13 Септември, 2018 17:05 36 707 29

Шофьор нокаутира с един удар мъж два пъти по-едър от него (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • нокаут-
  • бой-
  • паркомясто-
  • спор-
  • по-едър мъж-
  • шофьор

Боят се разразил заради спор за паркомясто

Шофьор повали на улицата много по едър мъжага от него само с един удар в разгорещен спор за паркомясто. Инцидентът е станал в британския град Бирмингам, пише в. Sun.

Караницата започва с нервни жестикулации на двамата един срещу друг заради място за паркиране.

Впоследствие шофьорът се приближава към своя съперник и нанася много силен удар с лявата ръка в главата на изглеждащия доста по едър мъж.

След това жертвата му пада в несвяст на земята, докато очевидците крещят като не могат да повярват на видяното.

Шофьорът изглежда притеснен, докато се навежда над жертвата си с явно безпокойство.

Видеото е записано от пътник на преминаващ наблизо автомобил и бе публикувано във Facebook като веднага придоби голяма популярност. Очевидецът е написал към клипа, че двамата водачи са се карали за паркомясто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перър

    99 4 Отговор
    Колко е тлъст и голям няма никакво значение при боя. И доста по фрапиращи случаи съм виждал

    Коментиран от #12

  • 2 Хехе

    125 9 Отговор
    Англичани....все едно перничани, но с по-скромни бойни и пиячески умения. А, и по-грозни.
  • 3 ТЪПОМЕРА

    53 3 Отговор
    Трошат факти с публикациите си !
  • 4 Торинеца

    97 5 Отговор
    Който си мисли,че за да се биеш трябва да си нацепена батка в голяма лъжа са .
  • 5 фен

    66 4 Отговор
    Доста боксьорско кроше и телосложение.
  • 6 Не се кефете много!

    83 10 Отговор
    Истината е, че го удари пръв! В боя е така на90%тоя който удари пръв печели!! Помислете ако оня го беше ударил!??
  • 7 Gunplay

    53 3 Отговор
    Пича е тренирал нещо имаше бая техника и сила в удара.
  • 8 Синдикат на Ало Измамниците

    82 3 Отговор
    Една подобна случка от Варна от преди повече от 10 години. Чакам приятел пред тях (под кауфлан възраждане,главната улица). Таксииметър намаля пуска си културно аварийки да си застане на стоянката, зад него селска мутра с бмв набива кучки нарочно почва да свири и псува яко. Слиза въпросната мутра с намерението да бие бакшиша, който се оказва около 170 висок има няма 65 кила,а оня мазен бизон беше 190+."мутрата тръгва да посяга и в същото време бакши го посрещна с много добра хватка и го тръшна на асфалта баш как си тебе, оня му се наместиха всички чакри и кокали, стана и избяга като бит педе**с. В последствие разговора който дочух от колегите му, се оказа че бакшиша е бивш джудист. Всичко това се разви за има няма 40 секунди, но беше незабравимо. Тъй че мили деца не се знае на кой ще попаднете като решите да се правите на интереси.

    Коментиран от #11, #13, #18

  • 9 Незнакомов

    39 8 Отговор
    Боксьорът се познава по удара. Големият не искаше да се бие и по начало нямаше реакции и движения на побойник, свикнал е да плаши противника с размери.

    Коментиран от #24

  • 10 Азззззз

    45 4 Отговор
    Винаги има някой хомо бандит-шпионин който снима
  • 11 гост1

    25 27 Отговор

    До коментар #8 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    Защо не пишете на нормален Български език а не да се правите на интересни и като шопите дето пишат и говорят на полу македонско-сръбски и аз незнам на какъв език ПИШЕТЕ ПО ДОБРЕ НА БЪЛГАРСКИ А НЕ НА РАЗВАЛЕН СЕЛСКИ ТУК СМЕ В БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ВСЕКИ ДА СЕ СТРЕМИ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ А НЕ РАЗВАЛЕН МАКЕДОНО-СРЪБСКИ

    Коментиран от #15, #20

  • 12 БГ чалгарче

    21 0 Отговор

    До коментар #1 от "Перър":

    Абсолютно съгласен - мандибулата се мести с отскок, много по-силно, отколкото без! Килограмите нямат значение, нито БМВто или татуировките!!!
  • 13 Кърчо

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    Пак във Варна - случка от кръстовището на Димчо Дебелянов(Христо Ботев)! Шкода 120Л (старите) спира на червено (посока Козирката) с намерение да завива наляво. Отзаде БМВ 5ца натиска клаксона и двама излизат да се разправят. В шкодата бабка на 70години. ))) Ние излизаме от Юнашкия салон да си купим манджа от китайския на Пискюлиев. Налазих ги с тукатите на "Бат Най" а за другите не остана нищо, щото "МУТРИТЕ" бързо разбраха, че на земята няма да ги бият ))) Тва май беше единствената шкода 120Л в движение във Варна - респект!
  • 14 Молодец

    19 1 Отговор
    Технично, приклекна при замаха и се изправи едновременно с удара, т.е. използва и тялото си.
  • 15 Бриго Бичкията

    17 3 Отговор

    До коментар #11 от "гост1":

    Шопите си говорят на шопски диалект, а това, че комшиите се опитват да им подражават не е тяхна вина.

