Last news in Fakti

11 Октомври, 2018 16:06 11 509 13

Как да оправиш отношенията с най-добрия приятел, ако сте правили секс

  • секс с приятел-
  • секс-
  • интимно-
  • най-добър приятел-
  • граница

Случват ли се нещата като по филмите?

Как да оправиш отношенията с най-добрия приятел, ако сте правили секс - 1
Снимка: Shutterstock

Правила си секс с най-добрия си приятел и сега не знаеш как да продължиш. Вече сме достатъчно големи, за да знаем, че не всички истории в нормалния живот завършват с щастлив край. И нещата съвсем не приличат на филма "По приятелски" с Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк, пише zajenata.blitz.bg.

За жалост, мнозина все още живеят с илюзията, че сексът с приятел със сигурност в един момент прераства в любов. От всички страни хората крещят, че между мъжа и жената не може да има приятелство. Дори и между вас да не е имало чувства, вие все пак сте преспали. Или ти си влюбена, или той. Трети вариант обществото не приема. Дълго сте се борили със стереотипите, но напразно.

Понякога няма смисъл да се опитваш да промениш мнението на околните. Ходите заедно на кино, сядате на по чашка в бара и не търсите сериозни отношения. Вие сте напълно нормални, просто нямате нужда да сте заедно като двойка.

Общите ви приятели, вашите родители и редица други не спират да повтарят колко сладка двойка сте. А вие изобщо не сте заедно. И ето че поредната ви петъчна среща с бутилка вино завършва с неочакван край. Приглушена светлина, бяло вино и той и никой не носи бельо.

Всички топли отношения се градят върху симпатии. Освен общите интереси, приятелството предполага доверие и подкрепа. А тези признаци са характерни и за любовните отношения. Както, между другото, и за секса.

Звъниш му, когато няма кой да ти смени крушката. Той ти се обажда, когато се нуждае от съвет. Всичко си е както преди. Само че вече всяка ваша среща завършва в леглото. Обаче е различно. Тук няма деца, нито свидетелство за брак. Ако, разбира се, някой от двама ви не реши да промени нещата.

Важно е да поговорите

Ако сте си близки и знаете всичко един за друг, няма да ви е трудно да обсъдите и тази тема. Най-добре е това да се случи преди да се отдадете на интимни ласки. Но разговорът може да бъде отложен и за следващата сутрин. Най-лесното е да се преструвате, че нищо не се е случило. Но това е несериозно. Отричането на очевидните неща обаче може да сложи край на дружбата ви. А тук не става въпрос за непознат човек от бара, а за твоя приятел.

Пред вас стои сложна задача. И двамата трябва да сте наясно, че имате еднакви очаквания към неочаквания развой на приятелството си. Това ще ви помогне изключително много да избегнете неловките моменти. За да не си повтаряте непрекъснато "ние не сме двойка", просто си говорете откровено. Ако и двамата не сте готови за връзка, можете спокойно да продължите да действате по удобния сценарий.

А може ли още? Разбира се, че може! Само трябва да си обещаеш, че няма да се влюбваш и няма да се напиваш с бъдещата му приятелка, за да го измъкнеш под носа ѝ.

Тънката граница между "правим секс" и "излизаме заедно"

Няма нищо срамно в това да не искаш да влизате в сериозна връзка. В крайна сметка, никой не те принуждава да се омъжваш за всеки, с когото си била интимна. А да не правиш секс е вредно за здравето. Можете да обядвате заедно и да гледате новите филми на "Марвел". А от киното - направо в дома му.

Психологически вие сте близки от дълго време, сега сте близки и физически. Но нищо не се е променило. Главното е да не се объркате какви сте си всъщност и да не изпадате в истерии. Защото неоснователните ти твърдения или обиди могат да го отблъснат. Понякога отсъствието на ревнивото момиченце е много полезно.

