16 Октомври, 2018 07:00 20 801 1

Вашият хороскоп за днес, 16.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 16.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес ще сте прекалено заети, защото сте поели много ангажименти и сега ви е трудно да се справите с всичко. Поискайте помощ от ваши близки. Дръжте под контрол финансите си, не правете излишни харчове.

Телец

Забравете за проблеми и ангажименти и помислете как да се позабавлявате със семейството си. Не поемайте на дълъг път. Ще се радвате на добро здраве, но не прекалявайте с пикантни храни.

Близнаци

Днес се постарайте да се освободите от напрежението, натрупано в последно време. Може да го направите като предприемете пътешествие на любимо място при любими хора. Отлично здраве.

Рак

Денят ви ще е емоционално наситен. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали с години, а любим човек ще ви направи много приятна изненада.

Лъв

По отношение на професионалната си работа търсете и други решения на проблемите. Не се ограничавайте в само една посока да мислите. В личен план не пренебрегвайте интимната си половинка. Погрижете се за здравословен проблем.

Дева

Днес при никакви обстоятелства не се отпускайте, защото всяко забавяне в изпълнението на текущите ви ангажименти ще води до излишни усложнения. Опитайте се да ограничите до минимум разходите си, като избягвате крупните покупки.

Везни

Днес се отдайте на заслужена почивка. Може да се насладите на хубавото време с малка разходка в парка или в планината на чист въздух. Вечерта излезте с приятели или със семейството.

Скорпион

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, свързани с успешното приключване на професионален ангажимент. В личен план не допускайте да ви се бъркат в отношенията с интимния партньор.

Стрелец

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата в професионалната сфера го изискват. Но именно перфекционизма ще ви помогне да извлечете максимум полза във всички житейски направления.

Козирог

Днес успешно ще се справите с текущите плащания, които не търпят отлагане във времето. Опитайте се да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете навреме. Стремете се да останете верни на собствените си принципи.

Водолей

Днес срещите ви от професионален характер ще са изключително ползотворни, затова ви съветвам да не закъснявате за тях. Опитайте се да сте по-пестеливи във финансовата област. Контактите ви с приятели извън пределите на страната ще са причина за много положителни емоции.

Риби

Днес се отдайте на творческите си проекти, за които не сте имали време досега. Не допускайте близо до себе си хора, които ще помрачат доброто ви настроение. Отделете време за разговори с най-малките членове на семейството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.