Last news in Fakti

16 Октомври, 2018 16:51 19 129 17

Аня Пенчева блести на 61! Актрисата се оперирала от…

  • аня пенчева-
  • актриса-
  • хашимото-
  • операция-
  • щитовидна жлеза

Неостаряващият секссимвол на родното кино Аня Пенчева е в блестяща форма и на 61 години. В неделя бившата съпруга на Сашо Диков гостува в публицистично предаване издокарана в костюм със змийски принт, видимо подмладена и с лъскава червенокоса перука, пише в. "Уикенд".

Преди 3 месеца звездата от „Време разделно” легна под ножа и оперира щитовидната си жлеза заради болестта Хашимото. Аня призна, че е оперирала възлите, които е имала, но не в столична клиника, а в Монтана. Интервенцията била направена със свръхмодерен апарат чрез лазер. Проблемът на Аня с автоимунното заболяване наследила дъщеря й Петя Дикова. Водещата на „Култ” често ходи на прегледи при ендокринолог, но състоянието й засега не налагало оперативна намеса.

Само за година Аня преживя три пълни упойки, след като я оперираха от жлъчка и апандисит. Актрисата обаче категорично отрича да се е подлагала на разкрасителни хирургични интервенции, макар че корекциите й са очевидни. Години наред суетната красавица твърдеше, че дължи цветущия си вид на масажите, които уж й правели специалистите. Актрисата беше и рекламно лице на родна козметична компания, за чиято билкова серия твърдеше, че действала толкова добре на кожата й, че я подмладявала с всеки изминал ден.

Преди 2 години Аня бе неразпознаваема след подмладяващи процедури на лицето. Опънатата й като платно кожа бе в рязък контраст с увисналата й като на костенурка шия. „Винаги ме е било страх от болници и лекари. Казвала съм си — здрава съм, за какво да си правя операция, излишно е“, оправдавала е страховете си Аня. Актрисата обаче била уверена от естетичния си хирург, че рисковете ще са сведени до минимум, заради което тя преборила страха си да легне на операционна маса. Колкото впечатляващ обаче, толкова и комичен бе резултатът от естетичната намеса върху Аня. Кожата на лицето й бе опъната като порцелан, но същевременно под брадичката й гушата й изглеждаше съсухрена като печена ябълка. Нито пудра, нито фондьотен помагаха разликата да се заличи.

Актрисата ежедневно слагала на очите си цветни контактни лещи. Макар че има красиви зелени очи, Пенчева често използвала цветни контактни лещи и променя цвета им в сиви. По този начин красотата й става изключително студена, коментират спецове.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕДИ КОЙ СИ

    21 8 Отговор
    БРАВО АНЯ....СТРАХОТНА СИ...ОБИЧАМ ТЕ !!!
  • 2 Радо

    25 13 Отговор
    Една от най-красивите и сексапилни българки за всички времена....може би най-сексапилната!!!
  • 3 Обикновен Бг

    7 2 Отговор
    Мдааааа , без коментар .
  • 4 Petko

    25 7 Отговор
    Трепач и цепеняк! Хубавата жена няма възраст. Да се учат от нея кифлите на 20 и 30 години и да не се надуват. Мерцедес!
  • 5 Мими

    14 12 Отговор
    Не прилича на нищо.Едно време беше много хубава а сега е като извънземна.
  • 6 Радо

    19 8 Отговор
    Абсолютен секс символ - то не е само визия, то е и глас, интонации, движения флирт и т.н. и т.н.....явно е много сложно за младите курабии и острилки да го разберат.
  • 7 Чочо

    17 11 Отговор
    Големи претенции. Иначе е куха лейка. Видяхме я в биг брада.
  • 8 Ммм даааа

    15 5 Отговор
    Миналата седмица бяха излезли на разходка със Сашко и Петя. Ми, какво да ви кажа? Не я познах. Даже поспорихме с приятели тя ли беше, не беше ли тя. Сега, гледайки снимката по-горе, ми става ясно, че е била тя. Няма нищо общо с момичето, което се хвърли на врата на Тато, удари му една целувка и стана актриса за награда.
  • 9 Анонимен

    15 0 Отговор
    Кого заблуждава? Ясно е , че се е подлагала многократно на пластични операции. Това подуване на лицето е от филърите , с които е натъпкана.
  • 10 намали малко

    9 10 Отговор
    Бабка от всякъде
  • 11 Маленакис

    14 4 Отговор
    Аня обожавам те слънчице мое.Най хубавата си ти ангелче.На младите момичета бих казала да се надяват поне мъничко да се доближат до теб.Но Бог е избрал само теб.Обичам те силно.956
  • 12 Кака

    8 5 Отговор
    Егати секс символа, майка й не може да я познае от тунинговане,и пак прилича на дърта пуздра,а колко е некадърна и куха,само дето дъртите комунисти са я влачили,та станала ....
  • 13 Ицо Багера

    5 6 Отговор
    Тази жена има ли по принцип нещо естествено.Когато един ден си отиде, няма да я погребат, направо ще я изхвърлят в кошчето за пластмасови отпадъци.
  • 14 Маленакис

    13 4 Отговор
    Защо се заяждаме българите с всичко което е хубаво?Ние нима сме естествени?Какво значи изкуствено,и защо лигите текат на всеки мъж видял Аня?Бъдете искренни поне със себе си.Всяка жена би искала да е красива като нея.Всеки истински мъж иска да я притежава.Защо пишем само простотии,дай Боже всеки му подобна външност,дори и да е изкуствена.Българи пазете хубавите си неща,поддържайте се,а мъжете бъдете не пол а поведение и харектери,и вярвам,че бихте били харесвани и желани.Успех !
  • 15 Борис Ненков

    6 4 Отговор
    Ти си АНГЕЛ.......................но ти си го знаеш.Не само си красива а си и много чаровна.
  • 16 Руми Димчева

    3 1 Отговор
    МИЛИ БОЖЕ!?
    Толкова ли, пропаднаха българските мъже?
    Защо, за една от малкото умни, интелигентни и обаятелни актриси в България, трябва, да сте арогантни и цинични?
    Вие, имате ли майки, и сестри?
    А.....ЖЕНИ?......
    ЗАЩО не можем да уважаваме и малкото актриси, които достойно живеят и работят?
    ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО?
    МИЛА АНЯ, аз не Ви познавам лично, но искам да напомня на всички, които си мислят, че защото сте красива с това сте успели, ЧЕ ГРЕШАТ!?
    ВЪВ ВРЕМЕТО на вашето поколение, никой не ставаше актьор с красота, ако нямаше талант и ум!
    Затова мили мъже, които завиждате, помислете, преди да обиждате!?
    Скъпа Аня, ЖЕЛАЯ ВИ, да сте все така красива, пък било то, и чрез процедури, ДА СТЕ ЗДРАВА, преди всичко, и да сте щастлива със своя прекрасен съпруг/КАРАНЬОТОВ/, И ДА имате, през тази година, великолепни творчески успехи!
    Караньотов е прекрасен съпруг, пожелавам, ВИНАГИ Да Ви ОБИЧА ТОЛКОВА ИСТИНСКИ!
    ПОЗДРАВИ,
    Руми Димчева
  • 17 соня

    0 0 Отговор
    СУПЕР СИ АНЯ. БЪДИ ЗДРАВА.....