15 Октомври, 2018 14:55 5 340 18

Малък Тошко се върна към старите си пороци

  • тодор славков-
  • въздържание-
  • порок-
  • алкохол-
  • пиене

Тодор Славков забрави за въздържанието

Тодор Славков изостави обета си за въздържание и отново посегна рязко към алкохола. Въпреки че внукът на Тодор Живков почти две години не близна и капка, а само от време на време утоляваше жаждата с халба безалкохолна бира, от месец Славков отново паднал лошо в капана на опиянението, пише „Уикенд”.

Преди седмица засекли Малък Тошко в малките часове на нощта с шумна компания в известно столично заведение близо до хотел „Рила”. Софиянецът бил порядъчно почерпен и забавлявал цяла сюрия развеселени купонджии. Уискито се леело на корем, а Славков-младши обръщал чашка след чашка, докато разправял забавни небивалици. Аверите по чашка разказват, че внукът на Тато черпел наред и не разрешавал на никого да си тръгва, преди да е обърнал няколко „малки”. „Пием още по едно, стой тука”, връщал любезният баровец всеки, който опитвал да си тръгне преди края на лудото надпиване. „Явно пак ще се разкрасява, както преди – всяка вечер яко наливане. Тъкмо беше започнал да живее разумно и здравословно и пак се гмурна в алкохола. Това ще свърши много зле”, притесняват се близките приятели на сина на Батето.

Още преди три години Малък Тошко сподели в интервю, че не пие, което сам описа като „огромно постижение”. Внукът на бившия Първи се закле, че ще води яка битка срещу лошия порок, изходът от която обаче е непредвидим. За изненада на приятелите си дори се качи на колело, с което обикаляше София. В края на 2017-а обаче Славков проплака, че като трезвеник животът е адски скучен. „Нямате си идея колко досаден е животът без алкохол. Аз не съм пил денонощно, но алкохолът беше неотлъчна част от ежедневието ми”, не скри разочарованието си Тодор Славков.

Като илюстрация разказа няколко грозни сценки, които би трябвало да са много интересни – как често сутрин се събуждал мъртво пиян и дори не знаел къде се намира. Някъде по това време наследникът на династията Живкови реши да поиска от парламента да му се прехвърли собствеността върху всички резиденции, построени и ползвани от Тодор Живков – цели 30 имота, включително и резиденция Бояна. Дори написа сериозно-иронично писмо до парламентарната шефка Цвета Караянчева. Малък Тошко повтори искането на баща си Иван Славков, който приживе се майтапеше, че ако ще връщат царските имоти на Симеон Сакскобургготски, той пък трябва да си прибере резиденциите.

Преди да се пусне отново по течението на уискито, женкарят изглеждаше неузнаваем - без кръвясалия поглед, прилежно избръснат и подстриган. „Вълкът козината си мени, но нрава - не”,коментираха приближените му. Според тях само един човек може да повлияе на Тодор и да натисне спирачките му, преди да го е погълнала алкохолната пропаст - дъщеря му Катерина. Момичето стана и причина за забравеното решение да спре пиячката. Тийнейджърката била много смутена от алкохолния делириум на своя баща, след като на няколко пъти Малък Тошко я взимал сутрин неадекватен след гуляи. Затова и малката го заплашила, че няма да се виждат, докато не престане с издънките. „Дано детето отново го вкара в правия път, явно друга жена не е в състояние”, коментират загрижени за здравето му приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 луда 🐞

    13 10 Отговор
    Тошето не ги е оставил,няма как да се върне! Опропастен човек!!!
  • 2 Будалата

    22 5 Отговор
    Баща му по кило уйски пишеше. Няма да мяса на гората я.
  • 3 един

    28 15 Отговор
    Това момченце с всичките си пороци, включително и вродени, сега щеше да е наследникът на любимия ви Тодор Живков. Властта щеше да е в ръцете му и редом с товарищ Путин щеше да е плашилото на Европа. Ако, разбира се, от пиячката не беше в някоя клиника, но това щеше да е тайната на държавата ни. След като в едно от предаванията по Нова телевизия пи до безсъзнание и си сваля гащите, в предаването на Гала коментираха колко бил умен и велик, тя му се обясняваше в любов и така нататък. Така че сме благодарни. Ако пък решите да не ни занимавате с него, ще ви бъдем още по-благодарни!

