Last news in Fakti

17 Септември, 2018 14:24 13 172 4

Ариана Гранде за мъртвото си гадже: Той беше мила душа, изяждана от демони ВИДЕО

  • ариана гранде-
  • певица-
  • коментира-
  • смърт-
  • мак милър-
  • свръх доза-
  • причина за смъртта-
  • починал-
  • гадже

Милър беше открит в дома си в Калифорния, като причината за смъртта му не е била обявена официално, но се смята, че е свръхдоза

Ариана Гранде за мъртвото си гадже: Той беше мила душа, изяждана от демони ВИДЕО - 1
Снимки: AP/БТА

Певицата Ариана Гранде говори публично за смъртта на бившия й приятел Мак Милър.

Тя публикува в социалните мрежи коментар относно смъртта му, в който зави, че Милър е „най-милата, сладка душа с демони, които не заслужава“, съобщи BBC News.

26-годишният рапър беше намерен мъртъв в дома си в Калифорния. Причината за смъртта му така и не беше обявена официално, но се смята, че става дума за свръхдоза. Това е първото ѝ публично изявление откакто той почина.

Към публикувано от нея видео, певицата пише, че "толкова съжалява", че не е успяла да поправи или отнеме неговата болка.

Истинското име на Милър е Малкълм Макормик. Той неведнъж е споделял за своята наркотична зависимост пред медиите.

Ариана Гранде за мъртвото си гадже: Той беше мила душа, изяждана от демони ВИДЕО
Снимки: AP/БТА

В официалния си акаунт в Instagram 25-годишната Ариана пише, че е обожавала Милър от първия ден, в който го е срещнала, когато била на 19.

„Ти беше най-скъпият ми приятел толкова дълго. Съжалявам, че не успях да поправя или да взема болката ти. Наистина исках. Най-милата, сладка душа с демони, които не заслужава.“

Във видеото, което Гранде публикува в петък се вижда как двойката се смее заедно и той я моли да спре да го снима докато ѝ разказва история.

„Толкова съм ядосана, толкова съм тъжна, че не знам какво да правя“, добавя тя.

Двойката се запозна през 2012 г. и потвърди, че са заедно през 2016 г. Те работиха заедно по много песни и дори участваха заедно по време на концерта "One Love Manchester", който се проведе, след като участие на Гранде беше белязано от терористична атака през 2017 г.

Милър и Гранде прекратиха връзката си по-рано тази година. Когато се разделиха певицата го описа като "един от най-добрите ми приятели в целия свят" и заяви, че продължава да го уважава и обича, дори след раздялата им.

Гранде по-рано публикува черно-бяла снимка в памет на Милър, но в публикацията от петък тя за първи път даде коментар за смъртта му.

Милър набира популярност с албума си „K.I.D.S.“ през 2010 година и още отрано в кариерата си е известен с парти песните си и клиповете към тях.

По-късно през 2011 година „Blue Side Park“ е пуснат от независим лейбъл и покорява класациите. В по-късни албуми Милър се обръща към джаз и фънк звучене — те са харесвани от критиците, но не стават особено популярни.

Няма информация за планирано погребение на 26 годишния рапър, но в американските медии се разпространи новината, че тялото му е било отнесено от Лос Анджелис в родния му Питсбърг по-рано тази седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БИРАТа

    7 7 Отговор
    Ариана от 2,2 литра - Голямата работа!
  • 2 Eee

    2 5 Отговор
    Тоя наа клипа е яко от китайския национален отбор
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Bubbles

    6 2 Отговор
    Мдаааа все повече такива келеши се осират до ушите като ги пипне малко славата изкарат някой лев...
    Не върви на добре тоя свят!