20 Октомври, 2018 07:00 16 704 2

Вашият хороскоп за днес, 20.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте за коя зодия денят предлага приятни емоции

Вашият хороскоп за днес, 20.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес ще се радвате на енергия и жизненост, които отдавна не сте изпитвали. След добре свършената работа през изминалата седмица ще имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате. Не се срамувайте да бъдете чувствителни. Това ви прави по-специални.

Телец

Мислите ви са ясни и си пасват точно с плановете ви за един великолепен почивен ден. Тайната е да изразявате свободно емоциите си. Преследвайте смело това, което искате. Достатъчно време сте отделили през седмицата за планове, затова сега действайте.

Близнаци

Днес ще ви бъде трудно да вземате решения, защото всички възможности ще ви се струват подходящи. От една страна ви се иска да останете вкъщи и да се отдадете на творчески проекти, но от друга ви се иска да излезете с приятели. И в двата случая ще имате приятни емоции.

Рак

Оставете грижите настрана. Забавлявайте се без да мислите какво ще кажат другите за вас. Всяко едно действие, което е в съгласие с вашите убеждения и вярвания е много по-ползотворно, от това да не правите нищо.

Лъв

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, защото ще намерите време за интимната си половинка. Концентрирайте се върху същественото и изненадайте любимия си човек. Опитайте се да си отговорите на въпроса, за това какво ви липсва не само на вас самите, а и на човека отсреща.

Дева

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Хубавите моменти за вас сега предстоят, защото интимната половинка, колеги, делови партньори или приятели зачитат и се вслушват в изказаното от вас мнение.

Везни

Днес се стремете към установяване на хармонични взаимоотношения между вас и интимната ви половинка. Като че ли ще е най-добре по един конкретен начин да се освободите от някои ограничения във връзката ви създадена, като че ли от страна на близки или роднини.

Скорпион

Днес използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Стремете се със собствени усилия за постигнете желания от вас напредък, като не правите компромиси по пътя си.

Стрелец

Днес ще успеете да се справите с всичко планувано в професионален и личен план, но е наложително да отделите и достатъчно време за отдих. Стремете се по един конкретен начин да се освободите от негативните неща, които не ви дават покой в делови план.

Козирог

Днес използвайте дипломацията в случай, че влезете в сериозен двубой с недоброжелателен човек. Не демонстрирайте агресия или страх, тъй като нито един от двата варианта няма да ви носи удовлетворение или да ви гарантира успех. Любовно огорчение.

Водолей

Правилните ви действия в личен план увеличават шансовете ви за успех. Рискът е минимален, а имате и пълната подкрепа на близките си. Ваши конкретни наблюдения ще се окажат полезни в определен момент. Вечерта ще прекарате в приятна компания.

Риби

Ще направите деня си интересен и вълнуващ. Захващате се с много задачи, но ще успеете да осъществите конкретните си планове и това ще ви направи доволни. Ново запознанство ще ви накара да се почувствате щастливи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.