Last news in Fakti

15 Октомври, 2018 10:28 5 402 6

Гласят Папи Ханс за победител във ВИП Брадър?!

  • константин трендафилов-
  • папи ханс-
  • победител-
  • вип брадър-
  • vip brother

Той непрекъснато прави нещо, иска да е център на внимание, чуди се какво да стори...

Гласят Папи Ханс за победител във ВИП Брадър?! - 1

Певецът и поет Константин Трендафилов, който е известен в публичното пространство повече като Папи Ханс е нагласеният победител във "ВИП Брадър", научи HotNews от източници.

Тази мълва усилено се носи в средите още откакто е започнал формата. Папи е фаворитът на продуцентите и към момента е най-пазеният играч в шоуто. Особени компромати срещу него не са излъчвани, а тепърва положителните сюжети, които ще го доведат до победа се зареждат в плейлистата на продукцията.

Тази гледна точка подкрепи и Нора Недкова. Плеймейтката, която първа напусна "ВИП Брадър" обясни след напускането си, че в Къщата Папи Ханс е най-играещият участник. "Той непрекъснато прави нещо, иска да е център на внимание, чуди се какво да стори, за да го дадат в положителна светлина камерите и да се харесва на съквартирантите", обяснява на всеослушание блондинката.

Към момента вотът на публиката е единодушен, че победител трябва да е Валентин Кулагин. Гримьорът от руски произход, който е дежурният номиниран от съквартирантите, вече няколко пъти показва, че събира най-много положителен вот за оставане в Къщата на "ВИП Брадър".

На последния елиминационен лайв Ники Кънчев завърши шоуто с думите, че един от номинираните играчи е с най-висок рейтинг - над 80%. Тези думи се отнасяха именно за човека, който свали всички маски в риалитито този сезон. Едва ли готвачката Божана е имала такава завидна фенска подкрепа, коментират зрители на продукцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    14 3 Отговор
    То Нова Тв.е като Цяло една Постановка.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Morgoth

    8 6 Отговор
    Колагин събира гласовете не защото хората искат да го правят победител, а защото искат да е вътре за да има простотии. На финала той няма никакви шансове.
  • 4 Българин

    8 4 Отговор
    Кому е нужен този измислен "поет" и "певец"?!
    Той просто е един неосъзнат мъжелюбец!
    Индивид без образование, талант, чар и харизма!
    И на всичкото отгоре и с логопедичен дефект!!!
    И това може ли да бъде победител?!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ааа

    3 0 Отговор
    Всичко е решено.Дори и вота е по сценарий.