Last news in Fakti

15 Октомври, 2018 07:00 12 932 2

Вашият хороскоп за днес, 15.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте коя зодия днес ще има успешен ден

Вашият хороскоп за днес, 15.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес е добре за вас да не се претоварвате емоционално. Оставете нещата да се случват, не обмисляйте всичко подробно. Бъдете по-импулсивни.

Телец

Денят ще е успешен за вас. Възможно е да предприемете пътуване. Ще се запознаете с хора със сходни интереси, с които впоследствие може да станете добри приятели. Не подценявайте здравословни проблеми.

Близнаци

Днес се отдайте на заслужена почивка и не мислете за грижи и проблеми. Прекарайте повече време със семейството си. Не правете разходи за ненужни вещи.

Рак

Не се претоварвайте, а помислете как да релаксирате и да се заредите с положителна енергия. Чака ви натоварена работна седмица, затова днес се поглезете с любима храна, масаж или просто помързелувайте. Отлично здраве.

Лъв

През този ден обичайния ви ритъм на живот ще бъде нарушен от многобройни събития. Ще чуете добра новина, от която зависи професионалното ви развитие. За някои се очертава дълъг път.

Дева

Днес ще сте обсебени от една идея, която искате да осъществите от доста време. Вашето мислене ще ви отведе в положителна насока. Опитайте се малко повече да обърнете внимание на приятелите си, които имат нужда от вашата подкрепа.

Везни

Днес не се претоварвайте, за да нямате здравословни проблеми. Бъдете последователни и прецизни в действията си и ще постигнете добри резултати. Проучете възможностите за по-добра професионална реализация или повишаване на квалификацията си.

Скорпион

Днес поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на ваши близки. Не подписвайте договори, ако не сте сигурни в решенията си. Проблем от битов характер ще наруши финансовата ви стабилност.

Стрелец

Днес не влагайте пари в инвестиция, която може да носи доста рискове. Проучете обстоятелствата и тогава действайте. Не забравяйте за поет ангажимент към ваш приятел.

Козирог

Спокоен ден за повечето от представителите на Лъв. Непредвидени разходи могат да ви изнервят и притеснят, но всичко ще се нареди както го желаете. Нова любовна връзка.

Водолей

Сами няма да успеете с всичко, което сте планирали днес. Не се притеснявайте да потърсите подкрепа, защото ще я получите без усилия. Бъдете откровени в отношенията с приятелите си.

Риби

Денят ви ще бъде прекрасен, ако го посветите на най-близките. Избягвайте импулсивността, защото едва ли ще има положителен ефект върху финансовото ви състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чочо

    1 1 Отговор
    Я, пак за Козирог-а!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.