22 Октомври, 2018 10:11 4 017 4

Рокадата в ефира е факт! Заместничката на Лора Крумова е във вихъра си (СНИМКИ)

  • мартина ганчева-
  • лора крумова-
  • събуди се

Рокадата в ефира на Нова телевизия вече е факт. След като Лора Крумова официално излезе в отпуск по майчинство ново лице вече буди зрителите в събота и неделя. Това е Мартина Ганчева.

От Нова телевизия преди дни обявиха, че тя се присъединява към екипа на „Събуди се“, а този уикенд беше нейният дебют в предаването.

Брюнетката досега бе позната на зрителите като репортер.

Мартина Ганчева е журналист със задълбочени познания в сферата на международните политически отношения, историята и литературата, следи отблизо културния живот в България и Европа.

Професионалният ѝ път започва в БНР като стажант, а първият досег с телевизията се случва през 2004 година в телевизия "ДЕН". В последните 7 години е била водещ и продуцент в Bulgaria ON AIR.

Тя е единственият български журналист, правил интервю с Траян Бъсеску като действащ президент на Румъния. Преводач е и на автобиографията на настоящия румънски президент Клаус Йоханис. Пред микрофона ѝ са заставали еврокомисарят Вера Юрова, заместник-председателят на Европейската комисия Юрки Катайнен и редица евродепутати, сред които Моника Маковей и Ска Келер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментара

    19 2 Отговор
    Браво на момичето, а и е доста по-симпатична от Лора Крумова.... няма какво да се лъжем!
  • 2 Баба на 57 г

    11 2 Отговор
    Пожелавм й успех в новата й работа!
  • 3 Batushka

    2 7 Отговор
    Тия некадърници само крадът кадри....
  • 4 Хубава И

    3 4 Отговор
    ТЪЗ МНОГО ХУБАВА БА, РАЗКОШНО ДЕВОЙЧИ, В БУЛГАРИСТАН ВЕЧ НИ СЪ РАЖДАТ ТАКИЗ