5 Октомври, 2018 07:00 13 921 1

Вашият хороскоп за днес, 05.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 05.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес проектите ви на работното място ще са в процес на финализиране. Моментът е изключително подходящ за финансови операции и закупуване на недвижими имоти, от които в бъдеще ще увеличите паричните си приходи.

Телец

Прекрасен ще е денят ви, ако се срещнете с приятели, които не сте виждали от доста време. Ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения, относно тази връзка.

Близнаци

Денят ви ще бъде приятен, ако отложите идеите за промяна на домашната обстановка. Чака ви натоварена работна седмица, затова се отдайте на любимо хоби или просто си помързелувайте.

Рак

Днес се предпазвайте от финансови загуби. Заложете на спокойното темпо на работа, защото само така ще успеете да приключите с всичко планирано в срок. Действайте решително при премахване на някои проблеми от административен характер.

Лъв

Денят ви ще бъде успешен, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с много любов и приятни емоции.

Дева

Днес може да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Зарадвайте семейството си с изненада - пикник сред природата. Отлично здраве.

Везни

Днес бъдете внимателни с финансовите въпроси. Ако пазарувате, пазете се от кражби на лични вещи. Не се натоварвайте с чужди проблеми. Прекарайте вечерта в компанията на най-близките. Не прекалявайте с алкохола.

Скорпион

Много динамичен ден. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения относно тази връзка.

Стрелец

Ако личното ви удовлетворение е вашата цел, то работете повече днес. Няма да липсват проблеми, но упорството ще ви спаси. Бъдете внимателни, не се забърквайте в съмнителни начинания с непроверени хора. Осигурете си спокойствие и се насладете на приятна компания.

Козирог

Денят е подходящ за срещи и занимания, които ще разширят кръгозора ви и чрез които ще намерите нови приятели. Пътуване или друго събитие ще сплоти семейството ви. Някои ще срещнат голямата си любов.

Водолей

Днес посветете деня си на дейности, свързани с подобряване на домашната обстановка. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте, имате нужда от разнообразие.

Риби

Денят ви ще бъде прекрасен, ако приемете покана за излет с приятели. Ще се заредите с положителна енергия при допира с природата. Не прекалявайте с пикантни храни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 3 Отговор
    Аз убих комунист.