Last news in Fakti

15 Октомври, 2018 00:30 9 565 26

3-те зодии, които поставят секса пред любовта

  • зодии-
  • секс-
  • любов

Скорпионите са на първо място сред ненаситниците в секса

3-те зодии, които поставят секса пред любовта - 1
Снимка: Shutterstock

Когато става въпрос за връзки и секс, всеки зодиакален знак има своите особености и предпочитания. Някои са по-романтични и либидото им се събужда само под грижата на човека, в когото са влюбени. Други пък са истински ненаситници в секса и са склонни да го получават навсякъде и от партньори, с които може да са се запознали току-що. Ето кои са 3-те зодиакални знака, за които сексът е по-важен от любовта:

Скорпион

Представителите на този знак са известни със своята сексуалност. Сексът за тях е повече от физическа нужда и те нямат нищо против да го практикуват с хора, с които нямат емоционална връзка. Скорпионите са доста взискателни в леглото и са склонни дори да скъсат с половинката, ако не ги задоволява, както те очакват.

Стрелец

Стрелците са известни със своя авантюризъм в спалнята и извън нея. Те трудно се обвързват и са склонни да практикуват секс за една нощ. Винаги са жадни за нови изживявания и приключения и за тях сексът до голяма степен е и забавление, поради което не държат да са влюбени, за да го практикуват.

Телец

Телците също са сред ненаситниците в зодиака. За разлика от други знаци обаче, те не обичат да поемат инициативата в леглото и очакват техният партньор да ги съблазни, пише tialoto.bg. Леко мързеливи, но доста сексуални, те не отказват ласки, когато и от когото и да ги получат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сладка нощ

    7 1 Отговор
    Сладик спинкай с мен 😘най най
  • 2 БайТози

    6 3 Отговор
    Верно е Вене,аз съм стрелец.Ама и ти насита немаш май.Моем ти почешем котето.
  • 3 Дело за изнасилване

    12 2 Отговор
    Съдията пита:Кога ви беше най тежко?
    -Кът ми дигна краката и сичката пръст от галошите ми са изсипа в очите !

    Коментиран от #4

  • 4 Обичам

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дело за изнасилване":

    Денят ми да започва с простотии :)))))
    Разсъних се отмък ....
  • 5 гощо

    5 5 Отговор
    Скорпионите са най големите смешници. Путьовци бих добавил. Имам преки наблюдения и впечатления от не един.Говоря за мъжете в случая.

    Коментиран от #7

  • 6 Деси 21

    4 3 Отговор
    Гаджето ми е стрелец и съм доволна в леглото - оределено задоволява моя ненаситен сексуален глад .
  • 7 СКОРПИОН

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "гощо":

    Ти ГЕЙ ли си бе - статията е за СЕКС ако не си забелязал -за какви мъже скорпиони за какви 4 лева говориш в случая имал преки наблюдения вика ХАХАХАХА

    Коментиран от #25

  • 8 Атака

    2 1 Отговор
    Виждам ,че пак съм тук!Вече съм на друго мнение, хората са определящи със своето лицемерие, подлост,алчност и ако са грозни с тези си и други техни лоши качества ,стават още по грозни и отблъскващи...!Приятна и ползотворна седмица пожелавам на журналистите и хората които уважавам!!!!!!
  • 9 чичо Пешо

    2 0 Отговор
    не знам защо все телкини привличам - 4 за последните 6-7 години и съм абсолютно съгласен - абсолютни егоисти в леглото, поне жените. Само дето, с едно изключение, инициативата беше тяхна и хич не бяха пасивни докато не си го получат.

    Коментиран от #11, #17

  • 10 Кукуригу

    1 0 Отговор
    Ой вени вени Кобилкина да идва на уроци на при тебе рано рано ше пия кафе по късно
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Палко

    4 2 Отговор
    Скорпионките са най, най-диви в секса! Докато не получат каквото искат не мирясват! Личен опит!!!
  • 14 Скорпионите са карабатаци

    1 0 Отговор
    Хаха
  • 15 hold up

    1 0 Отговор
    Мразим грозните обратни.... от цялата си душа!
  • 16 ПРЪЧА

    2 1 Отговор
    НЯМА ПО ТЪПА И НЕВЯРНА СТАТИЯ
  • 17 Елеонора

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "чичо Пешо":

    Аз бих добавила, че мъжете телци са егоисти, глуповати, мързеливи и непохватни в секса и във всичко останало, и в повечето случаи най-големите чревоугодници. Като добавим и жалката им подлост и страхливост, а също и меркантилност и дребнавост, това са най-отблъскващите твари, които съм срещала. Колкото за всички качества на истинските мъже, абсолютно съм за Близнаците. Мъжете Близнаци са страшно привлекателни, умни, смели, много щедри, оказват морална подкрепа в трудни моменти, знаят как да предразположат една жена, също и да я защитят, те са истински джентълмени. Имат прекрасно чувство за хумор, изискани и сексапилни са. В леглото са повече от страхотни, невероятни, преживяванията с тях са вълнуващи и прекрасни. Казвам това от личен опит, омъжена съм за Близнак, а и преди това съм имала връзки с мъже от зодия Близнаци.

    Коментиран от #18

  • 18 ЕДИН

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Елеонора":

    Хохохохо!! ИМА ИСТИНА! Познавам разни от всички зодии. Аз не съм Близнак, обаче Близнаците дето ги знам все им върви с мадамите..никога не остават без мацка, и то мацка разбивач.. и без кинти не остават тези. ИМА ИСТИНА в тея зодийки, ей!! Бухахахаха!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост

    1 0 Отговор
    От село съм,страстна зодия, навсякъде е толерирана,но все пак да взема да си сменя името на Мелания,няма да е лошо!?
  • 21 Елеонора

    3 0 Отговор
    Да, мила Вени. Истинските личности са романтични и либидото им се събужда само под грижата на човека, в когото са влюбени. Така и следва да бъде. Така е редно да бъде в развитието на една връзка. Никога не съм разбирала как е възможно да има хора, които правят секс без чувства, а само от похот, без духовна, интелектуална и емоционална връзка, или пък идиотщината секс за една нощ, или пък с който и да е. За мене подобни хорица са празни обвивки без каквото и да е съдържание. Не ми е ясно как могат да понасят себе си.

    Коментиран от #23

  • 22 ЧНГ

    2 0 Отговор
    На всеки човек,все нещо му става интересно и се изказва ,ако желае разбира се!Например ,на мен ми е интересно,някаква от тълпата как казва,,мъжа ми има голям,харесвам големи фалоси,, а пък си прави свалки и с други мъже!Не зная как се казва това?!
  • 23 148

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "Елеонора":

    Голям морал ни четеш бе Елче.Тез мързеливи,глупави,онез пък мнооо убави.Другите пък празни обвивки,правили секс без чувства.... брей бреййй.Айде да ни светнеш само,всичкият този опит ,как го придоби?Да не си от тези,дето "една приятелка така ми каза",или пък си 90кг. чудо,дето хрупка пуканалите и зяпа хорископи и любовни сериали по ТВ-то в търсене на несъществуващия г-н Идеалчо.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.