Last news in Fakti

13 Октомври, 2018 19:42 38 183 71

Млада майка направи признание за секса, от което много родители се срамуват

  • млада майка-
  • секс-
  • признание-
  • сподели-
  • срамуват-
  • родители

Всички ти казват колко е хубаво да имаш дете и как с партньора трябва да сте единни, но...

29-годишната Сара Уудсайд, която е майка на 5-годишния Арло, направи брутално откровено признание. Британската се осмели да изрече нещо, свързано с мъжа й и секса помежду им, което много други родители се срамуват да признаят.

„Всичко започна веднага след като родих. Преди повече от пет години. С Томас сме заедно от десет години, но последната половина е повече от ужасяваща”, така Сара започна разказа си, които сподели с всичките й 11 000 последователи в социалните мрежи.

„Всички ти казват колко е хубаво да имате дете. Всички говорят за това колко е важно да сте единни с половинката си, но никой не смее да каже какво наистина се случва в едно семейство след появата на дете”, казва 29-годишната майка.

„Ужасена съм от него. Потресена съм и от себе си. Това не е мъжът, с който исках да имам дете и с когото бях. Аз не съм жената, в която той се влюби. Той е само един баща, а аз една майка. Ние от пет години почти не си говорим. А ако го направим то е свързано с детето, яденето, парите и скучните домакински задължения. Да не говорим, че от както родих и не сме правили секс. Детето спи помежду ни, а това е една от най-бруталните ни грешки”, споделя с мъка Сара.

По думите й Томас започнал и повече да работи, само и само да не прекарва много време с нея и сина им.

„Знам, че го прави и за да имаме повече пари. Но знам и че го прави, защото вече нищо не ни свързва, освен детето. Защо никой родител не казва тези неща на хората, които планират да имат деца. Всичко се променя след появата им. Вече не сме мъж и жена, а майка и баща. Ежедневието и целият ти живот вече не е за теб, а винаги и всичко се върти около детето забравяш за себе си и за човека до теб. А това неимоверно води и до разпад на отношенията ви, на семейството”, размишлява Сара пред последователите си.

Все пак тя признава, че двамата с Томас правят опити да се държат като нормално семейство и дори да позатоплят отношенията помежду им. „Ходим на семейни екскурзии, в зоологическата градина — все неща, които всички родители правят за детето си и за да си мислят другите, че всичко е наред. Но да си кажем истината — всяко едно семейство преживява криза малко след като се появи детето. Ако не се разведете в първите 5-6 години, след като станете родители, то това е добър знак. Но шанса да се обезличите и отегчите един от друг е чутовно голям. Ето и затова се получават и изневерите”, уточнява Сара.

Тя е категорична и че във всяко семейство с малко дете проблем е и сексът. „Като родих първоначално чакахме да се възстановя физически. После нямах желание за секс и му отказвах. След това пък намразих тялото си и видя му — пак не исках секс. А за капак като почнехме да се натискаме все мислих за сина ни и пак го режех. И така пета година никакъв секс. Няма да се изненадам, ако си намери любовница. Сигурно всички са в това положение”, допълва 29-годишната майка.

Под думите й веднага започнаха да валят коментари от майки и бащи, които напълно споделят написаното от нея. Всички са единодушни, че младите родители изживяват кошмарни години след появата на детето. И все пак някои от тях уточняват, че всичко зависи от самите мъж и жена — ако те съумеят да намерят перфектния баланс няма да се превърнат само в скучни майка и баща и няма да се стига до развод или намирането на любовник/любовница.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Yes

    15 4 Отговор
    Чакам коментарите на специалистите
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Kibitci

    123 6 Отговор
    Е, ако се чудиш цял ден каква простотия да свършиш докато малкия е на градина и как да създадеш "блестящ" пост у фейсбук и аз нема бързам да се прибера у дома.