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Менгеле д-р.

    6 1 Отговор
    Изненадващ удър без продопреждение преди да е започнал боя докато все още се обясняваха какво е станало. При тази ситуация израза стои на една ръка разстояние има истински смисъл защото всеки може да нокаутира и количка стига да го хване неподготвен.
  • 18 КОЛЧЕВ

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    КАТО Е ГРАМАДЕН ДА НЕ МУ Е ГУМЕНА ГЛАВАТА
  • 19 Ники

    8 1 Отговор
    Пише се по-едър, с тире, драги ми неграмотнико.
  • 20 Македонец

    23 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост1":

    В цяла Македония сме българи и ни викат македонци, щото сме от тази област. В Сърбия, до Ниш са българи и им викаме шопи, щото са си шопи :). Всички ние говорим на български език! Коминтерна измислиха нови езици и правила, вие да не сте от тях!?
  • 21 192см

    19 0 Отговор
    Ами когато не можеш да се биеш размерът няма значение.Най-интересни и първи признаци за човек, който не може да се бие е - когато в момент на нерви ти се муши в лицето...в такъв момент и жена ми ще го нокаутира с прецизен удар в брадичката... Помнете винаги 1 ръка разстояние...тръгне ли към вас, не се колебайте - УДРЯЙТЕ , че после ще ви разказват какво е станало...
  • 22 Stoen

    1 0 Отговор
    Със тази статия ми дойде нещо на ,акъла -един приятел все ми повтаряше ,относно размера на пениса ,все се хвалеше ,че му е много голям ,а аз му се смеех ,понеже е много дребен ,а той вика не се смей и тигана е малък ама дръжката му е голяма :)))))
  • 23 мммм

    7 0 Отговор
    Тук само боксови анализатори и специалисти..

    Коментиран от #25

  • 24 опа

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "Незнакомов":

    98% от коментарите явно са писани от дребни комплексарета мечтаещи си да набият някой по-едър хаха. В случая едрия изобщо нямаше намерение да се бие докато другия използва намалението, че е открит и се възползва удряйки подло пръв. Получи му се защото удара попадна точно и да не обяснвам, какви процеси протичат в мозачната кора и слуховия апарат. Дребни "биячи" запомнете едно физиката си е физика и физичните закони действат и на хора по-голям замах и повече маса върху дребна глава и ефекта е поразяващ. При реванш не бих заложил на по-дребния нищо, че ви изглежда по техничен, едрият врче ще е наясно, какво му мисли ;)
    Тренирайте за здраве и издръжливост, защото това е другия фактор, който води до победа и не се бийте, като примати по улуците, а само ако е изключително наложително, защото винаги има някой по бияч от вас ;)

    Коментиран от #26

  • 25 Много прост народ

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "мммм":

    Те 90% зала не са виждали, но ония бил ноксьор другия незнам къв бил, ще падна от смях от един удър по стоящ като пън човек как можеш да прецениш къв е бияча незнам:-)
  • 26 Miusuka Madoto

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "опа":

    Браво!
  • 27 Каубой

    1 0 Отговор
    Балтията наистина беше ефективна , но се видя свалянето на ръката и рамото т.е. На боксьорски жаргон “телефонира” преди удара. Ако беше попаднал на боксьор , можеше да бъде финтиран и да се изложи.Късият ъперкът в долната челюст е по труден за отбягване и много ефективен .
  • 28 сори майна

    2 0 Отговор
    ТОВА НЕ БЕШЕ БОЙ, ГОЛЕМИЯТ ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ БИЕ И НЕ ОЧАКВАШЕ УДАРА... ТО ТАКА СТАВАТ БЕЛИТЕ, ПАДА УДРЯ СЕ ФАТАЛНО И ТЕ ТИ ЕДИН КУП СЪСИПАНИ СЪДБИ! И ЗАЩО..?!?!?
  • 29 Бачо Киро

    0 0 Отговор
    Къде видяха двама да се бият, не знам... Аз видях един да изненада друг, който се обяснява... Бил едър, много важно ... Разбира ви тиквата журналистическа ...
    Иначе пак добре, тук за паркомясто се стрелят ... Поне така твърди Бойко Тиквата (стрелбата по Очите)...