Last news in Fakti

11 Септември, 2018 09:55, обновена 12 Септември, 2018 12:43 5 834 7

Ваня Костова: Ева се занимава с черна магия, има проблем с алкохола (СНИМКИ)

  • ева-
  • тоника-
  • ваня костова-
  • вип брадър-
  • биг брадър-
  • звезди-
  • известни-
  • вип брадър-
  • vip brother

Стартира новият Вип Брадър

Снощи стартира едно от най-гледаните реалити предавания у нас - Вип Брадър. Водещи и тази година ще са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, а за първа година те ще си имат помощник в лицето на поп фолк емблемата Азис.

И макар, че тази година форматът бе под надслов "Женско царство" първи в Къщата влезе Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс.

"Имам си една жена, малко е пухкава, но така си я обичам - моята котка Катя", заяви изпълнителят на "Кекс", като така разкри, че вече не е с бившата си приятелка Дара.

Дойде ред и на дамите, като с това започнаха и скандалите. Втора в Къщата влезе певицата Ваня Костова.

"Напуснах "Тоника" заради жена. Ева се занимаваше с черни магии и злоупотребяваше с алкохола", заяви легендарната певица.

Третата звезда във Вип Брадър бе и самата Ева от "Тоника", която коментира напускането на Костова с: "Не знам защо Ванчето напусна. Заради нас да е напуснала "Тоника"? Аз не знам такова нещо", категорична бе изпълнителката.

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, станала известна и с многото си скандали и боят с гримьора Кулагин в "Черешката на тортата", е четвърта сред звездите.

"Абе аз съм си родена за кралица", отсече плеймейтката.

Недкова получи и тайна задача, а именно това да е "президент" в Къщата.

Следващият съквартирант прекрачил прага на Къщата е победителката в Мастършеф България - Божана Кацарова. "Да направим Биг Брадър велик отново", шеговито подметна готвачката.

Стефан Николов познат като Стефан на Гала от на "На кафе", е шестият в Къщата на Големия Брат.

Водещата Мира Добрева е седмият съквартирант в "Женското царство" този сезон.

"Искам да видя дали съм интересна история за хората навън", каза Добрева.

Съквартирант номер 8 е гримьорът Валентин Кулагин, известен и със скандалното си участие в готварското предаване, в което се сби с плеймейтката Нора Недкова. Именно той ще бъде вицепрезидентът на Къщата и ще взима решенията редом до не толкова добрата си приятелка Нора.

Актьорът Веселин Плачков, известен с ролята си в "Дякон Левски" е поредният участник във Вип Брадър. Той е и половинката на друг бивш звезден съквартирант - Мариана Попова.

Десетият участник в Големия Брат е Ванко 1. "Аз съм единственият рапър в България, който е на световно ниво, на нивото на 50 cent. С моят потенциал щях да съм мултимилионер в чужбина, но пък съм роден в България"

"Аз не мога да разбера защо хората искат равенство между половете. Не виждам защо жените не трябва да са по-долу от мъжете, все пак всеки да си знае мястото", гласеше едно от скандалните изказвания на Ванко 1.

Участник номер 11 в реалити предаването е моделът Розмари Тишер, дефилирала по световните подиуми в Милано и Париж.

Поредният участник в популярното предаване е певицата Лора Караджова.

"Аз съм умерено луда глава. Не мога да бъда зла, но има една тъмна страна, която искам да бъде скрита", разкри дъщерята на Данчо Караджов.

Фаталният номер 13 във Вип Брадър е Мистър София и фитнес инструктор на звездите, а именно Ричард Величков.

"Имам качествата да победя, искам да стана известен", категоричен бе треньорът.

Рапърите Диона и Атанас Колев са следващите звезди в Къщата на Вип Брадър. Диона заяви, че ще "спука всяка надувка", а Колев, че би се оженил за себе си.

Съквартиранти 16 и 17 са бизнесменът Петко Димитров и съпругата му танцьорката Яна Димитрова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нора Недкова

    18 3 Отговор
    Да пази Господ от випове като Кулагин. Ако ме заровят до такъв като него, си вземам ковчега и кръста и се местя в другия край на гробищата.
  • 2 Кулагин

    18 1 Отговор
    Да пази Господ от випове като Нора Недкова
    как може едно силиконово фалшиво от край до край създание някой дори да си помисли да го нарече вип
    Ако ме заровят до такава като тази пача , си вземам ковчега и кръста и се местя в другия край на гробищата.
  • 3 медиавист

    2 8 Отговор
    80% от хората гледат бигбрадъра.
  • 4 коки

    6 0 Отговор
    що имам чувството че коментари 1 и 2 са писани от един и същ човек
  • 5 Bubbles

    4 0 Отговор
    Къде е Сузито бря?
    Нали цяло лято гърмяхте че шя оди при бай брадър заедно Баща си?!
  • 6 Просия

    8 0 Отговор
    Ало журналята, хората не ви обичат поради това, че правите евтини сензации на гърба на хората (като цяло). Факт за това са предишните теми като "Публикувано във факти.бг: Всичко вече е ясно! Тези звезди влизат във "ВИП Брадър"! .... НИЩО ОБЩО С ИСТИНАТА.... както се казва фейк нюс...
  • 7 ВИП идиотия

    4 1 Отговор
    Кой се интересува от тези тъпотии?