Last news in Fakti

18 Октомври, 2018 13:23 86 213 60

Нов тежък удар за Ивайло Московски

  • ивайло московски-
  • удар-
  • трагедия-
  • маринела

Трагедия след трагедия в живота на бившия министър през 2018 г.

2018 година е най-черната за Ивайло Московски. След като на 2 февруари загуби сина си Кристиян по време на инцидент с моторна шейна, карана лично от него в Боровец, всичко в живота на бившия транспортен министър се обърна с главата надолу. Преди няколко седмици Московски бе принуден да подаде оставка от високия си пост заради кървавата катастрофа с автобуса край Своге, при която загинаха 19 души. Като капак на всичко, преди броени дни е бил напуснат и от любимата си жена в живота Маринела, разкриха едни от най-близките хора до двойката пред в. "Галерия“.

Брюнетката, с която са заедно от гимназията в Плевен, не могла да му прости смъртта на Кристиян. Осем месеца след личната трагедия Маринела вече не е до Ивайло и пътищата им тотално се разминават. Двамата нямаха сключен брак, независимо, че са заедно от много години насам. Имат двама синове – големият Александър е на 7 години, а Кристиян загина на 4. Преди да ги споходи трагедията, грижите за момчетата били поети изцяло от майка им.

Преди да се стигне до фаталния 2 февруари двамата живеели хармонично и правели планове за децата си. Построили хубава къща, която била на името на Маринела. Ивайло и до днес не е излязъл от шока. Той продължавал да се самообвинява за случилото се и не може да си намери място. Сега бившият шеф на транспорта у нас заминава на нова работа – като вицепрезидент на Черноморската банка в Солун. Това обаче едва ли ще успее да излекува дълбоките рани и да го извади от стреса.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мизирабъл

    309 67 Отговор
    Господ да му е на помощ, а за жените знаем винаги ще ти го боднат в най-неподходящия момент.

    Коментиран от #7, #52

  • 2 У лево е Крим

    455 61 Отговор
    Е хайде сега! - Дай да не забравяме любовницата, която назначи на Летище София. А иначе за мен продължава темата защо не е в затвора? - Пиян, в работно време, извършва убисйтво по непредпазливост. Познавам хора които получиха за подобно нещо 4 години. - Защо законът не важи за него?

    Коментиран от #6, #58

  • 3 Швейцареца

    286 32 Отговор
    Не всичко в този живот става с далавери
  • 4 как да му прости

    346 28 Отговор
    е как да му прости , като всички присъствали на инцидента са свидетели, че е бил мъртво пиян, като е карал шейната ?
    как това се прощава ?
  • 5 Цацаров

    205 23 Отговор
    Неразбирам,зашо подчинените ми досега не са му повдигнали обвине-ние за причиняване на смърт по непредпазливост на дете в нетрезво състояние?

    Коментиран от #57

  • 6 Антон

    245 18 Отговор

    До коментар #2 от "У лево е Крим":

    Имаш право! Обаче пропускаш много важен момент: московски е наказан от една пркуратура, която е една и единствена.Тази прокуратура не се влияе от постове, имена , познанства, политическа принадлежност, лобита. Тя съди жестоко и доживот. Наказанията са тежки и болезнени! Имаш време да мислиш докато си жив, защо точно ти, защо така, защо тогава, защо не аз! Наказанието е едно - деградираш като личност. От тази гледна точка едно дело в нашия съд бледнее пред наказанието което е получил. Мисля че му е отсъдено достатъчно. Когато му дойде времето Господ ще прецени какво по натам...….
  • 7 ТОА

    180 51 Отговор

    До коментар #1 от "Мизирабъл":

    Кво е да си убиеш детето и да не влезеш в затвора , нагли гербери. А това че го напуска е ясен акт на несъгласие със случващото се, така че надали в случая жената е виновна

    Коментиран от #8, #10

  • 8 А стига изгъзици

    26 48 Отговор

    До коментар #7 от "ТОА":

    Защо се обаждаш бе човече, като човек не на място си
  • 9 Осведомен

    123 19 Отговор
    За никой от средите не е тайна че набляга на чашката от мн. години!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ВЪЗРАСТЕН

    165 12 Отговор
    В този случай се казва ПАЗИ БОЖЕ никой не е застрахован от тези неща !

    Коментиран от #49

  • 12 s7un7

    92 36 Отговор
    Това трябва да сполети всички политици в тая държава да няма на кои да оставят откраднатите пари ...