    Коментиран от #13

  • 4 Гост

    17 5 Отговор
    Абе какво ни занимавате с някакво пиянде,по-интересни теми за вас няма ли?
  • 5 БАЙ МИЛЕ

    17 2 Отговор
    ХАКАЙ ТОШЕ....ХАКАЙ ПИЧ...КАТО НЯМА ПРОКОПСИЯ...ПЛЮЛ СЪМ В ТАЯ ОРИСИЯ...КАКТО БЕШЕ КАЗАЛ ПОЕТА....

    КЛИН КЛИН ИЗБИВА....АМА ЕДИН ВИНАГИ ОСТАВА...НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ....
    И СЕ ВСЛУШВАЙ В СЪВЕТИТЕ НА ДЪЩЕРИЧКАТА СИ...ТЯ Е НАЙ-ВАЖНИЯ ЧОВЕК ЗА ТЕБ СЕГА...
  • 6 бкп

    8 6 Отговор
    Алкохолно леке !
  • 7 Чудото

    13 7 Отговор
    На комунизма е това , нека го видят всички които не са живели през този период ! Нека и всички да си направят извода , какво е създавал КОМУНИЗМА, а откъде има пари да води този живот, си отговорете сами , и колко са били честни !
  • 8 Атака

    3 3 Отговор
    Славков трепери за бутилката,освен да се вслуша в съвета на такъв като него!?И поет стана ,благодарение на умните... и рими казва!Но омразата си остава...!
  • 9 Радо

    11 1 Отговор
    Няма отърване от алкохолизма!...освен това се предава генетично, баща ми, Бог да го прости, беше алкохолик, и аз полека лека съм поел по тоя път - мъча се да се оттърва от този порок, но не мога - така че го разбирам Тодора....не е въпрос на пари.

    Коментиран от #14

  • 10 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    8 6 Отговор
    С ласкин да се вземат
  • 11 Расулюлах

    4 1 Отговор
    Като умре и нема да пие така де жаден ли да стои..аз например не пия и не ме влече така че нека пие за мене и тези заухавите кат мене де не пият
  • 12 БАЙ МИЛЕ

    17 1 Отговор
    НА ГРОБА МИ НЕ СЛАГАЙТЕ ВОДА...
    НА ОНЯ СВЯТ НЕ ИСКАМ ДА СЕ МИЯ...
    И АКО ВЪЗКРЪСНА НЯВГА ОТ ПРЪСТТА..
    ТО ЩЕ Е , ЗА ДА СЕ НАПИЯ....
  • 13 Бай Ой

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "един":

    А Тиквата с кво е по-добър?

    Коментиран от #18

  • 14 Мако

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Радо":

    Глупости, дедо ми беше пияндух, а двете му дъщери не близват! Пък и дедата изкара 84 години! Пушенето май е по-кофти за здравето от това да обърнеш 2 ракии
  • 15 луда 🐞

    5 1 Отговор
    Тошка,ако не беше с този лош порок ,жените щяха да се бият за тебе!Като по млад ,беше красавец и аз те харесвах!!!!!!

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 гост

    2 0 Отговор
    Има и вила на Черноморец!Един дувар я дели от квартирата в която бях!!!!!!Този не знае как да живее при толкова пари!
  • 18 отговор

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Ой":

    Не е ясно кого наричаш "тиквата", но като ви знам какво представлявате, май се досещам. човекът, който непрекъснато търпи обидите ви и отвратителното ви поведение, никога не сме го видели пиян, а лигав и без гащи, да не говорим. Колкото за "тиквата", ти си тиква, и то дрънкаща на кухо. Отвратителни сте! Руски подлоги! Много ли ви се иска да живеем като в Русия?! Като толкова ви харесва, отидете, порадвайте й се. Лесно ви е да се правите на големи русофили, без да сте наясно за какво става въпрос! Краде ви се и това е!