    Коментиран от #15

  • 6 Бащата

    153 21 Отговор
    Защо тогава не отидеш да се гръмнеш?
    Една хубава дума не каза, за това малко детенце и щастието да го имаш... Само за секс говориш...
    Има хора, които се молят и дават всичко за да имат щастието да имат деца!!!
  • 7 специалист-сексолог

    68 7 Отговор
    Не е нормално това!!!!Но има и други причини това да се случи!зДетето не трябва да е оправдание!Това е най добрата възраст за секс!!!! Детето заспива и се случват нещата!Явно той си е хванал любовница!Нещастен брак!Ако единия не даде знак за раздяла ,ще живеят така ,заради детето!!!!!!В Бг го има също,за съжаление!
  • 8 Валя

    13 15 Отговор
    Така е , това семейно съществуване само по себе си е неестествено и е изкривило тотално човешкото мислене и всички , които знаят каква съм сигурно ще се сетят кого и кое обвинявам

    Коментиран от #21, #36

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Коко Динев

    7 10 Отговор
    Лорена - Все ми е тая.mp3 поздрав ;)
  • 11 Младоженец

    45 12 Отговор
    Истината е, че семейният живот с неговите битовизми и постоянното съжителство с човека до теб, убива всяка капка страст. Няма как да гледаш някого постоянно до теб в продължение на месеци и години, да върти черпака или на гледа мачове и да изпитваш сексуално привличане. Бракът е пълната противоположност на любовта и страстта. Той има съвсем други функции, именно децата. А любов и секс по света, колкото щеш.
  • 12 ИМПЕРИАЛИСТ

    53 3 Отговор
    Тия завалиите, явно нямат дядовци и баби да помагат в отглеждането на деца...Западно-европейците трябва да се поучат от БЪЛГАРИТЕ в това отношение...

    Коментиран от #17, #61

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гост

    48 13 Отговор
    В брака има всичко ,и гледане на мач ,и готвене ,ако е досадно поне на единия партньор не се получават нещата! Просто това е живота!Който не приема досадния семеен живот,си стои сам! Сам човек и за 00 не става!!!!!
  • 15 Най-якото е, че

    25 4 Отговор

    До коментар #5 от "Kibitci":

    вследствие на този пост моьъците на тъпунгерите започва да работи в подкрепа на идиотската хипотеза. Просто едно семейство с проблемите си. Доста често тези се създават от слабохарактерност.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 428

    72 9 Отговор

    До коментар #12 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Явно си човек 50+ години - в момента НЯМА помощ от баби и дядовци. Затова раждаемостта на белите хора се блокира! Съвремието размазва отговорността и стимулира личната изгода и удоволствия, а саможертвата да се отдадеш на деца от които "няма файда" си е направо за подигравка! Пълно е със стари моми и пияни мъже направили кариера и готови за пенсия, има и млади семейства с дете, които мислено вече са се разделили и само отбиват номера за пред детето, защото никой не им помага и детето расте с пренебрежение и обида. Бабите и дядовците са вече модерни - та това са хора, които 90-те са били на 30-40г. и "новият" живот им е налял идеята за "заслужените старини" - екскурзии, почивки, снимки със забележителности. Не е като преди, да се бъхтят да копаят картофи, домати, краставици и да събират ябълки и круши за компоти, че да има зимнина. Ти виждал ли си БАБА ДА ПЛЕТЕ ЧОРАПИ???? Затова пък знаят наизуст всички серии на турските сериали и са запалени критици на "Брадъра" )))

    Коментиран от #24, #42

  • 18 Учител

    49 3 Отговор
    Няма нищо по-хубаво от ❤️ семейният живот и така... въпрос на гледна точка е всичко!Аз например обожавам и мъжа си и детенцето си.
  • 19 Добро утро

    10 2 Отговор
    Пияници :)))
  • 20 Кой няма акъл

    19 2 Отговор
    Ще страда цял живот щото слуша другитеее !
  • 21 Stefko 88

    63 7 Отговор

    До коментар #8 от "Валя":

    Ми не знам ние с жена ми имаме две деца . Заедно сме вече 16години и секса си е пушка и редовен. Скоро ги лъгах , че ще ми помага нещо в кухнята та й бих плюча и ..... Не можахме да ги дочакаме да си легнат. Ходим си сами на вилата за два три дни чат-чат и работим :) ! А пък ако сме командировка на ново място .....уха от вратата още с багажа! То си е до хората . Липсват ли чувства между тях не става работата. Обичам си жената , харесвам я много, що да не си я пердашат? Кога да го правя на 50-60 кога одъртея? Тая горе е глупачка за мен.
  • 22 Супер глупости

