова сила се появиха новини за голяма руска президентска сватба и за това, че държавникът има поне две деца от Кабаева.

Кремъл, представители на спортистката и тя лично категорично отричаха твърденията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    17 28 Отговор
    А бай Реджеб го омая с турска магия и голям чеп!

    Коментиран от #6

  • 2 НАТО ВЕЦ

    25 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Определено с течение на времето Кабаева е усъвършенствала изкуството на любовната омая, щом в нейните мрежи е попаднал стопанинът на Кремъл", допълва украински източници. - Аааа, щом източниците са украински, самата истина ще е.

    Коментиран от #9

  • 3 Луда 🐞

    18 9 Отговор
    На този поглед, на джудиста,никоя жена не може да устои!Два силни характера ,се събраха!!!!Идеална двойка!!!!!
  • 4 Санкция

    5 2 Отговор
    То ФСБ(КГБ) сигурно ще позволят подобно нещо 😅
  • 5 Пустиняка от Враца

    2 4 Отговор
    Убава си да знаеш.......
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Радо

    8 3 Отговор
    Омаяла го с едно шепа вуна между балдърките.
  • 8 Румяна Костова

    2 4 Отговор
    Кабаева е забъркала сместа от жабешки крачета ,око от прилеп,парче от нокътя от показалеца на лявата ръка на Путин,опашка от мишка.Изрекла три пъти древното татарско заклинание и преди да сложи кашата в хладилника е звъннала на украинските журналисти,за да ги уведоми за магическите си способности и как ще ги приложи върху Путин.
  • 9 Шерлок

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "НАТО ВЕЦ":

    Ясно е. Порченко и Бандера Тийм осъзнаха, че с легендата за Новичок в Солсбъри нищо няма да се получи и подобно на Адолф го удариха на окултизъм. Аз зная една магия, която ако някоя лейди я направи ще ме прикътка като олигарх към общественна поръчка. Дамата застава по жартиери пред мен, пуска диска с Траш метал /дето чупят китарите, крещят, валят се по пода и като изфиряса дрогата и режат струните с ножовка/. Поглежда ме въпросително. Аз ненавиждам Траш /единственния стил, който не понасям/, ставам спирам уредбата и какво ще правим после без музика? Грях.... Не ти трябва и Виагра. Ксто чуя Траш и стаеам кат Камачу или Катерпилар.