3 755 3

Започва опасен период, защото Луната...

Препоръчва се пост и въздържание, както и умереност във всичко

Започва опасен период, защото Луната...
Снимки: shutterstock

Луната е в знак Скорпион до 12:54 ч. на 12 октомври. Това е опасен период, през който трябва да се внимава, обяснява астроложката Ивелина Пенчева.

Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва емоционалната възбудимост. Можем да бъдем недоволни от себе си и от хората около нас — всичко се вижда в черни тонове. Възможно е да възникне желание драстично да се промени нещо в живота. Не се поддавайте — това е само изострена зависимост от мимолетните промени в настроението. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции, лесно биват обхващани от малки и големи страсти. Затова трябва да сте по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките слабости и грешки. Постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

4 лунен ден започна днес от 09:48 ч. и продължава до 10:54 ч. на 12 октомври.

Символ на деня е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Не съвсем благоприятен ден. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв — ден на грехопадението. Може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Изкушения ще дебнат отвсякъде. На всеки ъгъл може да изскочи по една змия, готова да ви покаже дървото на познанието, отрупано с ябълки. Това може да бъде и някоя улична търговка, която иска да ви вземе парите изкушавайки ви със стоката си или да ви дебне заплахата от изневяра. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищоправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила.

Препоръчва се пост и въздържание, както и умереност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия.

Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета, да се чупят клони.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс — Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път именно сега.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот, то въздържайте се от подстригване. След него косите ви ще растат дълго, може да се измени тяхната структура, дебелина на косъма, гъстотата, което неизбежно ще повлияе върху енерго обмена, което пък ще се отрази на вашия живот като цяло.

Покупки — В този ден се въздържайте от покупки, особено ако желанието ви да придобиете нещо е възникнало спонтанно.

Сънищата могат да покажат изкушенията, на които подсъзнателно сте готови да се поддадете или проблеми, свързани с вашия вътрешен избор за добро и зло. Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.

Днес е 25 слънчев ден. Не избягвайте любовта — приемайте и отдавайте обич.

Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри. Не се сърдете на никого. Не трябва да се изричат лъжи.

Ако проявите безпокойство, раздразнителност, че нещо не е както трябва — това е знак, че не вървите по правилен път. Ако загубите малка сума пари или нещо друго — това е знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за загубеното.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЦСКА умре
  Отговор
  1 14:49  11.10.18
  Прасетата платиха ли емблемата?
 • onq s konq
  Отговор
  2 14:57  11.10.18
  Затва ли усещам че съм се изнервил днеска ? Чудех се що така съм освирепел - а то що било !

  Коментиран от #3

 • Патето Яки
  Отговор
  3 22:49  11.10.18

  До коментар #2 от "onq s konq":

  Публикувано във факти.бг: Постарайте се да мислите само за хубави неща. Може за комшийката да мислите.

Напиши коментар:


Публикувай