    19 1 Отговор
    ...са това. Едно дете не е проблем за секса обикновено. И секса не е въпрос на тела, желания или емоции, а на ЗДРАВЕ.
  • 23 луда 🐞

    9 9 Отговор
    Браво на коментар 17,без лицемерие ,това е точно така!!!!!Ние умните не говорим,а пишем!Всичко се вижда!!!!
  • 24 Stefko 88

    20 4 Отговор

    До коментар #17 от "428":

    Сто години жив да си за хубавите думи . Ние с баби и дядовци отношения не поддържаме по изложените от теб обстоятелства ! Сами си ги гледаме и схемите са страшни обаче секса си е на ниво. Бабидядовците си мислят само за тях.
  • 25 Кикимора

    24 4 Отговор
    Английска глезла! Пфу! Да имаше български мъж , няма не искам ,няма недей!!! Съпружески задължения , нали?!

    Коментиран от #35

  • 26 гост

    10 5 Отговор
    Да , повечето Бг мъже ,един шут у диференциала!!Айларипииии!!!!
  • 27 Селяндур

    22 5 Отговор
    Която няма кой знае какво желание за секс преди раждането на детето - след това няма никакво... Правете му сметката... Когато жената остане само майка - да не търси после вината у другия. На по-голямата част им се поврежда нещо в главата и всичко пропада... И да правиш опити за съживяване са чисто безсмислени и затова идва момента, в който се отказваш...
  • 28 Селяндур

    30 1 Отговор
    ... И оправдания с детето, липса на време и т. н. при положение, че има време да цъка в телефона, фейсбуци, сайтчета и да се чуди какво друго да прави си е просто замазване на липсата на желание към партньора... А като няма желание у дома се намира желание извън дома... Не мога да си обясня - нарочно ли го правят или така им харесва и това искат...

    Коментиран от #63

  • 29 no name no face no number

    22 5 Отговор
    Много зависи, смятам, че тая е плод на едно лигаво аморално и дрогирано западно общество пълен проеал. Истинското семейство не се жалва по смотани интернет проложения и чатове. Истинското семейство намира само решението на всеки проблем ОТКРИТО И ЗАЕДНО. А това е дебилна английска овца
  • 30 Дядо на 70 години

    7 7 Отговор
    Това колкото и да го разсъждавате,няма как да го разберете?!Разбира го човек който го е преживял!!!!!
  • 31 Ето

    8 6 Отговор
    Просто и трябва яко друсане докато получи второ дете и ще се оправи.
  • 32 До преди това не се сещаше за ХХХ

    8 4 Отговор
    Една приятелка изпита първия си оргазъм на 31 и не моо се запре вече....иначе се окоти на 24 :)
  • 33 П.С.

    5 5 Отговор
    Важен е големия ХХХ*Й !
  • 34 Пуканка

    15 3 Отговор
    Е тая дропла 5 години не му дала и сега,олеле.А пича сигурно вече буфка някоя полякиня,рускиня или литовка.Щом не и говори-сметай.Той нашия син е на 7,пък с жената не се жалим.
  • 35 Подводница

    6 1 Отговор

    До коментар #25 от "Кикимора":

    Даааааа,нямаше да я питам искаш ли.Все щях да намеря начин да и го надена
  • 36 Ричард Даукинс

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "Валя":

    Има една книга - Егоистичният Ген. Играта му в съзнанието на всяко разгонено животно - мъжко и женско, е всъщност илюзия за продължаване на генетичния материал. Синът ти носи 49% от теб. Внук - 24%. Правнук - 11.5%. Праправнук - 5.5%. Тоест, в рамките на един 90-годишен живот твоят ген е размит на 94.5% в гените на някой друг. Особено очевидно е в мултикултурните общества със смесени бракове. Един прародител не може да познае себе си в своя правнук. Да не говорим за периоди от порядъка на 200 години например. Тогава от твоя индивидуален ген няма да е останало нищо. Затова говорим за родовата памет.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    ДОБРЕ ЧЕ СИ ПОЖИВЯХ

    Коментиран от #39

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ИВАН

    11 3 Отговор
    Браво на коментар - 17, хареса ми, бих добавил и отровните пластмасови храни, пластмасови хора и уж всичко имаме, а не сме щастливи май и не ни е светло пред очите, няма я надеждата .. тъмната раса е подкрепяна от тъмни сили - те се плодят само.
  • 42 ванката

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "428":

    много си се объркал по отношение на бабите и дядовците или си като останалите родолюбци живеещи в друга държава и мислещи че в бг се живее както при тях...

