Last news in Fakti

7 Октомври, 2018 16:19 7 460 7

Кийра Найтли нападна Кейт Мидълтън с ...

  • кийра найтли-
  • кейт мидълтън-
  • раждане

Перфектният вид на херцогинята след раждането е причината актрисата да избухне срещу нея с гневно писмо

Спомняте ли си, когато броени часове след раждането на принцеса Шарлът през 2015 г. херцогинята на Кеймбридж се появи ослепителна пред фотографите, чакащи появата ѝ на метри от болницата?

The Duke and Duchess of Cambridge introduce their daughter for the first time. #WelcomeToTheFamily

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on May 2, 2015 at 12:29pm PDT

Кийра Найтли със сигурност помни този случай, защото именно той се превърна в причина актрисата да критикува Кейт Мидълтън в свое писмо, пише edna.bg. То е написано като обръщение към детето на актрисата – 3-годишната Еди, и намира място в книгата на писателката Скарлет Къртис „Феминистките не носят розово (и други лъжи)“.

Своеобразното есе на Найтли е озаглавено „По-слабият пол“ и в него тя сравнява своя вид и преживяване след раждането с поведението на херцогинята. Относно Кейт Мидълтън актрисата пише:

„Тя беше излязла от болницата седем часа по-късно, с грим по лицето и на високи токчета. Видът, който светът иска да гледа. И скрие. Да прикрие нашата болка, разцепването на телата ни, протичането на гърдите ни, хормоните ни, които вилнеят. Изглеждай красива, изглеждай стилна, не показвай своята борба, Кейт.“

На сутринта след като Кейт Мидълтън ражда Шарлът, херцогинята и принц Уилям показаха детето си пред медиите. Щастливата майка сияше в жълта рокля на цветя, с грим, високи токчета и прическа. Мидълтън направи същите появи и след раждането на другите си две деца – принц Джордж през 2013 г. и принц Луи през 2018 г.

По този повод Кийра Найтли продължава със сарказма:

„Седем часа след като си се борила със смъртта и живота, седем часа след като тялото ти се разтваря и животът излиза от него с крясъци и кръв. Нито дума, нито стон. Стой там със своето момиче, докато банда мъже фотографи те снимат. Нищо работа. Това се случва всеки ден. Какво толкова? Както и смъртта, но не бива да се преструваш, че това е лесно.“

В писмото актрисата също си припомня как нейните близки са я посетили след раждането, докато тя е носела „болнична дреха и хартиено бельо“ и все още е кървяла: „Обувките ми бяха покрити и полепнали с околоплодната течност от вчера и миришеха.“

Кийра Найтли споделя, че при престоя си в болницата не е спала, а си е взела душ на следващия ден, когато отишла с бебето си у дома и продължава с искрените признания:

„Спомням си изпражненията, повръщаното, кръвта, шевовете. И помня бойното си поле. Своята борба и пулсиращия живот. Оцеляването. Аз ли съм слабият пол?“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До тъпата кийра

    15 13 Отговор
    Не можеш да се закачиш на кутрето на Кейт Мидълтън, затова беснееш, просто ам. мекотело. Има си Протокол в кралският двор, ама вие, откъде да го знаете. :)

    Коментиран от #4

  • 2 Нели Шарбанова

    12 7 Отговор
    Жалко,че мисли така!?!Харесваше ми Кийра.Всеки организъм е индивидуален.Може Кейт да не се е чувствала добре,но заради протокола е била длъжна или както се казва "Тежка е царската корона"
  • 3 Не ВИП

    7 4 Отговор
    Ако Кейт не се чувстваше добре нямаше да излезе след 7 часа, а след 17, или 27...
    Има протокол, но той не казва кога да излезе пред журналисти - те стоят там и са готови да чакат с дни.
    Инак есето на актрисата е добро и истинско.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Аз Варна

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЦСКА умре":

    На кой му пука и за твоята Португалия и Евро 2016 и кой го е спечелил ,след като темата е съвсем друга.Връщам ти със същия поздрав,който ти си отправил към мен както и към всички твои поддръжници-чели-недочели,защото повтарям -темата е друга.А честно казано не се интересувам от Евро 2016 не ми и пука!Просто не си в час!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.