23 Септември, 2018 16:54 31 716 19

Тази похотлива домакиня съблазни стотици мъже, преди да се разкрие, че...

  • мъж-
  • секс-
  • примамвал-
  • преоблечен-
  • порнография-
  • флорида

33-годишен мъж, представящ се за истинска хетеросексуална жена се изправи пред съда

33-годишен мъж от Флорида, който се представял за домакиня, за да привлича мъже в дома си, се призна за виновен по обвинение в незаконни сексуални действия със стотици мъже и разпространяване на гей порнография в интернет,пише вестник New York Post.

Според полицията Брайън Денмустие е подмамил над 150 нищо неподозиращи непознати мъже, които в последствие насилвал и заснемал тайно, а записите качвал в порнографски сайтове.

Денмустие е арестуван през юли, за незаконно заснемане на сексуални актове за порнографски сайт, пише в. Мiami Herald.

От самопризнанията на перверзника става ясно, че повече от половината от насилените мъже не са знаели, че освен жертва на сексуално насилие, са били тайно снимани за порнографския сайт на обвиняемия.

Денмустие използвал потребителското име "susanleon33326" на сайт, който сам създал, наречен StraightBoyz.net.

Прокурорите изброили три жертви на Денмустие, които били записани и качени в сайта за гей порно. Мъжете във видеоклиповете били с тъмни очила.

На снимки, публикувани от Денмустие в личната му страница в Twitter се вижда, че носи перуки, грим, чорапогащи, токчета и рокли, докато се подготвя да примами следващата си жертва.

От иззетите от дома му доказателства, до които вестник Miami Herald е получил достъп, се вижда, че мъжът редовно е публикувал обяви в страници като Craigslist, представяйки се за "истинска, хетеросексуална жена".

Денмустие може да лежи 10 години в затвора, въпреки че, заради сделката, която е сключил със съда, три от обвиненията срещу него ще бъдат свалени.

Уеб сайтът му вече не работи, но няколко видеоклипа все още могат да се видят на други порно сайтове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манаф

    55 4 Отговор
    Само да го барна...... и ще го скъсам от лабут

    Коментиран от #13, #14

  • 2 Бай Ставри от килия 3

    83 2 Отговор
    В панделата няма да му е скучно
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ежко бежко

    38 1 Отговор
    Този голям диференциал,реве само за едно нещо!!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Да им се порадваме

    7 0 Отговор
    Дайте клиповете
  • 9 tost

    30 4 Отговор
    Божеееееее........ това ли е американската мечта?

    Коментиран от #11

  • 10 бат мишо

    27 0 Отговор
    да бе изнасилвал ги -----ккът са ги видяли жените им и майките им ....и ко да кажат...прекрасно са знаели къде отиват и защо по обява в сайт НАРЕЧЕН страйтБОЙС уголемяването на БОЙС НЕ Е ГРЕШКА - че кой търси жени в такъв сайт.....да не говорим че кът му гледам физиката не 150 мъже ми и котарака ми не може да изнасили
  • 11 ЦСКА умре

    2 5 Отговор

    До коментар #9 от "tost":

    Това е Канадската мечта, щото съдията редовно не е чукал, не знае какво е секс и изцяло подпря Канада, а Гибона само се осираше през целия мач.
  • 12 бат мишо

    12 1 Отговор
    Пс
    моя Шошо да му скочи отгоре , както е 15 кила полвинта му ребра ще почупи на тъс хърба .....НАД 150 мъже изнасилил АДИ МОЛЯ искам сладолед от катрааааааан
  • 13 бай Спиро

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Манаф":

    Ми помоли съдията да те сложи при него в кклията? Ако не иска, ухапи го, напляскай го по дуп. то и ще те сложи за 3 г. !
  • 14 бай Спиро

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Манаф":

    Ми помоли съдията да те сложи при него в кклията? Ако не иска, ухапи го, напляскай го по дуп. то и ще те сложи за 3 г. !
  • 15 Трифонов

    16 1 Отговор
    Американците пак избухнаха с поредното си идиотско прокурорско-съдебно представление. Не знаели къде отиват. Не знаели, че ги снимат. Не знаели, че ебат мъж... Що за простотии. Защо... тогава позират (както се вижда на снимката заедно с обвинения, който НЕ Е облечен като жена, а пича е полугол), защо са им тъмни очила, ако не знаят, че ги снимат и най-важното - достатъчно е да пишеш в Гугъл името на сайта, излизат десетки клипове, от които се вижда, че са знаели абсолютно всичко и са го правили напълно доброволно. Даже е много по-вероятно те сами да са се напъвали да ходят на кастинг при него. Вероятно са му пращали свои снимки, за да ги извика и ДА ГИ СНИМА... Защото човешката сексуалност е нещо ужасно сложно, което Фройд се опита да обясни, но понеже научните му тези, базирани на сериозни наблюдения над човешкото поведение, влязоха в разрез с каноните на престъпните религии от всякакъв вид, никой не го чу. Човеците са полигамни! Мъжете са по природа бисексуални. Т.е. при раждането, в мозъка няма закодирано сексуално влечение единствено към единия пол. Това, дали индивидът ще продължи да се развива като бисексуален, хетеросексуален или хомосексуален, зависи от средата, възпитанието и нивото на развитие на обществото, в което е поставен да живее... Ето защо, в съвременното общество, все повече мъже имат потребност от сексуални контакти с други мъже. Защото обществените отношения са така изменени, че го позволяват. Просто е! Нещо друго е станало, погнали са
  • 16 Трифонов

    11 2 Отговор
    ... погнали са собственика, нахлули са в офисите, иззели са му всичко, вкл. записите и най-нагло са започнали да викат мъжете и унизително да ги разпитват, показвайки им актовите им снимки... И те от срам, са започнали да говорят тъпотии. И готово - сготвен е! Точно, като тук. Обожавам някой български гастарбайтер, като започне да ми обяснява колко било яко там. Там е точно като тук, ама от по-отдавна!!!
  • 17 Пацо пойзана

    8 1 Отговор
    Отиваш за агнешко а ти пробутват говеждо

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ЦСКА умре

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Пацо пойзана":

    Един Турчин отива за Говеждо, а му пробутват Свинско.