6 Септември, 2018 09:17 2 697 3

"Лъжливи рими" - първият БГ хип-хоп сериал

  • лъжливи рими-
  • хип-хоп-
  • сериал-
  • евроком

Лъжата и измамата превръщат две момчета в истински звезди в премиерния сериал „Лъжливи рими“ по телевизия "Евроком"

От 12 септември зрителите могат да се насладят на премиерния за България нов сериал "Лъжливи рими".
Историята проследява приятелските взаимоотношения, семейните ценности и любовта през погледа на две момчета, които искат да станат новите хип-хоп звезди на България с цената на много лъжи и измами.

Майката на Христо е болна. Тя винаги е мечтаела нейния син да успее с хобито си да пее. Христо иска да я направи щастлива и започва да създава фалшиви музикални успехи със своя приятел Стоян. В един момент, обаче, всичко става реално и лъжата трябва да се превърне в истински хип-хоп рими, които по-късно ще изправят двамата приятели пред проблеми, застрашаващи безнаказания им начин на живот...

Първият сезон на сериала „Лъжливи рими” се състои от 12 епизода, като всеки един от тях е с времетраене между 25 – 30 мин. Тринадесетата серия ще е бонус. Тя ще бъде заснета, след като бъдат
излъчени останалите.

„Какъв ще е финалът, зависи от зрителския интерес. Главният герой ще бъде прострелян, като в последните кадри ще стане ясно кой е поръчал покушението срещу него и дали ще оживее“, разкри режисьора Стелиан Димитров.
Трудно ли е да успееш само с талант? Колко е тънка границата между истината и лъжата, между обичта и омразата? Какво е общото между богатите и бедните хора? И какви белези остават у нас родителските грешки?
Отговорите на тези въпроси ще бъдат разкрити в премиерния хип-хоп сериал „Лъжливи рими“.
Началото на първия хип-хоп сериал е на 12 септември, сряда от 22:00 ч. по телевизия Евроком.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хакер

    3 1 Отговор
    То целия живот е една Голяма лъжа!Дано е направен качествено,ще го гледам!
  • 3 Bubbles

    1 0 Отговор
    Е тогава Господарите на ефира за какво биха барабана преди няколко месеца че било измама?