Ако нещата се случват по план, един ден всичко ще свърши. Ти ще се запознаеш с "мъжа на живота си", той ще намери "единствената" и всичко ще си дойде на мястото. Вече няма да е нужно да се притесняваш как да се държиш на сутринта и ще дойде време да изхвърлиш четката му за зъби от банята. Без скандали и кавги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Приятел

    11 2 Отговор
    Почва да ми пуща всеки път иначе немааа бъдеме повече дружки и почва да я разнасям на лево и десно по махалата...
  • 2 кафе с каймак

    10 1 Отговор
    Боцкам си ,боцкам я дядо попе,после си пишем домашното.
  • 3 ГосТ

    6 2 Отговор
    Ха,прочетох, че приятелството било основно общи интереси....O tempora o mores! Аз бях останал с впечатление, че интересчия е негативно понятие. А Монтен казва, че приятелство основано на интересни е меко казано-недостойно...относно приятелството между мъж и жена....ако мъжът не е долепял тестисите си върху глутеусите на жената не знам какви приятели биха могли да бъдат
  • 4 Перър

    2 0 Отговор
    Ами продължавате и това е.
  • 5 Зайко Байко многознайко

    16 1 Отговор
    Мъжете обичат необвързващ секс, но когато разберат, че и дамата също, тях започва да ги гризе чувството за собственост. Мъжете не обичат някой друг да им взема играчките и да си играебс тях. Именно това чувство ги вкарва в по-дълбоки отношения и дори брак. Последствията са слабо предвидими, всичко е късмет.
  • 6 hold up

    5 7 Отговор
    Харесва ми Мила Кунис!Пък и статията си е доста добра,но пак не става за прости хорица.....! Не съжалявам за последното ,което казах..!

    Коментиран от #8

  • 7 Дедо МъдрЮ

    8 0 Отговор
    По-добре приятел/ка да загубиш заради секс отколкото заради предателство !
  • 8 Приятел

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "hold up":

    Върни си думите назад много ме засегна и ми излезе акне на носната гъба!!
  • 9 Голям прос

    5 1 Отговор
    Срещат се като са на зор, докато им мине огина и после кой откъде е до следващия път.
  • 10 🤦🏼‍♂️ Пчеличките

    3 0 Отговор
    нима имат учител които да ги учи как да събира прашец за мед ? Не!
    камасутра 🧟‍♀️ не учи на любов а за
    витрини . няма ли уважение а само физически чувства , то приятелство никога няма и да се получи със старата връзка 🤣
  • 11 МЪЖКАТА ДО КРАЙ

    13 3 Отговор
    НИКОГА НЕ СЪМ КОМЕНТИРАШ ДАДЕНА ТЕМА НО ТУК ЩЕ ОСТАВЯ СВОЯ КОМЕНТАР, КОМЕНТАР НА ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ И ТАКА ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ ИСТИНСКИ МЪЖ И ИСТИНСКА ЖЕНА НЯМА!!! А ТЕЗИ КОИТО ТВЪРДЯТ ОБРАТНОТО СЛЕД ВРЕМЕ МИ ИЗКАЧАТ С ИЗВИНЕНИЕТО-АМА БЯХМЕ ПИЛИ, ТАКА СЕ СЛУЧИ И Т. Н СТИГА ВЕЧЕ ЖАЛКА КАРТИНКА СТЕ И ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ Е БИЛА ЕДНО ВРЕМЕ КОГАТО НАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ СА СЕ ВРИЧАЛИ В ЛЮБОВ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ А СЕГА ГЛЕДАМ ЖАЛКИТЕ ВИ ФИЗИОНОМИИ В НЯКОЕ ЗАТЪМНЕНО СЕПАРЕ, САМО ПО ПРИЯТЕЛСКИ С ЧУЖДИ МЪЖЕ И НАКРАЯ ДА КАЖА ВЪВ ВЕЧНОСТТА ОТЕКВА САМО УДАРА НА ИСТИНСКОТО СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ КОМЕНТИРАЛИ ИСТИНСКИ МУЖЕ ДА СРЕЩНАТ ИСТИНСКАТА ЖЕНА НА ЖИВОТА СИ НЕ ПОРЕДНАТА СТИРКА ИЛИ ПАРЦАЛ!!!
  • 12 Уродлива са агенция 97

    3 2 Отговор
    Тук в БГ ,човек не може да има истински приятели!Пред теб лижат , мажат,след теб очи вадят! Алоу агенцията ли сте ,махалата ли сте,нема да сте вечни!!!!Една си ожени бавните щерки ,и тя взе да се подиграва...! Дано има Бог!!!!!!
  • 13 hold up

    1 0 Отговор
    Те пчеличките са по хитри и работливи от хората , затова и не им трябва учител!!!!А човека с учител ,без учител все се самоунищожава!!!!