13 Октомври, 2018 07:00 16 297 1

Вашият хороскоп за днес, 13.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 13.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес отделете повече време за отдих и задължително за спорт. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Телец

Днес бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.

Близнаци

Денят ви ще премине в движение и на моменти може да стане уморителен. Но с лекота ще успеете да постигнете разбирателство по сложни въпроси с хора от обкръжението ви. Отделете достатъчно време за най-малките членове на вашето семейство.

Рак

Празничното настроение ще ви съпътства през целия ден. Посветете вечерта на любимите си хора. Имате добри идеи, затова предприемете стъпки за реализацията им.

Лъв

Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Не давайте пари назаем.

Дева

Денят е успешен за осъществяване на дълго отлагани намерения и идеи. Някои ще сменят работата с друга, по-престижна и по-представителна. За други се очертават пътувания и нови запознанства. Не отказвайте да помогнете на приятел в нужда.

Везни

Днес се стремете съвестно да изпълнявате текущите си задължения на работното място. Резултати от усилията ви няма да закъснеят. Парични постъпления. Отлично здраве.

Скорпион

Денят ще бъде хубав, ако прекарате повече време с най-близките си. Празничното настроение ви е завладяло и никакви спънки няма да го развалят. Не пилейте пари за ненужни вещи.

Стрелец

Днес може да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Включете в подготовката за празника най-малките членове на семейство. Очаква ви една приятна вечер, в уютна семейна среда. Отлично здраве.

Козирог

Въпреки почивния ден ще имате доста ангажименти, за да се подготвите за новата работна седмица. Посветете достатъчно време за най-малките членове на вашето семейство. Ще се радвате на отлично здраве и добър тонус.

Водолей

Не пропускайте и най-малките подробности, свързани с работата ви, за да не допуснете непоправима грешка. Бързането може да ви изиграе лоша шега. Помислете си за заслужена почивка.

Риби

Постарайте се да не предприемате каквито и да било промени на работното си място. Намалете значително разходите си, за да нямате финансови проблеми. Не давайте неизпълними обещания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.