    Коментиран от #40, #41

  • 13 СЪДИЯ ДРЕД

    122 17 Отговор
    КРИВО ДА СЕДИМ...ПРАВО ДА СЪДИМ...
    ДА Е МИСЛИЛ ОВРЕМЕ...НЯКОЙ ДА НЕ МУ Е НАЛИВАЛ АЛКОХОЛА В УСТАТА..? КОЕТО САМ СИ НАПРАВИШ И ДЯВОЛА НЕ МОЖЕ....
    СТИГА МУ ,ЧЕ СЪВЕСТА ЩЕ ГО ЯДЕ ,ЗА ТОВА КОЕТО Е СТОРИЛ,ДО КРАЯ НА ДНИТЕ МУ...
    И ЖЕНА МУ В СЛУЧАЯ Е ПРАВА,ЧЕ ГО Е НАПУСНАЛА...
  • 14 karadjata

    126 15 Отговор
    как така всички, напускащи политиката се уреждат с хубави и високо платени длъжности след това:
    вицепрезидент на Черноморската банка в Солун.

    Коментиран от #47

  • 15 Радо

    100 14 Отговор
    Еми така е - от високо по-трудно се пада, е казал народът...всички партии се грижат за верните си кучета - този човек е предан кадър на хунтата, пък и много знае, няма да умре от глад - да не го мислим, ами ние кви ше ги къдрим с тия олигофрени, дето ни управляват???
  • 16 гост

    118 14 Отговор
    Жена му не може да му прости, а прокуратурата още не е разбрала кой трябва да му гледа делото. Ако няма вина жена му ще му прости, не са първото семейство със загубено дете, но щом жената не може да го направи направете си сметка колко е виновен за случката. Но пред закона е чист, много странни закони имаме.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 МОЛИ

    59 46 Отговор
    НЯМАТЕ СРАМ,НЯМАТЕ СЪВЕСТ,НЯМАТЕ СТРАХ НИ ОТ БОГА,НИ ОТ ДЯВОЛА ЩОМ НЕМОЖЕТЕ ДА ПРЕЦЕНИТЕ КАКВИ ГИ ПЛЕЩИТЕ.СТАВА ДУМА ЗА ДЕТЕ!!!!!!!!!

    Коментиран от #45

  • 19 Гост

    84 24 Отговор
    Колко хора е изтрепал по улицата с продаване на книжки ???
  • 20 Ангел

    45 8 Отговор
    Един човек бил много богат, имал много приятели. Случило се обаче така, че загубил парите си. Приятелите му изчезнали, жена му го напуснала, децата спрели да му говорят… Целият му живот се сринал...
    16 септември 2015, 16:18 a+ a- a

    Един човек бил много богат, имал много приятели, много познати и черпел всички наред.
    Случло се обаче така, че загубил парите си и изведнъж приятелите и познатите изчезнали, жена му го напуснала, децата спрели да му говорят… Целият му живот се сринал. Опитал да си намери работа, но не успял. Накрая, подбуден от отчаянието, той решил да се обеси и да сложи край на живота си. С последните си пари тръгнал към магазина да си купи въже. В магазина продавачът го попитал:
    -За какво ти е това въже?
    -Много мъка срещнах, много тежък живот ме налегна, загубих парите си, бизнесът ми фалира, решил съм да се беся. Вече няма за какво да живея.
    Продавачът се подсмихнал, дал му въжето, а с него една бележка и му казал:
    - Прочети бележката като се прибереш у вас, преди да се обесиш.
    Тръгнал си човекът, прибрал се, затегнал примката, опънал въжето, качил се на стола и точно да се пусне, се сетил за бележката. Извадил я от джоба си и прочел „Няма да е все така“…
    Помислил малко човекът и малка надежда се зародила у него. Махнал въжето от врата си.
    Минало време, малко по малко човекът започнал пак да се замогва, възстановил бизнеса си и парите си. Решил да даде угощение в чест на това, че отново живее добре. Поканил целия град, дошъл и

    Коментиран от #27

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 поп Груйо

    46 19 Отговор
    Ами грабене..лапане..и възмездие,там където най боли.Жалко за детенцето.Като няма дъд има Бог.
  • 23 ПоДобреНечетнаГодина

    22 16 Отговор
    За мен също беше черна - на рождения ми ден януари гаджето ми каза, че е бременна но от друг и ме напуска. Април месец данъчните извадиха някакви стари задължения за 4 700 лв, юли в родопите ме ухапа пепелянка, септеври ми откриха множествена склероза.
  • 24 лепкавите мухи налазиха яко

    36 96 Отговор
    Стига плюхте човека. Какво убийство по непредпазливост - просто е нещастен инцидент. Дори и пияян да е бил, тогава не е бил длъжностно лице, застъпил работна смяна и т.н Това е частно занимание, нямате право да му се месите и съдит Детето също си е негово - ако иска ще го пусне като Феликс Баумгартнер от 40 км. негова си работа.