    Коментиран от #45

  • 43 Путински джендър

    8 3 Отговор
    Това е в гендерска малоБритания. Ний, в ортодоксальный Россия, живеем и градим семейство просто из-за наш великий, всеведущий, строгий, но справедлив лидер - товарищ Путин! Слава России!
  • 44 Бисер

    8 2 Отговор
    Децата са най голямото щастие и любов.В всяко семейство има проблеми и битовизми.Явно за да мислиш така неоценяваш какво имаш.По отношение за секса при всички се случвало по някой път човек да няма желание и настроение но пък 5 години да не правиш секс явно има сериозен проблем.Егоизма на хората понякога е в повече.
  • 45 Лимонад

    15 0 Отговор

    До коментар #42 от "ванката":

    Ванка - човекът е много прав за бабите и дядовците. Виж малцинствата, виж негрите, виж комунистическите страни - навсякъде има прираст в населението. Така беше и тук. Сега идиалите са други, затова намаляваме постоянно. Сега бабите и дядовците работят. Като стане време да се пенсионират, децата няма да имат нужда от тяхното внимание и грижи. Така допълнително се увеличава тежестта на “младите”, които за някой друг лев отгоре - работят все по дълго време докато децата прекарват от 8 до 18 часа всеки ден в детската градина и училище. Затова вече масово жените раждат 1вото дете след 25 и второто около 35... това е съвременният ни живот
  • 46 Распутин

    11 2 Отговор
    "British cow" британците са пълни боклуци не че ние сме много стока но те са най-долу в Европата
  • 47 Гого

    6 2 Отговор
    Като и липсва секса да си намери някой тъпкач толкова ли е трудно що ни занимава със смрадливата си полови органи.
  • 48 Заклещени? Или другото.

    8 0 Отговор
    Най големия проблем на хората когато са женени с брачен договор да немогат да правят секс с други хора. А да правиш секс само с един и същ човек до края на живота си пълен ад е сигурно. Всякаш да си с един и същи човек ти омръзва. Всякаш сте заклещени на това място никога да не сте свободни. Всякаш как да го кажа сте вързани за едно дърво с въже на краката и ръцете гледайки хоризонта мислейки че сте там вместо се да сте при дървото вързани на това място. Защото това място вече ви е омръзнало. Искате да избягате да сте на някъде другаде ама заради детето вие сте заклещени да седите 30 години в един и същи град докато момчето не се изучи. И после вече къде да обикаляте света и да правите секс с други хора като вече сте баби. Винаги развода при нормалните семейства стават когато се изучи детето може и по рано ако ви удари критическата. Това е изтината. Затова много от жените , момичетата не щат деца от бедни хора а от богати. Така те могат да патуват докато момчето се учи в училище и да бъде оставено на детегледачка. Затова ли жените искат богаташи ? Ми то ако е така то по добре да нямаш деца а да станеш mgtow и мъжът да си тръгне по собствения си път с препълнен банков акаунт.
  • 49 Затова ли има

    5 0 Отговор
    Самотни майки. Така те ще си сменят мъжете ще се ебат на поразия. Ама това се отрази лошо на детето. И какво дайте всички деца които раждаме да им направим приют и ги даваме там да се развиват и порасват без майка им или баща им да ги нали възпитават. А тези в приюта ще ги възпитават на какво как да убиват как да крадат или как да се държат как да се уважават и как да са дисциплинирани. Децата се чудят кои са биологичните родители. Приюта е длъжен да им покажат снимките на родителите им за да знаят. И родителите на децата да ги посещават от време на време например 4 , 5 пъти в месеца. И когато стане нещо с детето приюта е длъжен да се обади на родителите им да дойдат и да са до детето си когато детето им се нуждае от най голямата помощ и подкрепа.
  • 50 Атака

    2 5 Отговор
    Някой много я мисли,споко коври и обратни ,колко щете по целия свят!Изобщо не ги мисля ,те са оправни в това отношение...!
  • 51 Социопат

