Last news in Fakti

12 Октомври, 2018 07:00 18 319 2

Вашият хороскоп за днес, 12.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте за кои зодии денят ще е динамичен

Вашият хороскоп за днес, 12.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Динамично ще се развива денят ви. Добрата кондиция и ентусиазмът ще ви помогне да поемете повече работа и да получите придобивки от финансов и личен характер. Ще се радвате на вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да бъдете.

Телец

Днес посветете деня си на дейности, свързани с подобряване обстановката на работното място. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте, имате нужда от разнообразие.

Близнаци

Денят ви ще бъде прекрасен, ако разпределите задълженията си, които сте си поставили, и посветите голяма част за релакс и приятни занимания. Не пропускайте да се обадите на родителите си. Ще се радвате на отлично здраве.

Рак

Днес с упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в професионален план, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще спечелите човек, когото много харесвате.

Лъв

Днес не се отказвайте от възможността да поемете на дълъг път. Отделете достатъчно време за отдих, защото в противен случай рискувате здравословната си форма. Мнозина от вас ще се радват на добри финансови постъпления.

Дева

Днес забравете грижи и проблеми и се отдайте на заслужена почивка. Отделете време за любимо хоби. Не си налагайте мнението, за да не огорчите интимната си половинка.

Везни

Днес внимателно се отнасяйте към финансовото си състояние. Възможно е да имате известни грижи за постигането на траен баланс и добро управление на спестените от вас парични средства.

Скорпион

Денят ви ще бъде успешен в личен план. Възможност за добри парични постъпления. За да разширите възможностите си за професионална реализация повишете квалификацията и непрекъснато се опитвайте да се усъвършенствате.

Стрелец

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера. Обърнете внимание на здравето си.

Козирог

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате в личен план. Ще имате и добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост. Любовно разочарование.

Водолей

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в личен план. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.

Риби

Днес използвайте въображението си, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Стремете се със собствени усилия да постигнете желания от вас напредък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Savcheva

    0 1 Отговор
    No comment.