    Коментиран от #37, #51

  • 25 тони

    57 13 Отговор
    Ще има ли присъда за смърт по непредпазливост за г-н Министъра? Вече над половин година се бави разследването...
  • 26 Радо

    56 18 Отговор
    Съвсем леко тъмният цвят на кожата му според мен обяснява всичко - и поведението му най-вече като министър....тъмният цвят на кожата не е белег за висок интелект според мен.
  • 27 Плагиат

    15 4 Отговор

    До коментар #20 от "Ангел":

    Защо не цитираш източника си - това е т.н притча от поредицата, която Факти.бг публикува периодично. Специално тази е с поне годишна давност.
  • 28 Plovdiv

    37 13 Отговор
    Понякога съдбата решава да накаже един заради гнусотиите на всички останали негови хора, вместо да даде всекиму заслуженото. Каквито и мискинлъци да е свършил Московски, просто не заслужаваше всичко това...

    Коментиран от #44

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 учуден

    53 18 Отговор
    Горкичкият той! Направо да го оплачеш! Лично аз,ако убия детето си,ако не си сложа въжето,ще отида в дън горите Тилилейски и няма да се покажа до края на живота си! А този сиромах за успокоение на съвестта си отива в Солунската митница. Каква жестока съдба?!?!?!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Гост

    50 6 Отговор
    Идеален пример как властта и парите развращават хората. Маринела все пак му е прочела присъдата.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ГАЛЕВ

    30 5 Отговор
    това е работа на бога тоя манго със сигурност е сгрешил много.
  • 37 Ахмак

    11 4 Отговор

    До коментар #24 от "лепкавите мухи налазиха яко":

    Имаш нещо бяло по устата.Обърши се!
    Но не са плюнките ти!
  • 38 Севда

    37 5 Отговор
    И на Луната да го пратят , мисълта , че е убил детето си е до гроб, парите и страната нямат значение, а и трагедията в Своге не е никак малка, кога ще има за нея виновен освен шофьора????....напълно разбирам жена му
  • 39 Стоянова

    20 17 Отговор
    Не съдете така.никой не знае кога и какво ще му се случи .Има родители купели кола най хубавата и при първото излизане катастрофа и загинал на място а дядо работил в чужбина и купил на внука си мотор.Радостен едно кръгче и на място.Още много случаи.и сега близките се се смообвиняват цял живот това са трагедии .те си знаят.А жена му да не забравя за клетвата която си дават тези които се обичат" в добро и зло"........

    Коментиран от #46

  • 40 Дада

    13 12 Отговор

    До коментар #12 от "s7un7":

    Лошото е, че те са отражение на народа.
    Просто сме деградация с нисък морал.
    Ти лично колко пъти бутна под масата тая година, а през последните 5?
    Толкова, колкото и поне 90% от плюещите по форумите - винаги когато "требе".
    Ако всеки се в гледа в себе си и прави нещата по правилния начин, ще намалее и корупция, и престъпност и т. Н.
    Лесно е обаче само да се реве, а да действаш се иска воля и "топки", а тех ги нема...
  • 41 Дада

    23 11 Отговор

    До коментар #12 от "s7un7":

    Искам да кажа, че и се чудя на злоба.
    Не мога да си представя каква мъка има в тоя момент у Московски, а вие злобеете - защо?
    Нито той е обреди, нито вие си помагате като пишете (и изживяват) такава злоба.
    Всички лекари и учени ви обясняват, че стрес е вреден, а вие си го причинявате сами.
    Замислете, защото това не са глупостите, а чиста химия, става ща в човешкото тяло.
    Проблемите не са ОКОЛО ВАС, А ВЪТРЕ ВЪВ ВАС. ПРОМЕНЕТЕ СИ ВЪЗПРИЯТИЯТА ЗА ЗАОБИКАЛЯЩАТА ВИ СРЕДА И ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ- д сте поне малко доволни от това че сте живи, добре на хранени и облечени и т. Н.

    Коментиран от #43

  • 42 Еретика

    25 6 Отговор
    Трагедия след трагедия за Ивайло Московски.А ми не се ли отнася за него поговорката Бог забавя но не забравя.Е този път Господ не му е простил и бъдещите престъпления. Е вече е време и за комунистите Бойко Борисов,Цветан Цветанов и всички престъпници от бандата ГЕРБ.
  • 43 Еретика

    7 7 Отговор

    До коментар #41 от "Дада":

    Не не е злоба а отчаяние.Злобар си ти.

