Last news in Fakti

19 Октомври, 2018 07:00 16 476 2

Вашият хороскоп за днес, 19.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 19.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Спокоен, дори скучен работен ден. Стремете към установяване на хармонични взаимоотношения между вас и интимната ви половинка. Като че ли ще е най-добре по един конкретен начин да се освободите от някои ограничения във връзката ви създадена, като че ли от страна на близки или роднини.

Телец

Днес е напълно възможно мнозина от вас да се опитват да изживеят интензивно щастие в емоционален план. В случай, че не се чувствате удовлетворени е напълно възможно да се впуснете в преследването на професионални цели, които обаче по никакъв начин няма да заместят истинските ви потребности.

Близнаци

Днес организирайте по правилен начин служебните си ангажименти, за да имате достатъчно време да свършите всичко в срок. Ще спечелите по някакъв начин от съществуващата си връзка с интимната си половинка, това може да означава ново общо начало и за двама ви в делови аспект.

Рак

Денят ще ви бъде доста натоварен. Опитайте се да премахвате трудностите причинени от други, но чрез дипломатичен подход. Не налагайте мнението си над околните, защото едва ли думите ви ще бъдат тълкувани по начина, по който на вас ви се иска.

Лъв

Днес се предпазвайте от загуби, защото едва ли ще имат благоприятен ефект върху устойчивостта ви в професионален, материален или личен план. Мнозина от вас ще извадят на преден план амбициозните си проекти, което може да ви направи желани делови партньори.

Дева

Спокоен ден, в който ще можете да довършите изостанала домашна работа от изминалата седмица. Споделени ще са чувствата ви в любовта. От приятен характер ще са новините дадени ви от близък приятел.

Везни

Денят ви ще бъде изпълнен с много динамика и приятни емоции. Използвате времето си практично и за забавления. Дори и да ви се налага да работите, отново ще намерите начин да сте в кондиция и настроение.

Скорпион

През този ден ще се колебаете какви дългосрочни цели да си поставите. Чудите се дали да се запишете за нов курс или да осъществите отдавна отлагано пътуване. Давайте смело напред и няма да съжалявате.

Стрелец

В момента сте по-склонни да се забавлявате, отколкото да поемете сериозна отговорност. Трудно обаче ще се отдадете на веселби, ако сте отрупани с работа. Опитайте се да промените навиците си, за да не се чудите другата седмица откъде да започнете.

Козирог

Ще сте обсебени от една идея и ще говорите само за нея. Вашето мислене ще ви отведе в положителна насока. Опитайте се малко повече да обърнете внимание на приятелите си, като се позабавлявате заедно.

Водолей

Поради напрегнатата седмица все още не можете да се отпуснете напълно и да оцените компанията на близките си. Не отказвайте събиране. Като сте сред хора ще забравите умората.

Риби

Не замисляйте грандиозни промени в дома си през този ден, работата няма да ви спори. Организирайте среща с приятели вечерта. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите ежедневието си от натоварената седмица, през която сте преминали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.