    15 2 Отговор
    Тази жена има нужда от психиатър, но най вече от мандръсане. Всичко казано от нея звучи като пледоария на изневярата - вдигай бариерата, никой няма да ти попречи да обикаляш от цвят на цвят, но не търси оправдания в детео и мъжа, не е почтено.
  • 52 Цанко

    11 1 Отговор
    Мястото на детето не е между родителите, а в кошарата!
  • 53 Селяндур

    7 2 Отговор
    Бас ловя, че инициативата детето да е между тях, е на майката... И недейте говори за изневяра - изневеряваш, когато си с някого... Когато жената няма никакво желание за интимен контакт - вече не сте заедно... другото е форма на самозаблуда... Колкото и да е възпитаван един човек на морал и семейни ценности - той е социално същество... Желае и иска да бъде желан... Отблъсквате мъжете си и после плачете по сайтовете и не само...
  • 54 Члена

    3 1 Отговор
    И аз не правя секс откакто мойта избяга,ама много ми се иска
  • 55 Селяндур

    3 2 Отговор
    Преди време четох една статия, писана от жена, разбира се: как след раждането на децата връзката преминала на друго ниво... Обичали се повече, помагали си в домакинството и грижите за децата... Сексът въобще не бил на преден план, когато изобщо го имало... От сегашната си позиция просто я разбирам - е мъжа й си е имал някоя за секс и затова всичко вкъщи е било на 6...
  • 56 патриотъ

    18 4 Отговор
    Поредното внушение,че децата и семейството са ужасно нещо!Програмата на Сорос в действие!
  • 57 Bubbles

    4 1 Отговор
    Когато бъркаш страстта и сексуалното влечение с любовта, обикновено резултатите са такива!
    Относно възмущението на тази "майка" че сега мъжи й прави всичко за детето а тя е на втори план - Да вземе да се гръмне тая, когато имаш дете ти иставап на втори план така е в живота. Като е искала само да се фляка, ми да не е забременявала.
  • 58 Опа

    10 2 Отговор
    Тази пача,колко пъти отказва се..с на мъжа си... След това и липсвало, ама че е тъпа.

    Коментиран от #59

  • 59 Nick

    8 0 Отговор

    До коментар #58 от "Опа":

    Налага се да се срещам с много такива двойки. Жените са толкова грозни дебели и занемарени че и аз да съм, само по мачове и барове и "чуждо" ще ми е спасението. Пият, говорят на висок глас ...а мъжете им се чува гласа само като са без тях и пийнали обикновено.
  • 60 тръбаря

    8 1 Отговор
    хамериканска шльоха сложи детето в детското легло до теб и няма да е между вас ама като си мързелива крава кой ти е крив.
  • 61 Дедо

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Да, ама не! И нас ни набутват силно към разединение и липса на Семейство, което е здрава и градивна част на обществото. Мисля обаче, че сме много държеливо племе и ще устискаме и на този натиск на евроге.ски "ценности".
  • 62 Селяндур

    8 0 Отговор
    Гледам имала време да се начерви и да си сплете косата, ама няма време (разбираме желание) да врътне една "гайда" на мъжа си...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Гост

    11 0 Отговор
    Ако няма такива смотанячки като тази живота няма да е толкова интересен.
    От разказа се вижда, че тя е причината за отчуждението, но се опитва да прехвърли вината на детето на брака и на мъжа си.
  • 66 Така е то

    2 3 Отговор
    Много вярна статия!
  • 67 Пълна измама

    0 0 Отговор
    Това не се състои в острова на Колумбия. Гледах клипа видях на яхтата да пише Панама. Измама. Пълна измислица.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 АЛЛ

    1 2 Отговор
    ...така е мога да потвърдя ...аз шибам много често женени жени защото не правят секс с мъжете си.На мен пък ми е мн интересно да бъда с чужди !!
  • 71 Нострадамус

    2 0 Отговор
    Има ли желание, няма спирачки. Това е истината. Всичко друго е оправдания и мазни лъжи. Определено се иска желанието и в двамата. Начин ще се намери. Като баща на три деца съм наясно, че има как и продължавам с жената. Друга не ми трябва. Колкото до тая, тя е от типа "всичко ми пречи" и самата тя не се харесва. Комплексарска история...