    Коментиран от #48

  • 44 Еретика

    12 4 Отговор

    До коментар #28 от "Plovdiv":

    Не само ги е заслужавал а ми и си го и търсил.Жалкото е че едно невинно дете е платило с живота си за гнусотиите на гербаджиия спрямо нас неравните пред закона.
  • 45 Еретика

    21 7 Отговор

    До коментар #18 от "МОЛИ":

    За съжаление детето е платило с живота си заради престъпленията на бандата ГЕРБ.
  • 46 Tomov

    16 14 Отговор

    До коментар #39 от "Стоянова":

    Тя не му е ЖЕНА ПО ЗАКОН И КЛЕТВА НЕ Е ДАВАЛА. На такива жени им казват "държанки" ,"любовници" ,"човекът до него"........ и т.н. НО НЕ И "ЖЕНА МУ".

    Коментиран от #50

  • 47 Изненадан

    10 3 Отговор

    До коментар #14 от "karadjata":

    Така беше при комунизма , а защо сега е така и аз се чудя !?
  • 48 Дада

    1 2 Отговор

    До коментар #43 от "Еретика":

    Можеш ли да се обоснове, че не те разбирам?

    Коментиран от #55

  • 49 Ynd

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Ако мислиш и си разумен, такива неща не се случват.
  • 50 Оракула от Делфи

    18 7 Отговор

    До коментар #46 от "Tomov":

    Стояла до него ,и гледала ,как краде, държавни милиони, значи, не е цвете, за мирисане!
    Без брак , а къщата и милионите на нея ?
    Партия ГЕРБ ги възпита ,Цветан Цветанов ,с европейските ценности,националните интереси и геополетическото,
    оправдание, за кражбите, от ТЕХНИТЕ МИНИСТРИ!
    Крихте го, 10 години, и сега го изхвърлихте, като мръсно коте ! ,
  • 51 Димитър

    19 4 Отговор

    До коментар #24 от "лепкавите мухи налазиха яко":

    При бай Тошо и БКП беше точно така, всеки сгафил високопоставен другар го преместваха на друг и добре платен пост. Бодигарда на бай Тошо умното другаря Бойко Борисов явно е слушал внимателно какво му говори пастирчето което е охранявал. Цитат на премиера Борисов. Обещал съм на дядо им Тодор Живков да се грижа за тях клана Живкови. Думи на един десен политик и натовец. Истински антикомунист. Какво става герберчета, все още вярвате ли че Бойко е десен политик, а не най обикновен социалист - комунист и руски лобист.
  • 52 Просто

    22 5 Отговор

    До коментар #1 от "Мизирабъл":

    Жената е обективна. Това, че обстоятелствата, при които се е случил този инцидент, бяха прикрити от обществото не означава, че тя не знае истината. А как се прощава убийството на дете?
  • 53 Елфина

    23 1 Отговор
    Съвета е най-големият съдник, ще го гризе, докато е жив. Да се качи пиян като талпа на моторна шейна е най - голямата безотговорност на родител. Правилно е постъпила жена му - за постъпката му няма прошка.

    Коментиран от #59

  • 54 реалист

    21 2 Отговор
    бях на боровец по време на случката.беше мъртрво пиян московски.даже няма достойството заради собственото си дете -да излезе и да каже истината,какво като избяга от отговорност от себе си не може да избягаш. Излез като мъж и поеми отговорност

    Коментиран от #60

  • 55 Еретика

    10 1 Отговор

    До коментар #48 от "Дада":

    Какво да кажа.Да те ограмотяване ли.Е какво да се прави като умственият ти багаж е недостатъчен.Жалко за теб.Аз не злобея.Просто жалко за невинното дете което плати с живота си пиянството на баща му.Това ги писаха хора които са били наясно със ситуацията.
  • 56 todKosh

    9 1 Отговор
    Ако трагедията с детето се бе случила в цивилизована държава , Московски вече да е осъден , но в тази кочина , не.....
  • 57 Еретика

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Цацаров":

    А бе какво ще му повдигнат обвинения,след като и той като теб лице комунистическия гъз на Бойко Борисов.
  • 58 гочко

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "У лево е Крим":

    Той е менте! Свързан с т.н. Шони - п престъпник от 90-те! сега не смее да дойде в БГ!
    Необразован, с купена диплома от Свищов!
    Фалша има край....
    И жената знае всичко и се отдръпва от мекерето!
  • 59 гогята

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Елфина":

    той е перде д драга! толкова народ е заърил с ментора си Шони
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.