Last news in Fakti

14 Октомври, 2018 07:00 15 783 4

Вашият хороскоп за днес, 14.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 14.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Денят ви ще бъде изпълнен с много положителни емоции. Лесно ще се справите с ангажиментите си. Добро финансово състояние.

Телец

Днес не забравяйте за поети ангажименти. Възможност за развитие. Обърнете внимание на здравето си.

Близнаци

У дома ви очакват проблеми, покажете знания и умения, не бъдете пасивни. Неочаквана среща със стар приятел. Отлично здраве.

Рак

Днешният ден ще бъде интензивен и натоварен. Бъдете инициативни, покажете внимание и ще бъдете удовлетворени от свършената работа.

Лъв

Денят ви ще бъде изпълнен с много домашни задачи. Бъдете всеотдайни и ще бъдете възнаградени. Обърнете внимание на здравето си.

Дева

Днес избягвайте да се нагърбвате с много задачи едновременно, особено ако не са спешни. Има риск да се претоварите в стремежа си да бъдете перфектни. Финансовото ви състояние е добро, но не си позволявайте излишни разхищения.

Везни

Денят ви ще бъде изпълнен с много положителни емоции. Упоритият ви труд ще бъде оценен подобаващо. Вечерта посветете на семейството си. Любовно предложение ще ви изненада.

Скорпион

Повечето от вас през днешния ден ще получат нужната им подкрепа от околните. Препоръчително е да се придържате към установените правила и навици. Приятна изненада от любим човек.

Стрелец

Денят се очертава да бъде напрегнат, многото поети ангажименти ще ви се струват непосилни за изпълнение. Опитайте да бъдете стриктни в сроковете, които сте поели и резултатите няма да закъснеят. Проявете отговорност към приятел, който има нужда от вашата помощ.

Козирог

Успешен ден, изпълнен с много приятни изненади. Ще съумеете да свършите достатъчно работа и да си освободите свободно време за заслужена почивка.

Водолей

Днес ще получите добра новина от ваш близък, която ще подобри настроението ви. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. Въпреки променливото време, не си оставайте вкъщи.

Риби

Денят ви ще бъде изпълнен с позитивни емоции. Общувайте с хората около вас пълноценно. Не подценявайте симптоми, подсказващи здравословен проблем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 От Пирдоп

    2 1 Отговор
    Хапчетата, хапчетата , отървини от присъствието си!!
  • 3 Венелин

    0 0 Отговор
    Ало, Вени, днес е почивен ден!
  • 4 аз не съм астролог

    0 0 Отговор
    То бива копи, пейст, ама това на нищо не прилича.Днес е неделя, а "астроложката" я домързяло дори да промени, или добави думичка към шаблона.Не знам кой й дава заплата.Не, че някога нещо адекватно е казала, за познаване да не говорим, ама все пак да се потруди да заработи надника си.Айде, изявявайте се професионално край печката и пералнятта, или под колата.